עבור לתוכן

בנות המין השני כבר בלבלו אותי לחלוטין (אם יש כאן כאלה, אתן תעזרו לי מאוד).

Featured Replies

פורסם

באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין.

אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך.

ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה.

בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש חבר. לכן סמכתי עליה לחלוטין, כלומר, הייתי בטוח שהיחסים בינינו הם יחסי ידידות במובן הכי תמים של המילה. בדיעבד כשאני חושב על זה, יכול להיות שהידידה הראתה סימנים מסוימים שהיא מעוניינת בי, אבל לא שמתי לב אליהם כי חשבתי שהיא יוצאת עם מישהו.

כעת אסביר מאיפה הגיעה המסקנה שיכול להיות שהידידה מעוניינת בי. כך התנהלה שיחת הטלפון בינינו: "היי, מה קורה?" "בסדר, מה נשמע?" "בסדר. שאלה קצת משונה.. לגבי ל'. אה.. היא פנויה?" כך היא הגיבה: "אני לא כ"כ בטוחה, היא יצאה עם איזה בחור אבל אני לא יודעת מה קורה עם זה, אני אבדוק בשבילך." המשכתי ב"נראה לך שאם אני אציע לה לצאת היא תהיה בעניין?" והיא הגיבה "אני לא ממש יודעת, אני אבדוק." "אוקי, תודה, יאללה נדבר". "טוב, ביי". והיא ניתקה לפניי (אני מאלה שמנתקים מהר). ובכן, אם היא לא הייתה מעוניינת בי, או שהיא הייתה אומרת לי שחברה שלה פנויה/תפוסה, או שאם באמת היא לא הייתה יודעת (תמוהה בפני עצמו, הן הרי חברות), היא הייתה מבררת עם חברה שלה וחוזרת אלי עם תשובה. הרי אם היא ידידה די טובה שלי, וחברה די טובה שלה - היא תשאף לשדכך בינינו במידה ואין לה איזשהו אינטרס. בגלל שהיא אמרה שהיא "לא בטוחה" אם חברה שלה יוצאת עם מישהו, וגם לא חזרה אלי עם תשובה מאז (דיברתי איתה אתמול ב 14 בצהריים) - יש סיכוי לא רע שחברה שלה אכן פנויה, אבל היא לא רוצה שנהיה יחד.

לגבי ניתוק השיחה - יכול להיות שזה שולי, אבל בד"כ אני מאלה שמנתקים ראשונים כי אני מנתק מהר. אם היא ניתקה לפני זה אומר שהיא ניתקה ממש מהר, מה שאולי יכול להעיד על איזשהי עצבנות שהשיחה איתי גרמה לה.

אז זהו, זה הסיפור. אני חושש שאם אכן הידידה מעוניינת בי, פגעתי בה בטעות. ויכול להיות שכל הסיפור הזה גם יוריד לחברה שלה את החשק (ועם ההיכרות שלי עם החברה, כן יש בינינו איזשהו 'ניצוץ' קטן).

לפני איזה שעה שלחתי לידידה בוואטסאפ הודעה: "היי, בא לך להיפגש באיזה פאב ונדבר קצת?" כדי לראות לאן הרוח נושבת. אני אציין שבתור ידידים יש לנו כימיה לא רעה בכלל, אבל אני מעדיף את החברה שלה לקשר זוגי.. מה גם שהידידה נפרדה מחבר שלה לא מזמן, אז יכול להיות שהיא קצת לא סגורה על עצמה.

אשמח לטיפים/עצות/הצעות וכו'. מתנצל על החפירה.

פורסם

זה מה שנקרא משולש רומנטי..

גם אני חושב שאין דבר כזה ידידה אלא אם אתה מחליף את ה-ד ב-ז..

נערך על-ידי idanmal

פורסם

אין מצב שתוכל לקרוא למישהי מהמין השני "ידידה" אלא אם כן היא מכוערת בצורה מיוחדת ולא נמשכת אליך.

ולמה אתה צריך לשאול את ידידה שלך? תבקש ממנה את המספר של החברה שלה ופשוט תפתח עם החברה שיחה. כזה פשוט... אם היא בקטע שלך אין סיבה שהיא לא תרצה לדבר איתך, אם לא אז לא, לא קרה כלום.

פורסם
אין דבר כזה ידידה.

:jafafa:

פורסם

אתה צריך להתנהג כמו גבר.

במידה ואין אחד כזה בסביבה שלך, מציע שתראה את top gun וסרטים של קלינט איסטווד.

העובדה שכתבת את הפוסט הזה מדברת בעד עצמה.

בברכה

פורסם

אני אחלק את הפוסט הזה לדברים שעשית לא טוב ולמה שאתה צריך לעשות מעכשיו והלאה.

לא טוב:

1. חשבת שיש לך ידידה. כל עוד אתה נמשך לנשים והיא נמשכת לגברים, תמיד קיים מתח מיני מסוים בין "ידידים". הוא יכול להיות נמוך ברמה כזו ששני הצדדים לא ירצו להמשיך עם זה הלאה, או לחילופין האישה יכולה לא לרצות לחלוטין את הגבר. אני יוצא מנקודת הנחה שגבר פנוי תמיד ינסה לקדם את המצב עם "ידידה" שלו כשהיא פנויה, ואם היא לא פנויה- הוא ישאיר את זה על אש קטנה עד שהיא תהיה פנויה.

2. פנית לחברה שלה דרך הידידה. מה שהיית צריך לעשות, זה לכל היותר לבקש ממנה את הטלפון, או אם יש לך כבר את הטלפון, לעדכן את הידידה שלך שאתה מתכוון להתקשר אליה.

כשעשית את זה, יכול מאוד להיות שהרסת לעצמך עם החברה (שתקבל רושם ראשוני עליך דרך ה"ידידה" שאולי רוצה אותך) ומצד שני כנראה הרסת לעצמך עם הידידה (למרות שצריך לקחת את זה בערבון מוגבל- יש הרבה בחורות שכשקורה להן סיטואציה כזאת הן עוד יותר נדלקות ודווקא כן מעוניינות להשיג מישהו שאמר להן במפורש שהוא רוצה מישהי אחרת).

מה אתה צריך לעשות עכשיו:

בהתחשב במצב שלך, ובכך שאתה מעוניין לשמור על קשר עם הידידה וגם לקדם את המצב עם החברה, אתה חייב להיפגש איתה פנים מול פנים (לא בטלפון), להסביר לה את העניין, שאתה מעוניין בחברה שלה, ותלמד מהתגובה שלה מה היא מרגישה לגבי זה. אם היא תיסגר/תתבאס- תדע שיש לה אינטרס בעניין. אם היא תזרום ותשמח- כנראה סתם עבר עליה משהו. בכל מקרה, אחרי הפגישה תתקשר לידידה שלה ותקבעו להיפגש.

הערה לסיום- איך לעזאזל הגעת למצב שיש "אי הבנה" וחודש וחצי חשבת שיש לה חבר כשבפועל אין לה?

בהצלחה

פורסם
אין דבר כזה ידידה.

היתי מת לחלוק על זה איכשהו, אבל אין לי מה לומר כנגד.

מסתבר ש"ידידות" אלו בחורות שהן ממש בעניין אבל כלום לא קורה/יכול לקרות ממגוון סיבות. (חבר, מרחק , ETC)

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

חוץ ממקרים נדירים, לבחור ובחורה אין שום מכנה משותף בשביל קשר לידידות מעבר לכך שאתה רוצה אותה.

פורסם

גיל - קצת קיצוני, ולא תמיד נכון... :-)

ברגע שיש לך חברה והכל סבבה איתה - הידידות ישארו ידידות....

כשאתה נשוי ואתה לא מניאק, כנ"ל.

מה שכן - למה לקרוא לזה ידידה, קוראים לזה חברה, כמו חבר.

פורסם

^ קוראים לזה יחסים אפלטוניים, ואין דבר כזה.

פורסם

תחשבו על זה מנקודת מבט אחרת. נגיד יש לכם חברה, ויש לה "ידידים", האם יש לכם ספק שכל הידידים האלה (אלא אם הם הומואים), בהינתן אפשרות, לא היו מנסים לשכב איתה?

לי אין ספק.

עשיתי אפילו ניסוי עם החברה שלי. עברנו אחד אחד על כל הידידים שלה (לשעבר), ופתאום היא מגלה שכל אחד מהם בשלב מסוים של הידידות שלהם ניסה לנשק אותה, או ניסה להתחיל לצאת איתה, או אפילו התוודה על "אהבתו" אליה (מן הסתם כדי להשיג משהו). עם חלקם היא סירבה והקשר המשיך כידידים (לפני שהכרנו), חלקם עפו באותו רגע, וחלקם היא העיפה עוד לפני שהם ניסו אחרי שעזרתי לה להגיע למסקנה של מה שהם באמת רוצים.

הקטע שחברות בד"כ לא רואות את זה ככה, הן תמימות ולא רואות את המציאות כמו שהגבר רואה את זה (ומן הסתם שלגבר יהיה יותר קל לראות את זה, בתור זה שנמצא בצד השני).

פורסם
  • מחבר

הערה לסיום- איך לעזאזל הגעת למצב שיש "אי הבנה" וחודש וחצי חשבת שיש לה חבר כשבפועל אין לה?

בעקרון, היא אמרה את השם המלא של איזה בחור. במקרה אותו הבחור היה המפקד שלי בטירונות. אמרתי "היי, הוא היה המפקד שלי בטירונות". היא ענתה "חבר שלי". היא התכוונה ל"חבר", אני חשבתי שהיא התכוונה ל"החבר", וזהו. מה שכן קרה, קרה בהפוך על הפוך. בסוף התברר שכן יש לה חבר, רק שהוא בחור אחר לגמרי. מה שעוד הסתבר, זה שהם בתקופה די מעורערת, רבים, נפרדים, חוזרים וכו'. הם ביחד מגיל 12 כך שבקרוב זה יסתיים ממילא. בכל מקרה, חלק מסויים מהת'רד המקורי אינו רלוונטי, כי היה איזשהו טוויסט קטן בעלילה..

ביום שבת הצעתי לידידה לצאת לשתות משהו, כדי לדבר קצת בינינו. בכל מקרה, להודעה בוואטאפ היא הגיבה, אחרי שעתיים, כך: "מצטערת פשוט הייתי במסעדה עם חבר שלי ורבנו וחרא". החזרתי לה "את רוצה שניפגש ונדבר?" (כן, קצת הוצאתי את עצמי הידיד ההומו, אבל שיהיה), היא הגיבה ב"לא לא זה בסדר" "אני אצל חברה תודה". החזרתי ב"אין בעיה, דברי איתי אם את צריכה משהו.."

אחרי ה'אירועים' הנ"ל, חשדתי שבמשך שלושה ימים הידידה טיפה מתרחקת. לא משהו ספציפי, יותר תחושת בטן. גם קיבלתי מבטים של awkwardness מל', בכל הזדמנות שיצא לי לראות אותה (קצת מוזר, אבל שיהיה). מסיבה כלשהי חשבתי שאולי הידידה בברוגז איתי, וסתם שלחתי הודעה לבדוק אם אני צודק. פשוט שלחתי לה "זה רק הדמיון שלי, או שאת בברוגז מאיזשהי סיבה..?" בכל מקרה היא אמרה "חחחחחח מה פתאום", אוקי רק הדמיון שלי. אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא, שהתחלנו קצת להתכתב, ובאיזשהי שלב היא אמרה "אה וביררתי לך לגבי ל' פשוט שכחתי לומר לך, יש לה מישהו כרגע.. אם זה ישתנה אני אעדכן אותך." - מה שקצת מוזר לי כאן זה ש.."שכחתי לומר לך"? זה נושא די מעורר מחשבה שלא בדיוק שוכחים תוך שניה. אבל במשך ארבעה ימים היא 'שכחה', ונזכרה רק כשאני שלחתי לה הודעה מיוזמתי. אם לא הייתי יוצר קשר, אולי היא הייתה 'שוכחת' גם עד שבוע הבא. בקיצור - משהו כאן קצת מריח לי לא טוב.. או שזה שוב הדמיון שלי?

נערך על-ידי Cha0stAlker

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים