עבור לתוכן

שאלה לגבי החלפת כרטיס מסך 4870 ב680GTX

Featured Replies

פורסם

שלום

המפרט שלי הוא

i7

8GB

enermax 630W moudle82+

hd48701GB

רציתי לדעת אם אני מחליף לכרטיס מסך בנוסח GTX680 הספק יחזיק? לא יהיה צוואר בקבוק?

המטרה היא למשחקים כמו BF3 ברזולוציה של 1920X1080(בטלוויזיה).

האם הכרטיס הזה מספיק חזק בשביל מטרה כזו?

תודה.

פורסם

כבר עדיף לקנות GTX770, מיותר חזק ויותר זול בחלק מהמקרים.

הספק יספיק.

פורסם

פרוש אם זה בעיקר לBF3 .... אחרי תקופה שתשחק תבין שכל מה שמשנה זה איך שהמשחק רץ בקטע של לההרג פחות ולהרוג יותר בקלות ותעדיף להריץ 720P בשביל MINIMAP גדולה בין השאר , ופשוט כי קל להרוג ככה יותר מהר , ואת שאר ההגדרות על LOW/OFF כדי להסתיר כמה שפחות ולהרוויח יותר פריימים.

תנסה את ההגדרות USER CFG להעלאת פריימים ותשים במשחק 720P והכל הכי נמוך, אם תוכל לא ליפול נניח מ70FPS אז חבל לך על הכסף.

בנוסף מה המעבד שלך ? המשחק מאוד מושפע ממעבדים במולטי ובמיוחד עם כרטיס מסך כזה חזק תצטרך גם כן מעבד טוב.

אגב להרבה טלוויזיות יש זמן תגובה ענקי ולפחות בכל הנוגע לקרבות קרקע , התוצאות שלך נחרצות מראש ...

פורסם

זה להנאה, הוא לא בא בקטע תחרותי.

אני מעדיף הגדרות גבוהות ושירוץ חלק על 60FPS, חוץ מזה, אני לא אשם שאתה לא מסוגל להרוג באחד על אחד.

MTAR-21 מוריד אותם מהר מאוד... :D

פורסם

מה הקשר תחרותי ? אתה רוצה לשחק וכל שניה להתחיל לירות על מישהו ראשון והוא בסוף יוריד אותך ? זה נותן עצבים והורס את כל ההנאה.

היית עונה לך רציני שאתה אומר שאני לא יודע לשחק עד שראיתי את המשפט הבא שלך ... :kopfpatsch:

פורסם

מה אתה רוצה שאני יגיד, שכל מי שמשחק בהגדרות גבוהות לא יכול להיות שחקן טוב?

צריך לדעת לשחק ועם איזה נשק הכי טוב להרוג בכל מצב...

פורסם
מה הקשר תחרותי ? אתה רוצה לשחק וכל שניה להתחיל לירות על מישהו ראשון והוא בסוף יוריד אותך ? זה נותן עצבים והורס את כל ההנאה.

היית עונה לך רציני שאתה אומר שאני לא יודע לשחק עד שראיתי את המשפט הבא שלך ... :kopfpatsch:

אפשר לשאול מה שSPM שלך?

פורסם
  • מחבר

זה לא רק BF3, משחקים בכללי ברזולוציה כזו, תודה למי שענה.

פורסם

bell, מאז שיצא GTX 770, שיותר חזק מGTX 680 אך גם יותר זול ממנו, ההצדקה היחידה לקניית GTX 680 היא לSLI (עבור אלה שכבר היה ברשותם כרטיס אחד).

לך על GTX 770.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים