פורסם 2013 ביולי 112 שנים המחשב שלי נכבה אחרי כמה שניות שאני מדליק אותו, בנוסף הוא מחובר למסך אבל כשאני מפעיל את המחשב המסך בכלל לא נדלק ( חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד, משמע הבעיה במחשב) מה עושים ?
פורסם 2013 ביולי 112 שנים דבר ראשון והכי חשוב: יש צפצוף כלשהו בהדלקה?נתק הכל מהמחשב (USB וכבלים מאחורה) ותשאיר רק כבל מתח ונסה להדליק, תראה אם נשאר דולקשלב שני אם לא עוזר הוא להוציא כל דבר שלא הכרחי להפעלה כמו כרטיס מסך אם יש אחד פנימי או כרטיס נוסף ולנסות שוב
פורסם 2013 ביולי 112 שנים מחבר אין צפצופים בכלל, נתקתי הכל, בלוח האם שלי asus p5kc אין אפשרות לחיבור מסך בלי כרטיס מסך מורחב שבמקרה הזה הוא nvidia geforce 8600 gtלדעתי זו בעיה במעבד\לוח אם מכיוון שהספק עובד על מחשב אחר , וגם המסך.השאלה היא איך לתקן זאת ואיך לבדוק מה בדיוק הבעיה ?
פורסם 2013 ביולי 212 שנים אפס ביוס, תוציא את כל כרטיסי ההרחבה אם יש, תוציא זכרונות למעט אחד. ותנסה שוב.אם יש לך כרטיס מסך מובנה ואתה משתמש בכרטיס גראפי, תוציא גם אותו.
פורסם 2013 ביולי 212 שנים מחבר אין כרטיס מסך מובנה הוצאתי הכל פירקתי את כל המחשב כולל מעבד , החזרתי - את הביוס הוצאתי את סוללת הביוס ל 5 דקות החזרתי ושום דבר לא עזר
פורסם 2013 ביולי 212 שנים תנסה את דרך הבדיקה, תוציא חלק חלק עד שתמצא את הבעיה. לדוגמא אם יש שני כרטיסי זיכרון תוציא אחד מהם ותבדוק אם עדיין נכבה תחזיר את הכרטיס ותוציא את השני. לי פעם היה מקרה שהחיבור של המאוורר שעל המעבד היה מקצר את הלוח ולאחר ניתוקו הכל עבד.
פורסם 2013 ביולי 912 שנים מחבר הבעיה היא בלוח אם, אין לי מושג מה היא, אבל חיברתי רק את הלוח אם לספק עשיתי "קצר" והלוח אם עושה את הבעיה כנראה שהוא נהרס .. בכל מקרה אני כבר בכיוון של קניית מחשב חדש - תודה לכל מי שניסה לעזור
פורסם 2013 ביולי 912 שנים תלמד להבא להשקיע בספק איכותי, הוא עמוד התווך של המערכת והרכיב הכי חשוב..בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.