עבור לתוכן

בחירת רמקולים 2.1: soundsticks iii x13 vs x16 vs

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש חלופה ל2.1 ישן של logitech שהתחיל לזמזם.

השימוש: סרטים, סרטונים, משחקים, מוזיקה.

החלופות המובילות בינתיים:

microlab x13

http://www.skypc.co.il/pl_product~X13~11~0.htm

microlab x16

http://www.tms.co.il/product/8534

הבעיה שלא יצא לי לשמוע אותם ואני מסתמך על ביקורות בלבד...

יש הבדל מהותי ביניהם, מבחינת איכות הסאונד?

איך הם בהשוואה לסדרה של fc330/fc530 (שגם די מככבים מבחינת המלצות)

http://www.tms.co.il/product/5594

ממה שיצא לי לשמוע עד עכשיו:

jbl creature 3 - לא התלהבתי בכלל

harman cardon sticks 3 - גם לא הרשים יותר מדי, ביחס למחיר ולכל ההייפ שמסביב

דווקא logitech (לא זוכר אם זה היה z323 או z523) היה די חביב

פורסם
  • מחבר

יש עד מחר מבצע על soundsticks 3

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14775

המחיר מתחיל להיות יותר הגיוני...

מה דעתכם soundsticks או x16?

פורסם

למשחקים וסרטים הייתי הולך על משהו עם באס חיצוני. ולשירים כמו הסולו 6. אז תראה מה סדר העדיפות שלך.

פורסם
  • מחבר

על solo שמעתי דברים טובים, אבל מעדיף משהו יותר קומפקטי שתופס פחות מקום על השולחן...

כמו כן, יש העדפה ל2.1

השירים אינם החלק העיקרי של השימוש.

אם נתמקד בx16 וsoundsticks iii (את שניהם אחרי מבצעים והנחות , אני יכול לקבל בסביבות ה500 ₪)

שווה את המחיר? מה עדיף?

פורסם

ה-X16 הוא מחליפו של ה-X13. השמועות מספרות על כך שה-X13 נשמעות טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

הייתי היום בכיוון של קניית soundsticks iii (בגלל המחיר ),

הלכתי לבאג לעשות בדיקה לפני הקנייה ובפעם השנייה

לא הבנתי למה כל כך משבחים את הרמקולים האלה (מעבר לעניין של העיצוב),

לא הבחנתי באיכות סאונד מיוחדת וגם הצליל לא היה נקיא בחלק מהזמן,

אולי זה קשור לביבת האזנה, רמקולים מתצוגה וכו'... בשורה תחתונה לא התרשמתי.

אשמח לשמוע הצעות נוספות (בטווח של 500 ש"ח, אם אפשרות של חריגה במקרה של כדאיות).

כרגע הכיוון זה X16, כדאי לשקול Logitech Z523 או microlab fc330/fc530?

פורסם

ללא יודע לקבוע לגבי ההתלבטות, אבל המלצה כללית שלי היא שבטווח המחירים שאתה מוכן לשלם - אל תקנה לוג'יטק, הם לא מובילים בשוק הרמקולים במחירים האלה. למייקרולב יש שם יותר רציני בתחום באופן כללי.

פורסם

לא הייתי אומר שם יותר רציני, כן הייתי אומר יותר תמורה למחיר.

פורסם

בתור אחד שיש לו את

soundsticks iii כבר לא מעט זמן , אני יכול להגיד שהאיכות של הרמקולים האלה ברמה אחרת מהלוגיטק גם z623 שרק עושים הרבה בום , בום , אבל לא מספקים שום איכות.המבצע על soundsticks iii נגמר , והיום הם נמכרים מעל 800 שקל , אז אני לא יודע אם הם עדיין שיקול בשבילך.

מה שצריך להבין איתם , זה שהם חייבים להיות מכוונים אליך בשביל באמת לשמוע את האיכות הטובה ביותר שלהם (וכל רמקולים מומלץ שיכוונו לאוזניים בשביל איכות מקסימלית) , ואתה לא באמת יכול לבחון רמקולים עם עוצמה ביתית (40 וואט זה חזק לבית , אבל זה מתפוגג במקום גדול כמו חנות וקניון) , ובמיוחד עם שירים שאני לא יודע מה הרמת איכות שלהם (אצלי זה flac וסרטים באיכות hd עם פס קול טוב , אז האיכות של הקול שאני משדר לרמקולים היא מצוינת).

יצא לי לשמוע לא מעט רמקולים שעשויים מעץ , וזה ממש לא מבטיח איכות.

קודם כל , המיקרולאב 7c ו6c לא יורדים מתחת ל55hz מוצהרים , מה שאומר שאתה לא תשמע באסים אמיתיים (או קרובים לאמיתיים 40hz לעומת 30hz בסאבים ייעודים וטובים ' וחלק מהיצרנים נותנים נתונים לא אמיתיים , אז צריך יצרן שאפשר לסמוך על הנתונים שלו , ומיקרולאב עם כל הכבוד הם לא יצרן כזה), אלא רק מיד וטרבל.

המיקרולאב האלה לא מתאימים ליישומי מולטימדיה ולא מיועדים לכך , אלא רק למוסיקה מוגבלת.

soundsticks יוצרו בשיתוף עם אפל לפני כבר 13 שנה וכמעט שלא השתנו מאז , והם מהרמקולים המוצלחים , היפים (לפי רוב האנשים) והנמכרים ביותר בכל הזמנים , אז במקרה של הרמקולים האלה מדובר בדעה של מיליוני אנשים ברחבי העולם ואתרים מקצועיים שהכריזו עליהם כרמקולים הטובים ביותר בתקציב שלהם וגם מעבר , אז תנו להם את הכבוד שמגיע להם.

הרמקולים האלה מאד נקיים ונשמעים מאד טוב , גם יותר מרמקולים הרבה יותר גדולים מהם , ואני אישית לא צריך עוצמה של 200 כי אני לא רוצה לעצבן את השכנים , ו40 מספיק גם למסיבה קטנה.

לי אישית אין מקום ואין רצון לכער את השולחן עם רמקולים ענקיים , אז בשבילי הרמקולים האלה היו האופציה הכי טובה.

פורסם

גם אני מצטרף להתלבטות בין הסאונדסטיק 3 לסולו 6C

אני באירופה בקרוב אז חשבתי לקנות את הסאונדסטיק ב600 ש"ח מבאג בדיוטיפרי,מחיר שפוי אליהם,זה גם בערך המחיר של ה6C

הייעוד הוא בעיקר מוזיקה וקצת סרטים,הבנתי שה6C עם באס חלש וזה חבל,לעומת זאת נותנים איכות טובה משל ההארמן בשאר הדברים

אחבר אותם למחשב וקצת לטלווזיה גם.

תודה...

פורסם

הייתי בבאג דיוטי פרי לא מזמן , ויש להם רק את הגרסה עם הבלוטוס של soundsticks iii שעולה שם 200 דולר.

אני לא יודע אם ה6c באמת נותנים איכות טובה בשאר הדברים(אני מניח שאתה מתכוון לקול נקי בלי עיוות וצליל מאוזן) , כי הsoundsticks iii מייצרים צליל נקי מאד , ואם בחנתם אותם בחנות גדולה , אז זה לא מייצג , כי הצליל שלהם נבלע בשטח כל כך גדול , כי הם לא מיועדים לזה.

הסאב שלהם מאד טוב , ובבדיקות שעשיתי הוא עובד גם בתדר של 30hz (טוב יותר מההצהרה של היצרן) , והוא יכול לייצר באסים מאד חזקים , הרבה יותר ממה שצריך , אבל הבעיה שאם אתה מגביר את הסאב עד הסוף אז הצליל שלו קצת מתעוות , למרות שבכל מקרה זה לא נעים לשמוע סרטים ומוסיקה בכזאת עוצמה של סאב, אז בכל מקרה אתה תרצה להנמיך את הסאב.

הרמקולים עצמם נשמעים מעולה גם כשמגבירים את העוצמה עד הסוף והצליל בכלל לא מתעוות ונשאר נקי ואיכותי.

אני נהנה מאד לשמוע בהם מוסיקה וגם סרטים ומשחקים.

פורסם

לדעתי בדיוק הפוך.

היו לי הסולו והסאונדסטיקס יחד באותו חדר בשתי פינות מחשב.

בדקתי אותם זה מול זה פעמים רבות בהחלפה מיידית, על אותם שירים ובאותו מחשב.

שיחקתי עם זה המון, ואני מדגיש, באותו חלל.

הסאונדסטיקס, עם כל הפלברה, אפל ומיליוני המשתמשים המרוצים נשמעים פשוט רע.

הסולו נשמעים טוב לאין שיעור, ובהכל, כולל בניקיון ובבאסים. אין מה להשוות.

שוב, אני מדבר מניסיון ולא מהשערות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים