עבור לתוכן

החידון של הזון #40

Featured Replies

פורסם

פתרתי את כל השאלות חוץ מ-1 מאונך "מאפה ולחם ברחוב מתחבר לאחרונה להפעלת חיבורים".

שברתי את המוח על זה אבל לא הגעתי לשום מקום, אם מישהו יתן רמז כלשהו אני אשמח לחלוק איתו רמז משלי :yelclap:

פורסם

רמז: אולי זה לא לחם אלא לוחם

פורסם
  • מחבר
רמז: אולי זה לא לחם אלא לוחם

תודה רבה על הרמז, מהחלק הראשון אני משער שיש קשר לפאי/פיי/פיא (כל צורת כתיב אפשרית) כי מאפה + לוחם רחוב (סטריט פייטר) אבל לא הצלחתי לפתח את זה הלאה. נראה לי שהפעם אצטרך לנחש את האות החסרה :behead:

פורסם

לוחם??? באמת?? הם (כן אתם...) רושמים אחרי מאפה, לוחם עם כתיב חסר?? :nono: (אני מקווה שהסמל הזה עושה "לא לא לא" ולא אצבע משולשת חחח).

הקונוטציה הראשונה היא שעולה היא לחם bread.

הצלחתי לפתור את המילה (קישוריות) אבל לא הייתי בטוח בכלל כי לא הבנתי איזה לחם קשור כאן :facepalm:.

ואמריה חיובית לסיום, החידונים האלה אחלה למרות שאני אף פעם לא זוכה, זה כיף להעביר את הזמן :)

(עריכה: הבנתי עכשיו שזה לחם, בעבר... אבל זה עדיין לא מובן ומעצבן, אם אפשר בחידונים הבאים לנקד אולי...)

נערך על-ידי dropsy

פורסם

אני לא הצלחתי כלום חוץ מערבוב אחד פשוט..

מצד שני לא ממש היה לי זמן לזה (2 בגרויות :x)

נקווה לSSD גם בחידון הבא :P

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי שבכלל התשובה להגדרה 1 היא "פיראטיות" כי פי אפשר לקרוא כ-PIE ופיר זה חיבור (PEER).

בכל מקרה יצאה לי התשובה הנכונה, אבל אני חושב שהשאלה הראשונה היתה יותר מדי לא ברורה (לחם/לוחם, הפעלת חיבורים).

פורסם

עדיין לא הצלחתי להבין את 1 ^^"

וגם את 4..

פורסם

1. מאפה=קיש, ולחם ברחוב=ריו (RYU שם של דמות בסטריט פייטר) התחברו לאחרונה=ת, האות האחרונה.

4. אין=לי=מושג :)

:ugly21:

פורסם

אכן 1 היה קשה הפעם, אבל אם זה לא היה מאתגר אז גם לא היה מעניין :D

פורסם

כמו שאמרו, קשה להבין שהכוונה היא לחם (לחימה) ללא ניקוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים