פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים המבחן :אקווה מרק הכ . מסך 9100 של ספייר המחשב : עלוב 1000MHZ P3256 RAM 100MHZלוח פי סי פרטנר עם AGP X2 :'(גם ב4.1 וגם ב 4.2 הכל היה מקוון ל "ביצועים אופטימליים"גם במבחן Codecreatures היה שיפר רציני מה 11.3 ל 14.2 אז השאלה היא אופטימיזציות או דרייבר מעולה ?
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים אופטימציות , כל החברות צריכות לעשות אופטימציות לתוכנות\מחשקים , סתם נדבקו על nvidia.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים אני לאאאאאא מאמין!! ATI כרגע עשתה אופטימאציות!! ואפילו לא הזכירו בשום מקום את המילה אופטימאציות! רק שהדרייברים מוסיפים שיפור ניכר בביצועים...... יעני NVIDIA המניאקים עושים אופטימאציות.. ושאטי עושה אז לאף אחד לא איכפת
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים רועי: מה אתה ישר קופץ לזה שזה אופטמציות? זה סך הכל שיפור, במערכות שלו שיפור רציני, הרי כל הזמן מוציאים ומחדשים את הדרייברים כדי לשפר ביצועים לא?
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר נכון שזו המטרה של דרייברים (לשפר ביצועים) אבל כזה שיפור ? ו EranMor איך אצלך אין שינוי ?יש עוד מישהו שהתקין ויכול להגיד מה קרה אצלו ?האמת אני לא מאמין ש ATI יעשו אופטימיזציות אבל אני גם לא האמנתי למראה עיני אחרי שהבנצמרק הסתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.