עבור לתוכן

עזרה| לוח GA-B75M-D3H

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב עם הלוח הזה: GA-B75M-D3H.

אני רוצה לחבר אליו רסיבר של קולנוע בייתי ואני לא רואה שיש לו יציאת spdif/coaxial , באתר היצרן רשום את זה:

"

1. [*=left]2/4/5.1/7.1-channel
    * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver.
    [*=left]Support for S/PDIF Out

"

מישהו יודע מה האופציות שיש לי בשביל זה? ומה אומר מה שהיצרן רושם לגבי זה?

פורסם

אתה יכול לקנות כרטיס s/pdif.

מתחבר לחיבור (3/4 פינים בלוח) הזה ולפאנל האחורי ומוסיף לך חיבור קואקסילי.

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת לי לינק לקניה? לכרטיס כזה שיכיל גם spdif וגם coaxial ? בארץ או בחול איפה שיותר שווה וכדאי לקנות אותו..

פורסם

תברר לגבי החיבור אצלך בלוח - האם הוא 3 או 4 פינים.

ובעבר ראיתי שיש בחנות בשם goldtop וכמובן ב ebay..

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמצאתי בדיוק את מה שאני מחפש אבל אני לא בטוח כי אני לא מוצא במפרט של הלוח את כמות הפינים של ה- spdif out:

http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-12CR1-1SPOUT-03R-RCA-SPDIF-Audio-Bracket-/260874232123?pt=AU_CablesConnectors&hash=item3cbd50e13b

מישהו אולי יודע אם זה יתאים?

נערך על-ידי sla

פורסם

יתאים. אתה צריך לחבר את פינים 2 ו-3 ללוח (הלוח שלך לא מספק power ולכן לא תוכל לחבר toslink)

פורסם
  • מחבר

יופי תודה. מה זה toslink? אני אפסיד משהו כשאני לא אחבר את זה?

פורסם
  • מחבר

קראתי את זה ולא הבנתי בגלל זה שאלתי אותך.. SPDIF זה הפורמט שאני יכול להשיג עם כבל coaxial / optic וכבל אופטי משמע (TOSLINK)

הבנתי נכון? אז זה אומר שהיציאה האופטית לא תעבוד ? ואני אוכל להשתמש רק ביציאה ה- קואקסיאלית?

לפי התמונה מebay יש לכרטיס שלוש פינים שאני צריך לחבר ללוח, בתמונה בלינק:

http://img829.imageshack.us/img829/9357/fu5.png

של הלוח.

אני לא מבין לאן אני אמור לחבר אותם(סימנתי אותם בצהוב, אני לא מבין למה הם משמשים שני השמות האלה SPDIF_O ו- F_AUDIO.

אתה יודע?

ותודה מראש.

נערך על-ידי sla

פורסם

תוכל להשתמש ביציאה הקואקסיאלית.

אתה מחבר ל-SPDIF_O כאשר הפין של ה-POWER לא קיים אצלך ולכן הכבל יחובר רק לשני הפינים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה. ה POWER זה החוט האדום, אז הוא לא יהיה מחובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים