עבור לתוכן

חווית קנייה סופר חיובית ומהנה בIQPC אשדוד.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו.

שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה.

לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין.

לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (שעה ממני) במקרה של אחריות.

יצרתי קשר עם החנות במייל ובמשך שבוע וחצי הפצצתי את מנהל החנות יאיר בשאלות וגיליתי בחור על הכיפאק ואדיב שענה לי על כל השאלות בפירוט ובמהירות.

לגבי המרחק החשש הוסר ממני כי ברגע שקורה משהו למחשב אז החנות שולחת שליח עד הבית שאוסף ממני את המחשב הלוך וחזור בעלות של 45 ש"ח בלבד.

סגרתי עם יאיר את פרטי הקנייה ואת המחיר הסופי (שיצא הכי זול ברשת) ולאחר כמה ימים נסעתי לחנות לקחת את המחשב.

בחנות נפגשתי עם יאיר ועם צוות הטכנאים האדיב שהראה לי את המחשב ואת החלקים שהורכבו על המחשב וגם בחנות קיבלתי הסבר ותשובות על כל מה ששאלתי באדיבות ובסובלנות רבה.

רציתי להודות ליאיר ולצוות החנות על השירות האדיב והמעולה ואני ממליץ לכולם לקנות את המחשב הבא שלכם בIQPC אשדוד,לא תתאכזבו מבטיח לכם!!

פורסם

אני שמח שנהנית. אחלה חנות עם אחלה שירות!

פורסם

תתחדש!

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

תודה חברים! שתהיה אחלה שבת!

פורסם

גם אני קניתי לפני כמעט שנתיים את המחשב שלי משם. תענוג של קניה, מומלץ.

פורסם

אני מכיר את החנות עוד בימים שקראו לה א.לומדה

היחס והשרות היה מעולה וקניתי מהם כמה דברים ומחשבים .

הבעיה שהם כמעט לא מופעים בפורום באזור המפרטי מחשב (מופיע רק חנות אחת בעקביות) , למרות שהמחירים שלהם טובים והשירות מעולה .

בכלל אני לא מבין למה יש הרבה חנויות מחשבים טובות כמו זיגזגים ו IQPC ו RSM שיש להם שרות ומחירים טובים

ומשום מה לא מצרפים מפרטים שלהם בזמן שמשהו מבקש המלצה למחשב .

חבל שמופיע באופן עקבי רק חנות אחת ולפי דעתי זה לא פייר ולא נכון.

אני לא יודע מה הסיבה , אבל זה חבל מאוד - הרבה משתמשים מפספסים את החנויות הללו וחבל שלא יודעים על החנות שכתבתי למעלה .

פורסם

RSM:

האתר שלהם ממש זוועה. שייך לשלהי שנות ה 90.

פורסם
  • מחבר

לזיגזאג 2000 יש גם שירות מעולה אבל המחירים שלו מאוד יקרים וגם זה שיקול מאוד חשוב היום.

פורסם

מצטרף להמלצות. IQPC אחלה חנות!

פורסם
לזיגזאג 2000 יש גם שירות מעולה אבל המחירים שלו מאוד יקרים וגם זה שיקול מאוד חשוב היום.

אני מסכים מצד אחד - אבל מצד שני כלקוח שלהם אין לי שום בעיה לשלם תוספת של 10% ולישון בשקט.

אני אגיד את זה ככה - ציוד היקפי (מקלדות\עכברים\מדיה נתיקה\אוזניות\צרכי הדפסה וכיוב' - שאני קונה כמעט כל חודש משהו מהדבים האלו) אני קונה בד"כ ב-KSP שקרוב אלי. אבל לוח אם\מעבד\ספק\מארז (שאני קונה אחת ל-3 שנים בערך)-> לא לוקח סיכון.

פורסם
  • מחבר

10 אחוז הבדל במחירים שמדובר במחשב למשחקים כבדים זה מאוד משמעותי לדעתי וצריך לזכור שמי שנותן את האחריות על המוצרים זה היבואן ולא החנות,החנות רק משמשת כמתוך באמצע. כל החנויות הטובות מזמינות מאותם יבואנים את המותגים הגדולים והראשיים.

כמו כן ממה שהתרשמתי מIQPC הם באמת אחלה בשירות,ענו לי מהר ומפורט על כל מה ששאלתי ומה שהכריע את הכף לטובתם זה המחיר אין מה לעשות.

אייבורי וKSP גם אם ייהרס העולם אני בחיים לא אקנה מהם,לא אוהב חנויות שהם כמו בית חרושת וציוד היקפי זה באמת שטויות שאפשר לקנות בכל מקום.

נערך על-ידי ori24

פורסם

מה שאני לא אוהב ב KSP (אייבורי בכלל לא אפשרות מבחינתי) בזמן האחרון זה שאין להם רכיבים ליבה זולים ונורמלים.

יש את ה G2020 ומעבדי A6 (שלדעתי לא רלוונטים כמעט בכלל) - וחוץ מזה הכל יקר. יש להם איזה Athlon II x3 שכבר בערך שנתיים במלאי באותו המחיר. אין פנומים, אין Athlon X4 651K/74/750K. לסוקט FM2 כל הלוחות שיש שם הם בתצורת MICRO ATX (למרות שקיימים לקוחות אחרים). לסוקט AM3+ יש לוח פושט ב 300 ואז לקוח טוב רקב 570 שקלים. עכשיו קניתי מעבד ולראשונה מזה המון שנים, לא קניתי אותו ב KSP (למען האמת לא קניתי באף חנות בארץ, כי זמינות הרכיבים של AMD בארץ פשוט עלובה - וחבל ביותר).

רכיבי ליבה לרוב נמכרים בארץ במחיר מאוד סביר. אבל לא ברור לי למה FX-6300 שעולה 130$ (טיפה יותר מ Corei3) עולה בארץ 780 שקלים. Core i3 נמכר ב 550 שקלים. מבאס ביותר, כי ה Value for money של המעבד הזה במחיר ה"אמיתי" שלו מטורף לחלוטין. כנ"ל Phenom II x4 965 שגם נמכר בסביבות ה 90$.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

^

ככה גם נראה שוק היד השניה בארץ. מי שיש לו AMD נדפק חזק.

פורסם

ועם זאת בחרתי לקנות "זיווג" AMD. ה value for money של לוחות FM2 פשוט מעולה. נקווה לטוב.

פורסם

לדיונים כאלה יש פורום "צרכנות": http://goo.gl/NLC6o

גם לדעתי IQPC אחת החנויות הטובות והמומלצות שיש בארץ, הרבה בזכות יאיר.

אני מסכים בהחלט שצריך להיות יותר איזון במפרטים אבל אין לנו ממש שליטה על זה ו - TMS סה"כ מקבלת חוו"ד טובות בפורום והמחירים שלהם לרוב נמוכים במעט מה שמאפשר לדחוף למפרטים המוצעים מעט יותר.

אבל זה דיון אחר שלא כאן מקומו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים