עבור לתוכן

דרוש מפרט רב תכליתי (HD, תכנות, משחקים ועוד) עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא..

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ציינתי בכותרת - משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מוסיקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PHOTOSHOP, TRAKTOR - שימוש מזדמן, OFFICE - שימוש תדיר.. ועוד.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY 3, BIOSHOCK, COD, GTA ודומיהם.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה FULL HD - 1920X1080 על גבי מסך 32 אינץ' - תלת מימד 3D

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אין צורך בציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי אפשרות להשאר עם ספק הכח הנוכחי - CORSAIR TX750W

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני עד כבד.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: אין צורך במערכת הפעלה ותוכנות נלוות. הרכבה מאוד רצויה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: אני גר בקריות ובעבר הייתי רוכש דברים מנעה מחשבים בנשר ו-TMS המקורי בקרית מוצקין... לצערי שתי החנויות האלה אינן קיימת.. אני יודע שיש אפשרות להזמין מ-TMS במתכונת החדשה מהאינטרנט אבל עדיף שירות פרונטאלי.. ולא... לא KSP או IVORY ודומיהן...אשמח להמלצות :)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): כיום יש לי לוח האם שלי הוא DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS ואני מאוד מרוצה ממנו... חשבתי על משהו דומה בסגנון.. נניח Gigabyte GA-Z77X-D3H. כמו כן חשבתי על מארז Fractal Design Define XL R2 או משהו אחר בדומה לו מכיוןן שחשוב לי שיהיה לי כמה שיותר מקום במארז... אני מתכנן לעבוד עם שני ה-HD שיש לי כרגע ולהוסיף עוד כונן SSD אם אפשר וכ-HD נוסף עם 1 טרה בייט לפחות.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?: לא כרגע אבל תמיד רצוי שתהיה אופציה לשדרוג עתידי.

נערך על-ידי omer_hatchek

פורסם

לא חושב שיש סיבה טובה לקחת לוח שכזה ללא בניית מפרט שכולל מערך כרטיסים, אתה לא ממש מפסיד משהו עם לוח

זול יותר. כנ"ל לגבי המארז, מארז מיד טאוור שיהיה זול יותר ומספיק מרווח על מנת להכיל את כל החומרה הזו בקלות.

קח בחשבון שהתקציב שלך מספק אבל לא אסטרונומי למערכת שכוללת תמיכה ל-OC מכובד, ניתן לבנות מפרט טוב, אבל הייתי

מתרכז יותר בבחירת הרכיבים הנכונים על מנת להוציא כמה שיותר ביצועים במקום לשלם אקסטרה על דברים לא הכרחיים.

דבר אחרון הוא - ציינת לוח מדור קודם אולי במקרה ואולי לא, דע שישנה פלטפורמה חדשה לאינטל, העניין שיכולות ההמהרה של אותו

דור חדש מאכזב למדי ביחס לדור הקודם, ועם הדור הקודם סביר שתגיע רחוק יותר וגם תצדיק יותר את תוספת המאות שקלים הנדרשים

בשביל לאפשר OC "כבד". ככה שאם לא היית מודע לעניין ותעדיף את הפלטפורמה החדשה, אישית אני לא יודע אם התוספת כסף

הלא קטנה שווה בשביל יכולות OC מוגבלות למדי. אם לא אכפת לך ללכת על הדור הקודם כבר התמורה גדולה יותר.

פורסם
  • מחבר

Roy.T תודה על התגובה..

אז איזה מפרט היית בונה?

על סמך הדרישות והתקציב שפירטתי לעיל.

יש לציין שאני לא מתכוון לבצע OC אסטרונומי.

**רוצה להשאר עם הספק הנוכחי שלי - OCZ TX750W**

אשמח לתגובות נוספות מאוד אנשים :)

נערך על-ידי omer_hatchek

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה :)

פורסם

המפרט הבא כולל את דור המעבדים החדש של אינטל, וכמובן את לוחות הדור החדש גם כן, כמו שציינתי מכוון שמדובר

במעבדים שמאפשרים יכולות המהרה מוגבלות יותר מהדור הקודם, לא הייתי ממהר לשלם את התוספת הלא קטנה במחיר

על מנת לאפשר זאת.

סיבה נוספת היא שכמו שתראה, על מנת למצות את הדרישות שלך כמו שצריך ללא פשרות נעשה שימוש בכל התקציב, מפרט

תואם ל-OC יביא לחריגה של כמה מאות שקלים נוספים או על חשבון פגיעה אפשרית בביצועים\ברמת השקט. וזה משהו

שיקרה גם בבחירת הפלטפורמה הקודמת במידה ותאפשר OC.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪968

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪508

מארז:

Fractal Design Define R4 Black Pearl

כמות: 1 - מחיר: ₪543

זיכרון:

Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪555

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪338

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪489

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1459

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5014

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4914 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/19yu7hav

-SSD למערכת ההפעלה לבקשתך, בנוסף לקשיח מעולה איכסון בנפח 1TB.

-מארז שקט ביותר עם יכולות מצויינות לבידוד רעשים בהתאם לדרישת השקט הגבוה.

-כרטיס מסך חזק משתלם מאוד, נותן ביצועים ברמת ה-670 אך זול ועדכני יותר.

אם עבודות העריכה, תכנות\מה שאתה עושה עם המערכת מלבד גיימינג קלות יחסית

ולא תדירות , אפשר להסתפק בחצי מכמות הזכרון, שני מודולים של 4GB של אותה החברה.

לגבי החנות, אישית לא מכיר חנויות מקצועיות בצפון, אבל אני מניח שיש, לא יודע אם יתאפשר לבנות שם מפרט דומה בדיוק

ושיהיה דומה גם בעלויות, אבל תוכל לבדוק עם המפרט הזה כבסיס להשוואה גם למפרט הרכיבים וגם למחיר.

בדעה אישית אני אציין שגם אני רחוק מסניפי TMS ומאחר והמשלוח חינם גם בהזמנה וגם במימוש האחריות לי אישית זה לא מפריע.

גם לממש אחריות יצא לי ולמרות המרחק השירות היה מהיר (יומיים להחלפת רכיב) ומקצועי כמו שציפיתי.

תוכל להתייעץ לגבי זה בפורום צרכנות.

נערך על-ידי Roy.T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים