עבור לתוכן

לא מצליח לחבר GIGABYTE HD4850

Featured Replies

פורסם

שלום ,

חבר הביא לי כרטיס מסך וגיליתי שזה GIGABYTE Radeon HD 4850 , לכרטיס מסך יש יציאה של 6 פינים וחבר שלי הביא לי עם הכרטיס מסך כבל כזה : http://i.imgur.com/i1f34dv.jpg חיברתי את הכרטיס מסך לחריץ ה PCI E-X16 וחיברתי את הכבל לאחד השקעים הלבנים שיוצאים מהספק .

המחשב עולה , המסך עולה , אבל זה לא מראה שהכרטיס מחובר, בנוסף הכרטיס מסך היה חם אשש [יש לו קירור מאסיבי , שלא עבד כנראה החיבור של ה6 זה שלו] ניסיתי כמה פעמים לחבר להוציא להוריד דרייברים אבל זה לא פתח לי.

מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz Dual-Core [איך המעבד ? סביר או ממש גרוע ?]

ספק :

ZU400W X2 [לפי מה שאני חושב יש מצב שהוא לא מספיק בשביל הכרטיס הזה ?]

ראם :

2GB

לוח אם:

gigabyte technology co. ltd P35-DS3L

תודה רבה לעוזרים :)

נערך על-ידי mrsan14
טעויות.

פורסם

ברוך הבא :welcomeani:

ראשית, ערוך הכותרת- אין פה עניינים "דחופים".

שנית, לא רשמת את דגם הספק.

שלישית, לא מובן, האם הכרטיס תקין? אם כן, מה הבעיה?

יהיה נחמד אם תערוך את ההודעה כך שתהיה יותר מובן או שתסביר מחדש בהודעה נפרדת, אני מתקשה להבין מה הבעיה בגינה בקשת עזרה.

פורסם

הכרטיס עבד אצל חבר שלך?

פורסם
  • מחבר
הכרטיס עבד אצל חבר שלך?

כן ... אבל הרבה זמן המחשב שלו לא עבד... לנסות ממחשב אחר אתה אומר ?

פורסם

מגניב, אני רואה שמישהו מצא שימוש לתמונה(הכבל) שלי :biglaugh:

רגע, הצלחת להגיע לוינדוס כשהוא מחובר?

המאווררים עובדים?

פורסם

אם יש לך אפשרות פשוטה לנסות על מחשב אחר - תנסה.

פורסם
  • מחבר
מגניב, אני רואה שמישהו מצא שימוש לתמונה(הכבל) שלי :biglaugh:

רגע, הצלחת להגיע לוינדוס כשהוא מחובר?

המאווררים עובדים?

חחחחחח רציני שלך ?

כן , באינטרנט הכל שירים הכל , בגלל זה אני מאמין שהכבל פגום... ואחשלי אין בזה מאווררים זה קירור פסיבי...

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם יש לך אפשרות פשוטה לנסות על מחשב אחר - תנסה.

חיברתי למחשב של אח שלי שמה המסך בכלל לא עלה אני ינסה לקנות כבל אחר , בנתיים תמישכו לתת רעיונות אני חם על הכרטיס מסך הזה X:

פורסם

תנסה להחליף את החיבור... אין אפשרות אחרת ממש.

פורסם

ברוך הבא לפורום,

אנא קרא את חוקי הפורום והקפד לשמור עליהם בפירסום הודעות, בדגש על כותרות דיון מתאימות.

לגבי הבעיה, לא מובן מההודעה המקורית שלך מה לא עובד. אמרת שהמחשב והמסך עולים, אז מה הבעיה?

פורסם

חיבור 6 הפינים שייך לאספקת הכוח של הכרטיס, אם התחמם כך נראה שהחיבור תקין. עכשיו, לא ברור לי אם הספק גנרי או לא, אבל אם הוא לפחות מאיכות סבירה הוא אמור להיות מסוגל להחזיק מערכת כמו שלך.

האם באמת הקירור פאסיבי? מדובר בכרטיס חם מאוד, לא נראה לי שקירור פאסיבי יקרר שם משהו... אתה יכול להעלות תמונה או דגם מדוייק של הכרטיס?

דרייברים: איזה כרטיס היה מותקן לך לפני הנוכחי? האם הסרת את הדרייברים שלו כהלכה בתרם התקנת את הדרייברים של הכרטיס החדש?

פורסם
  • מחבר
חיבור 6 הפינים שייך לאספקת הכוח של הכרטיס, אם התחמם כך נראה שהחיבור תקין. עכשיו, לא ברור לי אם הספק גנרי או לא, אבל אם הוא לפחות מאיכות סבירה הוא אמור להיות מסוגל להחזיק מערכת כמו שלך.

האם באמת הקירור פאסיבי? מדובר בכרטיס חם מאוד, לא נראה לי שקירור פאסיבי יקרר שם משהו... אתה יכול להעלות תמונה או דגם מדוייק של הכרטיס?

דרייברים: איזה כרטיס היה מותקן לך לפני הנוכחי? האם הסרת את הדרייברים שלו כהלכה בתרם התקנת את הדרייברים של הכרטיס החדש?

קרירור פאסיבי אחי , הנה זה הכרטיס מסך http://www.geeks3d.com/20090417/gigabyte-radeon-hd-4850-with-an-awesome-passive-cooler/...

היה לי Nvidia geforce 8500 gt ולא הסרתי דרייברים אמרו לי שלא חייב ,

פורסם

חייב חייב, זה יכול לגרום להתנגשות בין התוכנות ולכל מיני קריסות מוזרות, ובסוף הביצועים יהיו פחות טובים וחבל, באמת חבל. עידן הכין פה מדריך יפה להסרת דרייברים של כרטיס מסך, הסר היטב את שני הדרייברים של הכרטיסים, ורק לאחר שווידאת הסרה מלאה של שניהם, כולל מהרג'יסטרי, רק אז התקן מחדש את הדרייבר של הכרטיס.

אגב, כדי שקירור פאסיבי שכזה יעבוד טוב על כרטיס חם כל-כך, אתה חייב איוורור מעולה במארז, שמותאם באופן מושלם לכרטיס, וזה לא פשוט. אחרת הכרטיס פשוט מטגן עצמו למוות. לי יש כרטיס שצורך 50 וואט, והגיע לטמפרטורות גבוהות של 80+ מעלות. הכרטיס שלך צורך 150 וואט- פי 3. הכרטיס שלך וודאי מגיע לטמפרטורות מחרידות שחוצות את רף ה-100 מעלות צלזיוס. הכרטיס שלי שבק עכשיו וזקוק לאפייה (יש פה תראד על זה), בגלל התחממות יותר לאורך השנים. תחשוב מה יקרה אצלך... שקול הוספת מאוורר באופן מאולתר, או להתאים במארז זרימת אוויר חזקה, עד שאתה רואה שהטמפרטורות יורדות נמוך מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים