עבור לתוכן

בעיה רצינית בלאפטופ

Featured Replies

פורסם

אהלן....

יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)...

HP nx9010

יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו......

אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום...

אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט...

טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם....

התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת.................................

אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפתוח קבצי EXE.......!!!

אני יודע שיש כזה וירוס אבל לא חשבתי שזזה כי מתי שניסיתי לפתוח את ההסרת תוכנה זה אמר לי שיש בעיה בRUNDLL אבל בסוף נראה לי שזה כן הוירוס..................... אין לי מ-ו-ש-ג......

טוב החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס........................... אבל לפני שאני מפרמט אמרו לי שאחרי פירמוט הלאפטופ לא מזהה שום דבר יותר אצלו אבל אפחד לא ידע בדיוק....... אז מה זאת אומרת? יש לי דיסק SYSTEM RESTORE עם הדריברים של הכל וזה אבל האם בכלל יהיה אפשר להקתין את הדירברים?? כאילו אם זה לא מזהה את הסי די רום אז אי אפשר...............................

מה לעשות??????????

תודה רבה לעונים

נ.ב.

זה ASAP תנסו להביא ת'תשובה ה-נ-כ-ו-נ-ה מהר PLZZZ

פורסם

יש לך שם איזה שבעה דיסקים שנקראים quick restore או משהו כזה והם משחזרים את מערכת ההפעלה עם כל הדרייברים.

המחשב היה אמור להגיע בצורה כזאת שאתה יכול לבחור אם מערכת ההפעלה תותקן בעברית או אנגלית (ואז לוחצים F10 ) הדיסקים יחזירו אותך למצב הזה.

חשוב לבצע עדכון לwindows אחרי השחזור.

פורסם
  • מחבר

יש רק שתיים ומתי לעשות את זה בהתקנה של ווינדוס?

פורסם

אמורים להיות לך יותר דיסקים , ולא רק שני הדיסקים האדומים....

או שתבדוק יותר טוב בתוך כל הערכה, או שאין לך....

אם תשתמש באחד האדומים(עברית ואנגלית), תאלץ להיכנס לאתר של HP בשביל להוריד דרייברים לאחר ההתקנה...

פורסם
  • מחבר

אממם אנדע שאמור להיות דיסקים אדומים האלו אבל אין!!

בגלל זה אנ יחושב שהוא ריפורבישד מזורגג............!!

כי לחבר שלי יש קומפק והביאו לו שלוש דסקים לי NONE

אבל יש שתיים כחולים בשביל סיסטם ריסטור עם הדריברים של הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים