עבור לתוכן

שאלה התקנה +פרמוט WIN7 +גיבוי דרייבירים

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לפרמט רק את מחיצה C איך אני עושה את זה ,מבלי לגעת בD?

ההתקנה היא בC.

גבתי בעזרת תוכנה את הדרייברים , היא פשוט עשתה סריקה מצאה מה שמצאה וגבתי ,וזה יצר קובץ RAR.

איך אני יפעיל את הגיבויים של הדרייברים ?

תודה מראש לכולם

פורסם

פרמוט והתקנה על אותה מחיצה של הכונן אינה בעיה, במהלך ההתקנה של וינדוס מחדש שים לב שאתה פשוט מפרמט את המחיצה הנכונה, השנייה תעבוד.

שחזור דרייברים זה דבר תלוי, מה נמצא בתוך קובץ הRAR מה התוכנה שמרה בעצם, יש תוכנות ששומרות את הדרייבר ויש כאלה שמחייבות את התוכנה עצמה כדי להתקין מחדש

פורסם
  • מחבר
פרמוט והתקנה על אותה מחיצה של הכונן אינה בעיה, במהלך ההתקנה של וינדוס מחדש שים לב שאתה פשוט מפרמט את המחיצה הנכונה, השנייה תעבוד.

שחזור דרייברים זה דבר תלוי, מה נמצא בתוך קובץ הRAR מה התוכנה שמרה בעצם, יש תוכנות ששומרות את הדרייבר ויש כאלה שמחייבות את התוכנה עצמה כדי להתקין מחדש

שלום:)

אני לא הבנתי עדיין את עניין פרמוט מחיצה רק C? מה יופיעה לי איך אני ידע

בקשר לדרייברים , יש לי את התוכנה על המחשב , האם זה בסדר? שאני יגבה את התוכנה על הדיסק און כי ואז ישחזר וימחק אותה?

ואני יכול לנסות לחךץ את הראר, האם תוכל להגיד לי מה הסיומת של הדרייבר או מה אומר שמה שיש שם זה דרייברים?

תודה לך אחי

פורסם
שלום:)

אני לא הבנתי עדיין את עניין פרמוט מחיצה רק C? מה יופיעה לי איך אני ידע

בקשר לדרייברים , יש לי את התוכנה על המחשב , האם זה בסדר? שאני יגבה את התוכנה על הדיסק און כי ואז ישחזר וימחק אותה?

ואני יכול לנסות לחךץ את הראר, האם תוכל להגיד לי מה הסיומת של הדרייבר או מה אומר שמה שיש שם זה דרייברים?

תודה לך אחי

במהלך ההתקנה של הוינדוס מ BOOT DISK תקבל את החלום הבא:

Windows-8-Installation2.gif

אתה בוחר כמו מה שמופיע למעלה (CUSTOM)

לאחר מכן יופיע החלון הבא:

reinstallwin7-1.jpg

דבר ראשון תלחץ על ADVANCED

דבר שני אתה בוחר את הכונן שעליו מערכת ההפעלה- חשוב מאוד, אם אתה לא בטוח מה של המערכת הפעלה לא לגעת.

ואז אתה לוחץ FORMAT

אתה בוחר שוב שאותה מחיצה ולוחץ הבא

בקשר לדרייברים תשמור את התוכנה והרישיון שלה ותתקין מחדש לאחר הפרמוט ושהיא תתקין, למרות שוינדוס מחפש לבד דרייברים לרוב הכלים שתחבר לכן לא הכרחי 100%

נערך על-ידי ralman
תיקון שגיאה

פורסם
  • מחבר
במהלך ההתקנה של הוינדוס מ BOOT DISK תקבל את החלום הבא:

Windows-8-Installation2.gif

אתה בוחר כמו מה שמופיע למעלה (CUSTOM)

לאחר מכן יופיע החלון הבא:

reinstallwin7-1.jpg

דבר ראשון תלחץ על ADVANCED

דבר שני אתה בוחר את הכונן שעליו מערכת ההפעלה- חשוב מאוד, אם אתה לא בטוח מה של המערכת הפעלה לא לגעת.

ואז אתה לוחץ FORMAT

אתה בוחר שוב שאותה מחיצה ולוחץ הבא

בקשר לדרייברים תשמור את התוכנה והרישיון שלה ותתקין מחדש לאחר הפרמוט ושהיא תתקין, למרות שוינדוס מחפש לבד דרייברים לרוב הכלים שתחבר לכן לא הכרחי 100%

אחי תודה רבה , הבנתי נכון?

כשהתכוונתה שאני לא בטוח מה של מערכת ההפעלה התכוונתה (כונן C) אבל בגלל שלא מפיעות האותיות , אז אני צריך להבין לפי הגודל מה כונן C ?

פורמט זה לא פרמוט כן?

ואז אני בחור שוב שאותה מחיצה לוחץ הבא

אחי תודה רבה על התמונות ,

וההפרמוט שלי יהיה בעברית אם אני לא טועה , אך זה לא חשוב.

וואי אחי נסתי לקרוא שוב ושוב את מה שכתבתה, ואני פשוט לא מצליח להבין את זה , כנראה אני בנאדם שצריכים להסביר לו פעם פעמיים ,אז לא להיבהל. בנתיים הסברתה לי רק פעם אחת ,הקודמת לא נחשבת :)

פורסם
אחי תודה רבה , הבנתי נכון?

כשהתכוונתה שאני לא בטוח מה של מערכת ההפעלה התכוונתה (כונן C) אבל בגלל שלא מפיעות האותיות , אז אני צריך להבין לפי הגודל מה כונן C ?

פורמט זה לא פרמוט כן?

ואז אני בחור שוב שאותה מחיצה לוחץ הבא

אחי תודה רבה על התמונות ,

וההפרמוט שלי יהיה בעברית אם אני לא טועה , אך זה לא חשוב.

וואי אחי נסתי לקרוא שוב ושוב את מה שכתבתה, ואני פשוט לא מצליח להבין את זה , כנראה אני בנאדם שצריכים להסביר לו פעם פעמיים ,אז לא להיבהל. בנתיים הסברתה לי רק פעם אחת ,הקודמת לא נחשבת :)

במהלך ההתקנה יופיעו לך שתי מחיצות ככה"נ שלהן גודל נורמאלי (תלוי בדיסק הקשיח וכיצד הוא מחולק), ומחיצה אחת קטנה שנועדה לניהול קבצים: סה"כ 3, אולי ארבע אם מדובר במחשב נייד כי הוא מכיל כלי גיבוי ואבחון בדר"כ.

מבין שתי המחיצות שלהן גודל אחת היא של כונן הקבצים שלך והשנייה היא של כונן הוינדוס שלך שאותו אתה רוצה לבדוק, בדר"כ לידו יירשם לך PRIMARY או SYSTEM אבל לא לסמוך על זה.

תראה לפי הגודל של הכונן מה כונן ההתקנות שלך (וינדוס) ולו אתה עושה FORMAT (סימן מחק ורוד)

אם אתה לא בטוח איזה מהם לא לעשות סתם...

פורסם
  • מחבר
במהלך ההתקנה יופיעו לך שתי מחיצות ככה"נ שלהן גודל נורמאלי (תלוי בדיסק הקשיח וכיצד הוא מחולק), ומחיצה אחת קטנה שנועדה לניהול קבצים: סה"כ 3, אולי ארבע אם מדובר במחשב נייד כי הוא מכיל כלי גיבוי ואבחון בדר"כ.

מבין שתי המחיצות שלהן גודל אחת היא של כונן הקבצים שלך והשנייה היא של כונן הוינדוס שלך שאותו אתה רוצה לבדוק, בדר"כ לידו יירשם לך PRIMARY או SYSTEM אבל לא לסמוך על זה.

תראה לפי הגודל של הכונן מה כונן ההתקנות שלך (וינדוס) ולו אתה עושה FORMAT (סימן מחק ורוד)

אם אתה לא בטוח איזה מהם לא לעשות סתם...

תודה אחי , אז שאלתי , האם בשביל לדעת איזה כונן הוא עם מערכת ההפעלה , אני צריך לבדוק לפניכן כמה זיכרון יש בכונן ?

במקרה שלי כונן C מחיצה C היא עם מערכת ההפעלה , נמצא בה 100 GB --כ66 פנויים .

כי אם לא איך אני ידע איזה מהם היא עם מערכת ההפעלה?! כי אתה אומר לא לסמוך על מה שיהיה רשום.

פורסם

אני אומר שאתה יכול לסמוך רק על גודל אם אתה לא מכיר איזו מחיצה זאת.

איזה גודל המחיצה של הקבצים?

פורסם
  • מחבר
אני אומר שאתה יכול לסמוך רק על גודל אם אתה לא מכיר איזו מחיצה זאת.

איזה גודל המחיצה של הקבצים?

הקיבולת במחיצה C היא 100 גיגה ,שטח פנוי 66 גיגה במחיצה C

גודל המחיצה D היא כ190 אם אני לא טועה ו160 פנוי ויש עוד מחיצה שאין בה כלום מחיצה M עם 24 GB

מחיצה D יש בה דברים שאני הייתי רוצה להשאיר.

פורסם
הקיבולת במחיצה C היא 100 גיגה ,שטח פנוי 66 גיגה במחיצה C

גודל המחיצה D היא כ190 אם אני לא טועה ו160 פנוי ויש עוד מחיצה שאין בה כלום מחיצה M עם 24 GB

מחיצה D יש בה דברים שאני הייתי רוצה להשאיר.

מעולה אז ענית לעצמך על השאלה,

יהיו לך שתי מחיצות אחת בוגדל של 190GB והשניה 100GB אתה בוחר את הקטנה יותר ואותה מפרמט.

המחיצה השלישית שככל הנראה תהיה (בגודל של 100-250 MB) אתה גם לא נוגע

פורסם
  • מחבר
מעולה אז ענית לעצמך על השאלה,

יהיו לך שתי מחיצות אחת בוגדל של 190GB והשניה 100GB אתה בוחר את הקטנה יותר ואותה מפרמט.

המחיצה השלישית שככל הנראה תהיה (בגודל של 100-250 MB) אתה גם לא נוגע

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים