עבור לתוכן

EPOX 8RDA3+ VS. ABIT AN7 GURU

Featured Replies

פורסם

אני ממש מתלבט בין שני הלוחות אם הללו.

לשני הלוחות ציפסטים דומים של NFORCE2, שניהם DUAL CHANNEL DDR 400, שניהם מפוצצים בפיצ'רים כוללים את הFIRE WIRE שאותו אגב אני צריך, SATA כרטיסי רשת מובנים. ההבדלים שאני מוצא הם ללוח של Abit יש כרטיס קול איכותי יחסית מובנה עליו דבר שחוסך כסף. לעומת הלוח של EPOX שהכרטיס קול המובנה שלו לא טוב בכלל. עוד יתרון שאני רואה אצל הלוח של Abit הוא ציפסט הGURU שמאפשר OC יותר טוב שכן גם ככה הלוחות אם של Abit ידועים בOC שלהם.

שניהם אותו מחיר 590ש"ח.

כמובן שהמעבד שאני קונה AMD 2500 barton.

פורסם

בלוחות של אביט יש אופציות כאלה לשים את הלוח בכל מיני "מודים" (F1; Street Racer; Turbo וכו') שמשפרים את הביצועים באופן ניכר, בלוח הספציפי של אביט יש את האופציות האלה והוא מגיע עם פאנבס מובנה, ועוד הרבה דברים מעולים, הוא מגיע עם שלל פיצ'רים, והוא גם מעולה לOC, החסרון היחיד שאני יכול למצוא בו זה הבאנדל.. בכלל אי אפשר לקרוא לזה באנדל...

האיפוקס גם טוב מאוד, האמתי שאם אתה לא מפעיל את ה"מודים" הלוח של אביט האיפוקס טיפה טוב יותר, הוא גם OCer מעולה.

אקיצר, קח את הAN7.

פורסם

אם אתה עושה OC, קח את הAN7 בלי לחשוב פעמיים, הUGURU עוזר בהמון לOC וגם הביצועים מעולים.

פורסם

אני ממש מתלבט בין שני הלוחות אם הללו.

לשני הלוחות ציפסטים דומים של NFORCE2, שניהם DUAL CHANNEL DDR 400, שניהם מפוצצים בפיצ'רים כוללים את הFIRE WIRE שאותו אגב אני צריך, SATA כרטיסי רשת מובנים. ההבדלים שאני מוצא הם ללוח של Abit יש כרטיס קול איכותי יחסית מובנה עליו דבר שחוסך כסף. לעומת הלוח של EPOX שהכרטיס קול המובנה שלו לא טוב בכלל. עוד יתרון שאני רואה אצל הלוח של Abit הוא ציפסט הGURU שמאפשר OC יותר טוב שכן גם ככה הלוחות אם של Abit ידועים בOC שלהם.

שניהם אותו מחיר 590ש"ח.

כמובן שהמעבד שאני קונה AMD 2500 barton.

אם יורשה לי לשאול, איפה המחיר של האביט עומד על 590?

תודה.

פורסם

תגיד איך החנות נעה מחשבים? אמינה? לא מפחיד לקנות שם?

ותגיד ביררת אם יש להם את הלוח הזה במלאי כי גם אני רוצה לקנות כזה...?

פורסם
  • מחבר

מבחינת אמינות אני לא יכול לענות לך, אבל אני לא חושב שהם יעשו לך בעיות. בקשר לאם זה במלאי אני לא יודע אבל תתקשר אליהם בטלפון:04-8202188.

אתה יודע אבל מה אתה יכול לעשות, תבדוק אם יש להם את המדבקה של החברה(תוודא שזאת באמת זאת תכנס לאתר של החברה), תבדוק אם זאת לא קופסה שפתחו אותה, זאת אומרת מישהו שכבר השתמש ולא היה מרוצה. בדרך כלל המוצרים שלהם מקורים(לפי קרוב שלי).

פורסם

אתה יודע אבל מה אתה יכול לעשות, תבדוק אם יש להם את המדבקה של החברה(תוודא שזאת באמת זאת תכנס לאתר של החברה), תבדוק אם זאת לא קופסה שפתחו אותה, זאת אומרת מישהו שכבר השתמש ולא היה מרוצה. בדרך כלל המוצרים שלהם מקורים(לפי קרוב שלי).

לא הבנתי בדיוק איך אני בודק.... :-\

הסבר עוד פעם בבקשה.

איזה מדבקה? :-\

איך אני בודק שהקופסא לא נפתחה כבר??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים