עבור לתוכן

בנות המין השני כבר בלבלו אותי לחלוטין (אם יש כאן כאלה, אתן תעזרו לי מאוד).

Featured Replies

פורסם
תחשבו על זה מנקודת מבט אחרת. נגיד יש לכם חברה, ויש לה "ידידים", האם יש לכם ספק שכל הידידים האלה (אלא אם הם הומואים), בהינתן אפשרות, לא היו מנסים לשכב איתה?

לי אין ספק.

עשיתי אפילו ניסוי עם החברה שלי. עברנו אחד אחד על כל הידידים שלה (לשעבר), ופתאום היא מגלה שכל אחד מהם בשלב מסוים של הידידות שלהם ניסה לנשק אותה, או ניסה להתחיל לצאת איתה, או אפילו התוודה על "אהבתו" אליה (מן הסתם כדי להשיג משהו). עם חלקם היא סירבה והקשר המשיך כידידים (לפני שהכרנו), חלקם עפו באותו רגע, וחלקם היא העיפה עוד לפני שהם ניסו אחרי שעזרתי לה להגיע למסקנה של מה שהם באמת רוצים.

הקטע שחברות בד"כ לא רואות את זה ככה, הן תמימות ולא רואות את המציאות כמו שהגבר רואה את זה (ומן הסתם שלגבר יהיה יותר קל לראות את זה, בתור זה שנמצא בצד השני).

חלק גדול מהנשים זקוק ללווינים האלה שיעופפו קרוב ויתנו חיזוק של בטחון עצמי מדי פעם. הסיפור מוכר לי כל כך ממישהי שידיד שלה דלוק עליה קשות והיא יודעת את זה וממשיכה להיות ידידה שלו. כל עוד שום דבר לא קורה שם, לא אכפת לי.

ולבחור ^

אתה מסבך את זה יותר מדי ומנסה לחשב נוסחאות לדברים פשוטים. כמה שתנסה יותר לחקור את זה, אתה תסתבך יותר.

נערך על-ידי YTZ

פורסם

+1 .

נערך על-ידי Second Edition

פורסם

שיש מתח מיני בין 2 אנשים , לפעמים אחד מן השתיים נוטה לפרש כל מיני מקרים באופן שהוא/היא היה רוצה שזה מה שיקרה .

הכי טוב זה פשוט לדבר על הדברים , נכון שיש את הגישה שאם אחשוף את הלב שלי בפני משהי היא יכולה לעשות את ההפך ולהסתיר את ליבה ולהתרחק , אך אני אישית לא הייתי רוצה להיות עם סוג כזה של נשים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים