עבור לתוכן

מתאם מדפסת פרלל חדש מתאים גם לפרלל ישן?

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת ישנה (1100 Hp LeaserJet). למדפסת מתחבר חיבור מדפסת פרלל ישן (36 פינים) וצידו השני מתחבר למחשב עם חיבור פרלל חדש (25 פינים).

ישנו מתאם מפרלל ישן ל-USB.

2157_2_1.jpg

אך בחנות הקרובה לביתי אין מתאם כזה אלא רק מתאם מחיבור פרלל חדש (25 פינים) לUSB.p117605b.jpg

שאלתי היא: האם ניתן לחבר לחיבור הפרלל החדש היוצא מכבל המדפסת שלי את המתאם לUSB למחשב וזה יעבוד??

התרשים שייצא: מדפסת -- כבל מספר 1: פרלל ישן (36) -- פרלל חדש (25) -- כבל מספר 2: פרלל חדש (25) -- USB -- מחשב.

תודה רבה!!

פורסם

בעלות של 8 שקלים בלבד אתה יכול לקנות את הכבל שלא מצאת בחנות הקרובה לביתך מ-ebay:

http://www.ebay.com/itm/USB-to-36-Pin-Parallel-IEEE-1284-Printer-Adapter-Cable-/190383054480?pt=AU_CablesConnectors&hash=item2c53b6de90

בארץ ראיתי את הכבל הזה בעלות של 50-60 ש"ח (!!) בחנויות שונות באינטרנט.

תזמין את הכבל ותוך שבועיים זה בתיבת הדואר שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!

האמת היא שאני לא בטוח שלא כדאי לי לשלם 60 ש"ח במקום כל הברדק הזה של Ebuy שאני לא כ"כ מבין בו.

פורסם

זה לא "חדש"/"ישן". החיבור שקראת לו "ישן" זה סוג החיבור שהיה על המדפסות, החיבור שקראת לו "חדש" זה החיבור על המחשב, וזה תמיד היה כך. הכבל LP המקורי שמחבר את המחשב למדפסת היה מסוג חיבור 1 לסוג חיבור 2

עכשו 2 הכבלים שהבאת : הראשון מתחבר ישירות למדפסת, והשני מיועד לזה שתמשיך ממנו את הכבל LP המקורי של המדפסת - הוא שימושי יותר לדברים אחרים שהיו מתחברים ל LP כמו סורקים, שהיו משתמשים אם החיבור "החדש"

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים.

הזמנתי את הכבל והוא הגיע היום מסין (!!!).

לא ייאמן כמה פשוט, זול וקל.

ושוב, תודה.

פורסם

שמחנו לעזור.

בהצלחה בהמשך, אם תצטרך עוד עזרה וייעוץ אל תהסס לשאול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים