עבור לתוכן

WIN 7 קרס ולא עולה יותר-מסך כחול בעת הפעלה.

Featured Replies

פורסם

לא לעדכן ככה.. להוריד ידנית את הדרייבר ולהתקין..

פורסם
  • מחבר

טוב אני אעבוד עוד פעם ע"פ המדריך ואעדכן אותך. תודה על העזרה בינתיים

פורסם

בבקשה...

תעבור שלב שלב מהתחלה ובסבלנות..

פורסם
  • מחבר

עברתי שלב שלב.. חוץ מהשלב שצריך להתקין את התוכנה (driver fusion) כי היא כבר מותקנת אצלי במחשב.

עשיתי 3 סיבובים של מחיקות (למרות שקיבלתי הערות שיש קבצים שניתנים למחיקה רק בפרימיום).

בנוסף עברתי על הרגסטרי אבל עדיין אותה הבעיה.. הCCC פשוט מסרב להיפתח.

נ.ב

הצלחתי להשיג את גירסה 1.4.0 פרימיום.. אולי אני אצליח דרכה מחדש עם המדריך

- - - תגובה אוחדה: - - -

טוב אני ממש מיואש,ניסיתי שוב את המדריך הפעם עם גירסת פרימיום וזה לא עובד. אני מאמין שהבעיה היא אחרת ולא יודע מה..

פשוט אכזבה שחברה כמו AMD מתסבכים את האנשים עם דברים כאלה.

אני ממש צריך את ה CCC כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת HDMI ואני רוצה להגדיר רזולוציה מתאימה לטלויזה ושיהיה מסך מלא.

פורסם

מה הוא רושם לך כשאתה מנסה להפעיל אותו?

אם אתה מתקין מחדש מה קורה אחרי שהסרת את הכל?

פורסם
  • מחבר

הוא לא רושם כלום..

פשוט מראה סימן של טעינה בעכבר למשך 2-3 שניות וזהו.

בדיוק כפי שמוצג בסרטון

פורסם

הבעיה טמונה בהתקנה לא טובה של דרייבר על שאריות, כבר רבתי עם זה המון בעבר כולל שקטליסט עולה וקורס, בחיים לא הגעתי למצב של פירמוט..

תצטרך לחפש טוב בתיקיות וברג׳יסטרי אחרי משהו שקשור ל-AMD/ATI .

עוד דבר שפעם עזר לי הוא להסיר הכל להוריד ולהתקין גרסה ישנה יותר של קטליסט ולהפעיל אותה ואז לנסות להסיר..

לנסות להסיר פיזית את הכרטיס ולנסות את המדריך בsafe mode..

פורסם
  • מחבר

אני משתמש כרגע עם 13.4 (יצא גם 13.6 בטא אבל אני מעדיף שלא) אתה יכול לתת לי קישור לגירסה ישנה יותר מ13.4 ?

HD5850 WIN 7 64 BIT

תודה.

פורסם

רק שתדע לך שגרסאות הבטא יותר טובות מהגרסאות הרשמיות, במקרה 13.4 היתה מאוד בעייתית.. תוריד ותתקין את 13.6 beta2..

אני עובד איתה ואין איתה בעיות מיוחדות, למעשה היא אחלה גרסה ..

פורסם
  • מחבר

מה זה beta 2 ? נדמה לי שבATI יש רק גירסה אחת.

בכל אופן אשמח לקבל קישור.

נ.ב

בכל הסבבים שעשיתי עם המסיר דרייברים אף פעם לא הגעתי למצב של רשימה ריקה..

עושה הרושם כאילו הוא מוחק אבל עדיין נשארים הרבה מתוך הרשימה..

פורסם

הנה קישור:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-6WINBetaDriver.aspx

תעשה כמה סבבים של מחיקה ב-safe mode עם דרייבר פיוז׳ן ואז תנסה להתקין, הרשימה לא אמורה להשאר מלאה אחרי הסבב השני של המחיקה, אתה אמור למחוק ולאתחל מחדש, לסרוק שוב ולמחוק, אם נשארו שאריות לאתחל ולמחוק שוב את מה שנשאר..

לאחר מכן תתקין את הגרסה מהקישור.

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי בערך 6 סבבים ושום כלום.. לאחר הסבב הראשון עושה רושם שכאילו זה מחק כמה דברים.

אבל החל מהסבב השני ואילך שום דבר לא קורה. כל פעם איתחלתי את המחשב מחדש והרשימה נשארה אותו הדבר.

כנראה שאוותר ואפרמט את המחשב לצערי,אני פשוט מיואש ומוצא את עצמי מבזבז שעות על הפאקים של AMD.

אגב התקנתי את הדרייבר שנתת לי.. הרזולוציה כרגע נשארה על 800X600 והוא לא מזהה בכלל את הכרטיס מסך + הצג.

כשאני בא להפעיל את CCC הוא רושם:

AMD catalyst control center cannot be started.

there are currently no settings that can be conifured using AMD Catalyst control center.

פורסם
  • מחבר

מחקתי את הדרייבר שלך.. התקנתי שוב את 13.4 ועכשיו ולאחר ריבוט פתאום זה עובד..

כבר התחלתי להכין גיבויים לפירמוט.

אגב לא יודע אם זה משנה אבל ניסיתי להסיר קודם כל את הדרייברים דרך התוכנה ולא דרך הוספה והסרה!

לאחר שמחקתי דרך התוכנה,והגעתי להוספה והסרה CCC עדיין היה שם אבל לא היה ניתן להסיר אותו..

בכל אופן התקנתי מחדש את הדרייבר 13.4 וזה עבד..

לא יודע מה היה הסיפור שם.

עידן תודה.

פורסם

שמח שעזרתי..

חבל שלא התקנת את 13.6 היא פחות מלאה בבעיות..

בכל אופן תזכור שבמקרה הזה זה נטו עקשנות ולא לוותר..ככה זה הדרייברים העקשניים של amd.

אני זוכר כמה רבתי עם הגרסה הזו 13.4 .

יש איתה עוד בעיה נפוצה שהיא לפעמים לא מכניסה את המחשב למצב שינה או לא מוציאה אותו ממצב זה..

פורסם
  • מחבר

תראה מחר אני אחבר את המחשב לטלויזיה ואראה מה איך רואים . אם זה יעשה לי בעיות אני אנסה להחליף.

הכרטיס שלי היה באוברקלוק דרך תוכנה בשם sapphire trixx.. אני חושב שהתוכנה הזו לא באה בשילוב טוב עם CCC.

מה אני יכול לעשות בנידון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים