עבור לתוכן

קליטה כמעט אפסית בשכונה שלי דרך הוט מובייל

Featured Replies

פורסם

עברתי לפני כמה ימים דירה מנהריה לשכונה החדשה בכברי והקליטה של הוט מובייל פה כמעט אפסית,רוב הזמן אני בשיחות חירום בלבד ולא ניתן להתקשר אליי רוב הזמן.

מצד אחד אני הייתי מרוצה מהם מאוד עד עכשיו ולא רוצה לעזוב,מצד שני איך אפשר לפתור את הדבר המטריד הזה? הרי אם אני אתלונן בתור לקוח בודד זה לא יזיז להם את קצת האף.שמעתי בזמנו שיש מגברים סלולריים שעובדים מעולה כאשר מחברים אותם לראוטר רגיל אבל לא ממש הצלחתי למצוא איפה אפשר לקנות דבר כזה האם זה מתאים לחברות מסוימות באופן ספציפי וכו...

אם למישהו יש מידע אני מאוד אשמח להסברים בנושא

:)

פורסם

בזמן הקצר הפתרון הוא להחליף ספקית.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאין כל כך קליטה כמעט לשום ספקית פה,אולי קצת יותר לאורנג אבל לא סובל את הגלישה שלהם פשוט על הפנים.זה בעצם השיקול הכבד מבחינתי אני רוצה גלישה סלולרית מהירה והוט מובייל מספקת את זה בצורה מעולה...מבאס

פורסם

מהירות הגלישה תלויה בצורה ישירה ברמת הקליטה. אם אתה מקבל קליטה יותר טובה ברשת פרטנר באיזור שלך, ככל הנראה גם מהירות הגלישה תהיה יותר מהירה.

אם אתה מכיר מישהו שנמצא בפרטנר באיזור שלך, ויש לו חבילת גלישה, אתה יכול פשוט לבצע speedtest ולהשוות.

פורסם

לאורנג' יש לאחרונה אינטרנט מהיר. השוויתי עם חבר (לי יש הוט מובייל) באיזור מערב ראשל"צ, לי היה 5MBPS ולו היה 6.5MBPS.

תכלס, אין לך שום דבר לעשות פרט ללהחליף ספק.

פורסם

אמרו לך את רוב האופציות.

1. להחליף ספק.

2. הוט אמורים להיות מגובים בפלאפון אם אני לא טועה. אז צריך לבדוק הגדרות נדידה.

3. להחליף שכונה ??

פורסם
  • מחבר

טוב אז באמת אתמול החלפתי ספק לאורנ'ג והמצב הרבה יותר טוב,יש קליטה אמנם לא מלאה אבל חצי אבל אינטרנט עובד לא רע ואני מקבל שיחות בתוך הבית ללא בעיה.כנראה באמת שיש להם אנטנה לא רחוק ממני....ההימור היה טוב;)

פורסם

אפשרות נוספת היא שהמכשיר שלך לא תומך בתדר 850 של רשת פלאפון ולכן אתה חווה בעיות קליטה קשות (ייתכן והפריסה אצלך היא יותר של תדר 2100- תדר זה חודר מבנים וחניונים משמעותית פחות טוב לעומת 850).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש אנטנות ביתיות להגברת הקליטה אולי זאת הייתה אופציה טובה מבחינתך אבל כל עוד אתה מרוצה מאורנג תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים