עבור לתוכן

חרם על הסרט החדש 'מלחמת העולם זי'

Featured Replies

פורסם

עזבי. הוא לא שווה את זה.

• תגובות 139
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אין לי שום בעיה עם אנשים שיצאו מהצבא, עשו בשכל.

אחד המשפטים היותר מגוחכים ששמעתי לאחרונה.

פורסם

אני גם שירתתי בצהל חלק מהשירות כלוחם, חצי מהשירות הייתי חפ"ק של סגן אלוף שהיה עובד קרוב עם המטכ"ל וראיתי איך הדרג הצבאי הגבוהה עובד עם חיילים זוטרים, עברתי מספר יחידות, הייתי גם תומך לחימה ולקראת סוף השירות הייתי ג'ובניק (אבל לא עציץ, עשיתי תפקיד חשוב במפקדה) מה שרציתי להגיד זה שאני מסכים עם אנשים שיוצאים מהצבא, אבל אני לא מדבר על אנשים שיכולים להיות לוחמים כשירים, אני מדבר על כול אותם ג'ובניקים שכול מה שהם עושים זה להגיע לבסיס ב9 בבוקר וללכת הביתה ב2 בצהריים ואז הם עוד בוכים שהם יצאו מאוחר כי הם מאחרים לעבודה, וכמובן בנות- רוב הבנות בצבא מיותרות.

חברה שלי שהיא בת יחידה ויש לה רק אמא בארץ ניסתה להתקבל להיות לוחמת, הביאה חתימות של עורכי דין אישור של אמא ומה לא-כמעט שנה של ביורוקרטיה מפגרת כדאי שבסוף ישימו אותו פקידה מסריחה 300 קילומטר מהבית, אתם יודעים מה עשיתי? הרמתי טלפון למפקד שלה ויומיים אחרי זה היא הייתה אזרחית, אני לא מצטער על זה ואני תומך בזה במלא, שבמקום שתבזבז את עצמה באיזה לשכה סרוחה בדרום עדיף שהיא תשתחרר תתחיל ללמוד ותתרום למדינה בדרך אקדמאית.

אני יכול להגיד בפה מלא שבערך 60 אחוז מהצבא שלנו הוא מיותר לחלוטין!!!

פורסם

ניצול לא נכון של המשאב האנושי בצבא והשתמטות הם שני דברים שונים בתכלית. הצבא גרוע בניהול משאבים, זה נכון, אבל רוב המשתמטים לא אומרים לעצמם "הצבא לא צריך אותי" (גם אם זה נכון). הם אומרים "לא מתאים לי לעשות צבא".

פורסם

עזבו אתכם מדיונים פוליטים עקרים, תהנו מהסרט וזהו.

בשעה טובה: Apocalypse Z 2013 DVDRiP XViD-TASTE

נערך על-ידי nat64x

פורסם

איכס.

אני לא צופה עד שלא יוצא BLURAY.

לא מפריע לי גם לחכות שנתיים עד שיצא.

פורסם

אה... בקטנה.

אני רואה יותר מדי בשביל להוריד הכל BR. אין לי סבלנות לזה יותר מדי בדרך כלל.

דרך אגב, אם אתה עדיין צריך RATIO גבוהה בשביל להוריד את הקבצים המנופחים האלה בקצב מהיר, אני יכול להתחלק איתך בחשבון משותף ל-simply debrid או מקום אחר, אם אתה מעוניין (בערך 6~10 ש"ח לחודש).

האמת, קצת התבלבלתי עכשיו...

הפוסטר נראה נכון, ה-Z נראה נכון, אבל מצאתי את הסרט דווקא תחת השם World War Z, ולא אפוקליפסה Z.

יש לו שני שמות אולי? לא יודע... נוריד ונראה. הכי קל לבדוק.

נערך על-ידי nat64x

פורסם

נראה לי זיוף או טעות.

גם אני מוריד הרבה מאוד, וזה לא מפריע לי להוריד הכל BR.

מעט מאוד דברים באמת דחוף לי להוריד מהר, ובשביל זה יש לי BUFFER לא קטן שהצטבר בTL.

זה פשוט עניין של החלטה.

מבחינתי מה שלא BR לא קיים.

ופחות מ1080P רק בסרטים ישנים שאין ברירה, או סדרות בינוניות בחפיף.

מצחיק שכל הדיון התחיל בגלל חרם על סרט.

אבל מי בדיוק נפגע מזה שתחרים אותו אם בכל מקרה אתה מוריד אותו באינטרנט? :silly:

פורסם
ניצול לא נכון של המשאב האנושי בצבא והשתמטות הם שני דברים שונים בתכלית. הצבא גרוע בניהול משאבים, זה נכון, אבל רוב המשתמטים לא אומרים לעצמם "הצבא לא צריך אותי" (גם אם זה נכון). הם אומרים "לא מתאים לי לעשות צבא".

אין כזה דבר משתמטים. אדם לא יכול להתעורר יום בהיר אחד, להתמתח ולהגיד "וואלה לא מתאים לי ללכת לצבא". כל מי שיוצא מהצבא או לא מתגייס מלכתחילה עושה זאת באמצעות פטור חוקי שהוא מקבל ממערכת הצבאית. אספר לך סוד למערכת הצבאית לא באמת אכפת. מבחינתם זה פחות חייל שצריך להאכיל בשניצלים.

פורסם

גם אם ה"הצהרה" אינה שקרית, כלומר, אם לאותו אדם יש בעיות התנהגותיות שבגינן הצבא מחליט לפלוט אותו, מבחינתי הוא משתמט. אגב, גם אלו שאינם משרתים כחוק היות וגיוס החובה לא חל עליהם כרגע, למשל חרדים שבאמת לומדים ועל כן לא הצהירו שום הצהרה שקרית (כן, אני יודע שחוק טל פקע, אני מדבר על המצב בפועל בינתיים), הם משתמטים, כל עוד אין להם מניעה גופנית או פסיכיאטרית מלהתגייס.... ואם כבר, גם אלו שהתגייסו אל בקושי נמצאים בצבא עקב הטבות מפליגות שהם קיבלו על בסיס שקרים אינם בדיוק יצאו ידי חובתם מבחינתי.

פורסם

מבחינת הצבא הם קיבלו פטור חוקי.

נערך על-ידי lev-27

פורסם
אני מת לדעת מה יקרה כשתגלה שכריסטיאן בייל לא היה באמת באטמן.

Quagmire-family-guy-684483_1024_768.gif

rofl :biggrimjackbox:

נערך על-ידי Giggty Giggty Goo

פורסם
אם יש אנשים שמוכנים ללכת רחוק כדי לא לשרת בצבא הם באמת לא מתאימית לצבא.

מאוד פשוט.

יש הרבה אנשים שאינם עושים צבא, ולא בגלל שהם משתמטים.

יש תקופות בחיים בהם באמת היתה סיבה טובה לצבא לשחרר אותם.

למה גם אותם צריך לרדוף?

למה הם צריכים להיות במגננה וחשופים להתקפות?

למה זה צריך להיות עניינם של צבועים ואוכלי נבלות?

אתם חושבים שאתם עוזרים למדינה כך?

אתם עושים פי 100 עוול ממה שנדמה לכם שאתם עוזרים.,

אם אתם רוצים לחזק את תודעת השירות, עשו זאת ע"י קמפיין חיובי, ולא קמפיין הכפשת ציבור שלם.

למה?

כי אנשים חלשים וחסרי אופי.

לרוב מחפשים לדרוך על אנשים יותר חלשים מהם, כדי לשים את עצמם למעלה.

זה מאפיין אופי של הרבה אנשים שפגשתי, בתור אחד ששירת בשירות לאומי מסיבות רפואיות.

או כמו שנאמר:

"Haters gonna hate"

נערך על-ידי yonash53

פורסם
לרוב מחפשים לדרוך על אנשים יותר חלשים מהם, כדי לשים את עצמם למעלה.

זה מאפיין אופי של הרבה אנשים שפגשתי, בתור אחד ששירת בשירות לאומי מסיבות רפואיות.

אם זה מאפיין הרבה אנשים שפגשת, חשבת אולי פעם שהבעיה היא בתפישה שלך ולא בשלהם? גם אם הצבא "בחר" לשחרר מישהו (שלא מסיבה רפואית פיזית), לעיתים קרובות זה בגלל שאותו מישהו עשה בעיות (אישית או באמצעות קבוצת לחץ כלשהי, זה לא משנה). האם עדיף להשאיר אדם כזה בצבא בעל כורחו? כנראה שלא, אבל אל תבקש ממני להתייחס אליו באופן חיובי.

הסייג היחיד לדברי לעיל הוא אנשים ששוחררו נגד רצונם, עקב מגבלות שלא מנעו מהם לשרת אך הצבא החליט שלא לקחת סיכון. אגב, הנסיבות הרפואיות שלך אינן ענייני, אך אם יכלת לעשות שירות לאומי, כנראה שגם יכלת לעשות שירות צבאי עורפי. בתקופתי בצבא היו גם לא מעט יחידות עורפיות שכרעו תחת העומס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים