עבור לתוכן

ייעוץ לכ.קול לטובת HD595 + MICROLAB solo 6

Featured Replies

פורסם

אני לא אודיופיל וממש מקווה לא להיות..אבל כן חשובה לי איכות..

אני מחפש משהו שיוכל לדחוף טיפה יותר את האוזניות שלי קדימה + קבלת איכות גבוהה יותר לSOLO6 (לא להישען על הלוח)

מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה?

http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18129&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

מה שלא הצלחתי להבין זה כמות ההספק של המגבר לטובת האוזניות..

בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר של ימאהה והיה לי באס נורא עשיר,כרגע הם מחוברות ל microlab fc530 ואני מבואס גם מהרמקולים וגם מהאוזניות.

לכן אני מתכוון עכשיו לקנות את ה solo6 וכרטיס טוב שייתן לי מענה לשניהם.

האם יש לכם רעיונות יותר טובים?...

פורסם

לפי הביקורות של Creative Sound Blaster Z, אם מחברים אליו אוזניות עם התנגדות נמוכה אז עוצמת הקול חזקה מדי גם עם 1% volume מערכת.

פורסם

XONAR DX/D2X/D1/D2 , כשאין X זה פשוט על PCI במקום PCIE ודורש חיבור חשמל נפרד (אתה צריך לבדוק למה יש לך מקום בלוח)

אם אתה רוצה ללכת אקסטרים ואתה באמת שומע מוזיקה איכותית ובעל אוזן רגישה אז XONAR STX/ST

פורסם

^^^

בדיוק הפוך, הכרטיסים עם ה X צריכים חיבור פלופי בשביל לעבוד, זה גם לא קשור למתחים או הספקים, זה בעיה שנגרמת מהצורה שהכרטיסים מתוכננים/תוכננות בעבר (עד כמה שידוע לי בכרטיסים החדשים יותר אין צורך בחיבור פלופי).

לשימוש באוזניות DX/D1 לא מומלץ (לא יודע מקשר ל D2 אבל בכל מקרה מאוד יקרים). בקשר לבעיה עם SB Z, נראה לי אפשר להדגבל על זה בעזרת שינוי הגדרות, אני דיי בטוח שיש מספר בפרופילים בהתאם להגבר שצריך לאוזניות.

פורסם

אם יש הגדרות כאלה ב SB Z אז אני לא רואה אותן בשלי.

פורסם
  • מחבר

טוב,

אחרי שהבנתי ככל הנראה שיש פגיעה באיכות בחלק הנוסף שמתחבר לכרטיס של SB ZX אני חוזר לXONAR(תודה ל - Nihility )

בעיקרון לא מעניין אותי בכלל 5.1

כל מה שאני מעוניין זה יציאה איכותית טובה לאוזניות ולרמקולים בלי מפצלים למיניהם..

יש אפשרות ב 1 מהכרטיסים של XONAR או של CREATIVE לחבר גם את המיקרולאב וגם את האוזניות ולשלוט דרך המחשב בהפעלה של היציאות אולי?

או שאני אהיה חייב לקנות תוספת של מגבר אוזניות ולהתחיל לעבוד עם מפצלים?

אני ממש לא מעוניין לגשת מאחורי המחשב בכל פעם שארצה לחבר אוזניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים