פורסם 2013 ביוני 2912 שנים המחשב שלי קורס(נדלק ונכבה) לעיתים לאחר זמן מה ולעיתים בהפעלה של דברים כגון משחקי מחשב ודפדפני איטרנט. (המחשב הריץ את כל הדברים בקלות עד לא מזמן).אשמח לעצות.מערכת הפעלה: Windows 7 Basicמעבד: Intel core 2 Duo 2.33GHזיכרון: 2GBבתודה מראש, ליעד נערך 2013 ביוני 3012 שנים על-ידי liad88
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר תבדוק טמפרטורות של הרכיבים בעזרת תוכנת עזר כלשהיאאני אחזור אליך עם טמפ'תבטל את האיתחול האוטומאטי, ואז תגיע למסך כחול כלשהוא.איך עושים את זה?
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר הטמפ' של המעבד היא היחידה יוצאת הדופן והיא מגיעה ל60-65 מעלות. לא נראה שינוי חד רגע לפני הקריסה.- - - תגובה אוחדה: - - -לא הצלחתי לגרום למחשב לקרוס שוב כדי לראות מסך כחול(אולי כי איווררתי אותו כשפתחתי לראות אם המאווררים עובדים).הטמפט' של המעבד עדיין גבוהות וגם של כרטיס המסךמעבד: 60-65כרטיס מסך: 65-70
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר תודה gabriel6 וsashaefiניקיתי את המחשב והטמפ' ירדו. בינתיים לא הייתה קריסה נוספת ומקווה שגם לא תהיה.
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים בכיףלפי מה שאני קורא המחשב לא בדיוק חדש (לפי המעבד) - הערכה שלי בן 4-5 שנים אם לא יותרצריך מאוד לשים לב למצב הלוח ולמצב הספק (במעבד ובזיכרונות אין כמעט השפעה של בלאי זמן - אלא אם כן מבצעים המהרה)
פורסם 2013 ביולי 112 שנים אחי אם אתה גר באיזור ירושלים יש מישהו שפתר לי אותה בעיה והוא שפיץ במחשבים הוא נקרא יוסי מור פתרוונות מחשוב דבר איתו לי הוא פתר את הבעיה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.