עבור לתוכן

Windows 8[.1] vs Windows 7 בואו נשמור על הפורום נקי, כל הוויכוחים נשאיר כאן

Featured Replies

פורסם

בפינה הימנית - Windows 8,

ובפינה השמאלית - Windows 7

Round One - FIGHT!

Fydynqh.png

אני אסכם בקצרה מה אני חושב על המערכת.

סה"כ מערכת טובה, רצה מהר עם תוספת של כמה פיצ'רים נחדמים.

אני לא רואה הבדל בין תפריט ההתחל למסך המטרו החדש. הם משמשים די לאותו הדבר רק האחד נפתח במסך מלא והשני לא.

עיצוב כללי אני חושב נקי ונחמד - זה תלוי בכל אחד, שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ולכל אחד מותרת הדיעה שלו. אני חושב שזה נראה טוב.

אני אולי לא משתמש באפליקציות מטרו, אבל זה ממש לא מפריע לי, אני גם לא רואה סיבה שזה יפריע למישהו אחר. לא אוהבים - אל תשתמשו, אף אחד לא מכריח אותכם.

אתם מוזמנים להתחיל להתווכח בינכם ובבקשה בואו נשמור על הפורום נקי ואת כל הוויכוחים על מה יותר טוב מה פחות טוב נשמור לכאן.

פורסם

אם תרשו לי, העתקה מדיון אחר של דברים שחסרים לי בעבודה בפועל בתפריט ההתחל החדש:

- רשימת תוכניות אחרונות (אני משתמש בזה הרבה).

- "תפריט הקשר" (לחצן עכבר ימני) מלא עם כל האפשרויות הסטנדרטיות, במקום התפריט הנכה שיש שם כרגע.

- אפשרות קלה "לנעוץ" קובץ שאיננו תוכנה (כלומר בלי הצורך ליצור קיצור דרך ולדחוף אותו בתיקיית תוכניות).

- רשימת קבצים אחרונים שנפתחו בתוכנה ספציפית (אני מודע שזה קיים לתוכנות שנעוצות בשורת המשימות, אבל לא כל תוכנה אני רוצה לשים שם).

- אפשרות להקטין משמעותית את הסמלים כדי שייכנסו יותר בלי צורך לגלול (אם כבר זה תופס את כל המסך, לפחות שינצל את המקום).

- חיפוש מאוחד בתוכניות, במקום שאחרי כתיבת מילת חיפוש אצטרך להקליק לחפש אם זה נחשב לתוכניות או להגדרות או בכלל נמצא בקבצים.

ראוי לציין לטובה את העובדה שבעדכון 8.1 פתרו את בעיית החיפוש המאוחד שציינתי, שזה היה אחד הדברים היותר משמעותיים שהפריעו לי.

פורסם

WIN 8 יותר טובה מ WIN 7 בהרבה דברים שלא נראים לעין כמו מהירות, יציבות ותמיכה יותר נכונה בתכנים.

המערכת עלתה ברמת האבטחה שלה, והכי חשוב תבדקו גם BENCHMARK ותגלו שהיא יעילה יותר מ WIN 7

פורסם

אתה לא מבין משהו אחד ILAN.

הישום של קונספט התחל של המטרו הוא עלוב ברמות עלוביות יוצאות מגדר הגדרים.

הבעיה היא לא שהוא נפתח במסך מלא.

הבעיה היא שהוא לא מספק דברים בסיסיים כמו:

אירגון יעיל.

מהירות שליפה.

אינטואיטיביות.

לעזאזל, איך בשנות 2013!!!!!! אי אפשר לגרור ממשק שמיועד למסך מגע!!!! בעזרת לחיצה וגרירה של העכבר על רקע המטרוstart.

איך?!!!?!??

כי מאחורי תכנון המטרוstart יש טומטום.

יש מבין?

אם היו עושים את המטרוstart ברמה גבוהה של פונקציונליות ואינטואיטיביות לא היו קוטלים אותו.

פורסם
  • מחבר
אירגון יעיל.
- יש, תארגן את המטרו איך שנוח לך, זה חלק ממנו
מהירות שליפה
. - אם התפריט מאורגן בצורה נוחה, הכל עובד מהר ואתה יכול להגיע לכל הפונקציות מהר מאוד
אינטואיטיביות
. - על זה באמת יש מה להתלונן, אני מסכים שהממשק לא הכי אינטואיטיבי בעולם. במיוחד זה:

לעזאזל, איך בשנות 2013!!!!!! אי אפשר לגרור ממשק שמיועד למסך מגע!!!! בעזרת לחיצה וגרירה של העכבר על רקע המטרוstart.

איך?!!!?!??

פורסם

אין אירגון יעיל.

אין מהירות שליפה.

אירגון יעיל היה מאפשר לך למזער קטגוריות שבהם אינך מעוניין כרגע.

בהתחל הקודם היה אפשר להכיל הרבה יותר קיצורי דרך בשטח הרבה! יותר קטן.

ולהגיע דרך מספר לחיצות מועט, בדיוק להיכן שאתה רוצה להגיע, מבלי לעבור דרך מה שאתה לא צריך.

מהירות שליפה תלויה במרחק בו אתה צריך לעבור כדי להגיע לאן שאתה רוצה.

וגם בחוסר הסחות דעת ומידע מיותר ומבלבל בדרך לשם.

אני רוצה קבוצת תוכניות של MAINTENANCE וMULTIMEDIA TOOLS, אבל אני לא רוצה להצטרך לעבור דרכם כל פעם שאני רוצה להגיע לGAMES, או להיפך.

איך בשנת 2013!!!!!!!!! מפתחים תפריט אירגון קיצורי דרך, מבלי לאפשר לצמצם מידע שאינו נחוץ כרגע??

איך????!!?!??!?

התשובה כבר נאמרה קודם:

כי מאחורי תכנון המטרוstart יש טומטום.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

אני מסכים איתך ^^ וזו הסיבה העיקרית שלא עברתי ל 8 אולי ל8.1 אני יעבור בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים