עבור לתוכן

בעית התחממות או סתם לוח מסטול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד מוצר איכות מבית ASUS

רק לצערו אין אחריות

יש מצב אולי שספק גנרי גורם לכזה דבר להתחיל יום אחד בלי שום שינוי חומרה?

קראתי באיזה פורום על מישהו עם אותו לוח ואותה בעיה עם ספק אנרמקס 430 שהחליף ל-antec 430 וזה הסתדר, נשמע לי מאד מוזר.

פורסם

הבעייה כמו שלך הייתה לי עם ספק ג'נרי 350W ולאחר החלפת הלוח נשארתי עם אותו ספק והבעייה נעלמה. (היום אני עם HEC 300W)

הטכנאים במעבדה גם לא יכלו לתת לי תשובה על הבעייה כי הם לא הכירו אותו, אז החליפו לי לוח..

אמרת שהמתחים יציבים, ככה שזה לא קשור לספק, מקסימום ספק יכול לגרום לאי יציבות וכתוצאה מכך ריסטים.

פורסם
  • מחבר

עכשיו מצאתי תראד עם 3 אנשים שהחליפו ספק וזה סידר להם את הבעיה

http://www.abxzone.com/forums/showthread/t-30795.html

אני ממש לא יודע מה לעשות עם המחשב הזה, להחליף ספק או לוח

איזה לוח עשה לך בעיות?

פורסם

A7V266-E , זה האסוס הרביעי שלי כל אחד בעייה אחרת..

[ פירוט בעיות בקצרה על כל לוח: הלוח הראשון- נשרף יחד עם המעבד הT-BIRD1400MHZ שלי , השני- יום אחד החליט לא לספק מתח למאווררים שמחוברים אליו, השלישי- אותה הבעייה כמו שלך, ציפצופים בלי סיבה. הרביעי חיי ואני לא משתמש בו כרגע , הוא ישן בארון. ]

בקשר לבעיות עם הספק- תוכל לדעת אם זה הספק אם תקל עליו , כלומר תוריד את המתח של המעבד ב0.1V , תשאיר רק כרטיס מסך בAGP ותוריד כל כרטיס שנמצא בחריצים של הPCI, נתק את כל המאווררים חוץ מזה של המעבד, נתק כונני תקליטורים.

למה אני אומר לך את זה, שתיהיה בטוח שהספק נותן את כל המתחים היציבים מבלי רכיבים אחרים שיכולים לשבש לו את ההספק שהוא מוציא או את יציבות הרילים.

פורסם
  • מחבר

להוריד את המתח של המעבד?

זה לא יגרום לא בעיות בפעולה שלו?

זה מחשב בלי יותר מידי ציוד ככה שאני לא רואה מה אני יכול להוריד חוץ מ-2 מאוררים

סידי וצורב גם ככה לא לוקחים כלום במנוחה וכל השאר on board.

פורסם

מתח הברירת מחדל של המעבד שלי 1.75V , הורדתי אותו ל1.65V במהירות ברירת מחדל והוא עובד מעולה.

*אתה יכול להוריד ב0.2V שיחד עם המתח הנמוך הזה תוריד את תדר המעבד..

כונני הCD כן לוקחים מתח מהספק אפילו במנוחה (מתח נמוך כמו במצב המתנה של המחשב).

תוכל אולי לאמר את הסטיות של המתחים 5/3.3V ?

פורסם
  • מחבר

הוא חזר סוף שבוע מהצבא אז המשכנו במלאכת ההריסה

המצב מדרדר מהיום ליום, אם פעם זה רק צפצף היום זה גם עושה ריסט אחרי שהזמן שהצפצופים נהיה ממש קטן.

החלפנו לספק 400W גנרי אחר שבטוח תקין וחיברנו רק חומרה קריטית וזה עדיין לא עובד, כבר בעליה של הוינדוס זה מתחיל לצפצף.

למישהו יש רעיון אולי מה יכול לעשות את הבעיה או שאין ברירה אלה להחליף לוח? (ואם צריך לוח אפשר המצלמה ללוח שתומך בפנטיום 4 2.53Ghz עם באס 533)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים