עבור לתוכן

גיפורס 5200

Featured Replies

פורסם

אני לא יתווכח עם ניובים שלא מבינים כלום , אני רק יגיד שהראדון 8500LE הוא 250\250 אבל מכפילים בראדון את מהירות הזיכרון ככה שזה יוצא 250\500.... שזה דיי טוב(מאוד)

עכשיו , הראדון 8500LE לא נופל בהרבה מהGF4TI4200... ועם אוברקלוק אפשר לשים אותם באותן רמות , ה8500LE עד לאחרונה היה הכרטיס הכי משתלם לשוק הנמוך , וכל אלו שכן מבינים עניין , יסכימו איתי.

סליחה?

מה זאת התפיסת תחת הזו???

"ניובים שלא מבינים כלום"???

אני לא מגדיר עצמי כמומחה, אך בהחלט לא כניובי!

פורסם

"שלא תעז לקנות את זה!!" ROFLOL, הכרטיס הזה חזק כמעט כמו הTi4200 ועם OC פצפון לכרטיס הוא כבר חזק ממנו (והכרטיס יחזיק בכיף את הOC), אז אל תזיינו במוח, גם ככה בלי שום OC הוא לא רואה את הFX5200.

פורסם

לא מדברים על איזה אוברקלוק לעשות לכרטיס כדי שהוא ישתווה לti4200, השאלה הייתה מה הרמה שלו ביחס לכרטיסים האחרים באופן עקרוני. דרך אגב מה שהפתיע אותי הייתה ההשוואה כאשר כל הפילטרים מופעלים ואז הti4200 היה אפילו פחות טוב מהfx5200., אני בכלל התבלבלתי מכל ההשוואות האלו.

פורסם

אתם צוחקים עליו!!!!!

RADEON 8500 LE

250 MHZ MEMORY

250 MHZ CORE CLOCK

זה חלש בטירוף שלא תעז לקנות את זה!!!!

מה אתה מבלבל אתה השכל ,ה8500 כרטיס ממש תותח וקורע את ה5200 והmx-440.

אז עדיף סתום את הפה אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

פורסם

חברה תפסיקו לנבל את הפה ממש לא מתאים

פורסם

אוריפ , אני מעריך אותך ואני יודע שאתה מבין , אבל התכוונתי ל dazzler... פשוט כתבת תגובה לפני שהספקתי להגיב לו...

ואנשים , אני מבקש , בבקשה ממכם , נא לא להפוך את התארד הזה לתארד הקללות של הפורום.

פורסם

אהה...

אז סליחה, קבל את התנצלותי הכנה... ;)

פורסם

הLE היא גרסא מוחלשת של הכרטיס. הוא בוודאות עובד את ה5200 (תריצו לבד חיפוש בגוגל). בעזרת OC פשוט אנו מגיעים ל8500 רגיל...

עריכה:

כן, רק חבל שההשוואה הזו היא משנת תרפפו, כל המפרט שם חלש ביותר, ואז ATI הייתה די זוועתית בדרייברים...

רק לפני כמה ימים היא הוציאה סט דרייברים חדש (4.2) שמעלה את הביצועים בUT ב15% ב8500...

מחר אני אחפש השוואה עכשווית יותר ואראה לך שאתה טועה.

אתה צודק ההשוואה ההיא הייתה ישנה, והוא עוקף את הmx440, אבל לא ראיתי בשום מקום שהוא עוקף את הti4200. ברור שאם אוברקלוק רצחני הוא יעבור את הti4200 ואז הוא יוצא כרטיס מאוד משתלם, אלא אם כן הוא מתחיל לשבור טקסטורות בשלב הזה.

אני לא מבין מדוע למה כולם אומרים שהfx5200 הוא ממש חרא של כרטיס, הוא לא יכול להיות עד כדי כך גרוע. באותה השוואה שנתת מהאתר של טום הוא עקף את הti4200 כשהם הפעילו את זה על משחק של direct x 9 עם כל הפילטרים מופעלים.

פורסם

כן אתה צודק DAZZLER, זה מאוד הפתיע אותי לראות את זה...

זה מוזר..גם בלי פילטרים הוא לא רחוק מהביצועים שלהם בגרסת ULTRA שלו

זה כל כך הפתיע אותי שפתחתי ת'רד על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים