עבור לתוכן

הודעות יום הולדת בפייסבוק מה זה??

Featured Replies

פורסם

נתחיל מזה שאני בן 26 כיום ואני שונא מוות את הפייסבוק הזה,זה דבר ראשון. דבר שני אני עושה כיום תואר ראשון בהנדסת חשמל ודי אין חיים חברתיים מרוב הלחץ שיש לי מן האוניברסיטה וגם מן הבית(בעיות כלכליות,אבא שלא יכול לעבוד ואני נאלץ לכלכל את המשפחה).

עכשיו יש לי מספר חברים שאני יכול לספור על האצבעות משהו כמו 5 או 6 שאני מחשיב כחברים טובים ושותפים מן האוניברסיטה שמכירים אותי שנה שנתיים ככה. עם בנות לא הולך לי,כי אין לי זמן כרגע להשקיע בעצמי.

עכשיו שמתי לב לתופעה די משונה ב-3 שנים האחרונות,כול שנה שיש לי יום הולדת : אף אחד לא מברך אותי במזל טוב(היית לי אחת שבירכה אותי וזה נפסק לאחר שנתיים).עכשיו כול אותם 5 עד 6 חברים אפילו לא טורח לרשום לי יום הולדת שמח כבר 3 שנים,למרות שהייתי בקשר יום יומי איתם או בקשר רחוק קצת יותר בשנה האחרונה.כמובן שיש איזה 10 עד 15 חברים מן העבר(בית ספר) בפייסבוק שלי,אבל אני לא מצפה מהם לזה שכן עבר הרבה מאוד זמן והקשר ניתק לצערי...

עכשיו בכול 3 ו4 שנים הללו ,אחת בירכה אותי למשך שנתיים ועוד חבר אחד מאוד נחמד התקשר לברך אותי אישית,ואני מרוב מבוכה נעתקו מילותיי שכן אני רגיל שמתעלמים ממני ביום הזה.

עכשיו להגיד ולשלוח להם ברכות יום הולדת בפייסבוק ,אני תמיד שולח,אז מה הבעייה??

עכשיו אני יודע שאני בן 26 ובתכלס זה לא מעניין אותי.

כמו שאומרים מעפר הגעת ואל עפר תשוב,אבל הניכור הזה מקנן בי קשות כאילו אני בן אדם לא בסדר.

דרך אגב כבר מסיבות יום הולדת הפסקתי לעשות מגיל 18 ,כי אין לי צורך בזה, ובאמת אני לא אוהב שמפזזים סביבי אלא אני מרגיש טוב כשאני עוזר לאחר...

נערך על-ידי natan999

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים