עבור לתוכן

שגיאה 105 ERR_NAME_NOT_RESOLVED

Featured Replies

פורסם

אהלן,

זאת שגיאה שעולה לי הרבה פעמים כשאני גולש לאחרונה. שאני מוציא את המודם והראוטר מהקיר - אני מרוויח זמן חסד.

הייתי רוצה לפתור את זה. בתמיכה הטכנית לא ממש יכלו לעזור לי. יש לי ספק (013) 5 מגה. ותשתית של בזק 5 מגה - ככה שזה לא קשור להפרשים בין ספק לתשתית.

הבנתי שאני צריך לחבר את המחשב ישירות למודם כדי לבדוק מה קורה- כך עשיתי. הגלישה הייתה חלקה יותר, לא גלשתי מספיק זמן כדי לדעת האם הניתוקים יחזרו - קיבלתי הרושם שלא.

בכל אופן התחלתי לנסות לעשות את המהלכים שמצאתי בגוגל (כדי לפתור את זה) - אך יש שם יותר מדי אופציות בשבילי - לא המומחיות שלי, אשמח עם מישהו/הי יוכל לתאר לי במהלכים פשוטים מה לעשות? הבנתי שיכול להיות שזה קשור לזה שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט, ווינדוז 7, קיצר אשמח לעזרה בונה, תודה !

פורסם

ניסית את זה בכמה דפדפנים או רק CHROME?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבת לנוסח ההודעה?

בדקת את תפקוד הDNS אצלך?

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב, האמת רק בכרום.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בוקר טוב, צודק (בטעות עשיתי קופי פייסט לשגיאה אחרת) הוא רושם dns server is not responding. איך בודקים dns?

פורסם

שאלה: מדובר במחשב יחיד על גבי הראוטר או שקיימים עוד?

הם סובלים מאותה בעיה?

גם כן באופן די נדיר בעיה מהסוג הזה יכולה לקרות לדפדפן מסוים. נסה דפדפן IE שעל המחשב גם כן

אתה יכול גם לדבר עם נטוויג'ן הם יכולים לעזור לך בכך שיגידו לך אם יש ניתוקים לקו מצד התשתית או שתדבר עם בזק ישירות, גם משם יכולה להיות הבעיה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההיענות לעזור.

היו לי יומיים של חסד אחרי שחיברתי את המחשב ישירות למודם. כמו שציינתי לפני זה עם המודם הוא עבד מצוין.

חשבתי באופטימיות יתרה שהעניין עבר, אך ההפך, זה די מחמיר ונהיה בלתי נסבל.

השגיאה 105 קוראת איך שאני מדליק את המחשב (ככה שמההבנה ההדיוטות שלי זה לא קשור לדפדפן)

מה גם שניסיתי לגלוש עם דפדפן של אקספלורר וזה עדיין קורה.

המחשב תמיד בחדר אחר והוא לא מחובר למודם ישירות. הראוטר הוא tp link. והמודם של בזק (rotal- rta1320a). ויש לי כרטיס רשת usb בתוך המחשב.

כרגע אפילו שאני מנתק את המודם והראוטר מהקיר זה לא תמיד חוזר למצב תקין ( אולי בפעם הרביעית)

הייתי מבצע בשמחה את ההמלצות שקיבלתי לגבי איך לבדוק שרתי dns העניין שאני לא בדיוק מבין איך עושים זאת- ההבנה הטכנית שלי לא בשמיים. אני צריך הסברים פשוטים. כמו : א. לך להתחל. ב. תעשה ככה וככה. זה הסגנון שאני מבין או לחילופן לשלוח לי דף או קישור כלשהו.

הייתי רוצה לדעת גם למי לפנות לספק או לתשתית ?

תודה.

שבת שלום.

פורסם

כנס לשורת הפקודות (בהתחל) > תכתוב CMD ולחץ על OK.

העתק והדבק לתוך שורת הפקודה את השורה הבאה:

netsh winsock reset catalog

לחץ על ENTER (המשך) > לאחר מכן העתק והדבק את זה:

netsh int ip reset reset.log

לחץ אנטר, בסיום הפעולה , הפעל מחדש את המחדש ותהנה :)

פורסם
  • מחבר

תודה עשיתי את מה שכתבת :)

הוא רשם לי ככה :

(c: user netsh winsock reset catalog the requested operation requires elevation ( run as ad

c: user netsh int ip reset reset.log

reseting global failed

the requested operation requires elevation ( run as ad

.reseting interface,failed

the requested operation requires elevation ( run as ad

there's no user specified settings to be reset

למרות מה שרשום. אחרי שעשיתי ריסטארט הוא הראה שהוא מבצע פעולה שונה ולקח לו קצת זמן עד שהוא מצא את הרשת שלי.

ובלי עין הרע בינתיים עוד לא התנתק לי...מקווה שכך ימשיך. לפעמים קורה אחרי שאני עושה ריסטארט שזה לא מתנתק...נראה מה יקרה בזמן/ימים הקרובים.

בכל אופן תודה !

;)

פורסם
  • מחבר

חזרה הבעיה!

שחזרתי הביתה הופיע לי שגיאה 118 ( תם פרק הזמן לפעולה).

עשיתי ריסטארט ושוב הופיע לי 105 המפורסם.

החלטתי לפתוח נקודת גלישה אישית דרך האייפון, זה הצליח ואז הופיע שגיאה 21 ( אותר שינוי ברשת)

קיצר מהלאה ?

פורסם

כמו שנכתב לך בפלט, אתה צריך להריץ את הפקודה עם elevated privileges, כלומר בהרשאות של מנהל מקומי על התחנה (תוצאה של הפעלת UAC).

פשוט תפעיל את CMD עם run as administrator.

לגבי מה שכתבתי לך - רוב הבעיה יכולה לבוא כתוצאה מהציוד בקה שלך שלך, אך כדי להיות בטוח צריך לבצע בדיקות ש/ל שאילתות DNS ברגע שיש בעיה. אם מה שכתבתי לך לא מובן אז אולי כדאי לתנסה פשוט להגדיר DNS ידני (שיענה על השאליתות שלך כמו DNS שלש גוגל) בכרטיס רשת שלך ותראה מה מתרחש.

דרך אגב, גם כשלים בDNS אמורים להיות רשומים ב event log תחת system.

פורסם
תודה עשיתי את מה שכתבת :)

הוא רשם לי ככה :

(c: user netsh winsock reset catalog the requested operation requires elevation ( run as ad

;)

זה אומר שאתה צריך לריץ את זה כאדמין

אם אתה ב-8 - בצע wikey+X תבחר שם ב - command prompt (Admin

ושם תריץ

הערת אדמיניסטרטיבית - נא ערוך את הכותרת ליותר אינפורמאטיבית

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים