פורסם 2013 ביוני 2512 שנים שלום לחברי הפורוםאני רוצה לשדרג את המחשב שלי רק בקניית לוח אם ומעבד וכבר אני 4 שנים לא כול-כך מבין כבר מי נגד מי בעולם המחשביםמה יותר שווה היום וטוב INTEL או AMD
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים שלום ובורך הבאיותר שווה וטוב - לא כל כך רלוונטי - הכל תלוי בצרכים ובתקציבנא הדבק מפרט נוכחי (יכול להיות מאוד שלא שווה\יתכן לשדרג אלא לרכוש מחשב חדש)
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר השימוש שלי במחשב השתנה אני שומע מוזיקה אינטרנט עבודות אופיס וכאלה שימוש סטנדרטי+ כמובן שאני רוצה לוח ומעבד טוב ויציב אך במחיר סביר לא יותר מ1400ש"ח זה המפרט נוכחי שלי בהודעה הבאה- - - תגובה אוחדה: - - -זה המפרט לפני 4 שנים הוא היה לגיימינג אך הלוח והמעבד כבר לא ניתנים לניצול חדשני למשל WINDOWS 8 64 BIT לא נתמךוכבר אני לא משחק משחקים אז תעזרו לי למצוא מעבד ולוח אם במחיר סביר 1400 ש"ח כמובן אם יש בפחות אז בפחות ומה יותר מומלץ AMD או אינטל תודה לעוזרים נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי asaff74
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים יש לך מחשב מאד חזק, במיוחד לשימושים שציינת. למה אתה רוצה לשדרג אותו?אם יש לך בעיות עם מע' ההפעלה אולי צריך להתקין אותה מחדש. ולגבי וינדוס 8, איזו בעיה יש בדיוק??
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים יש לך מחשב מאד חזק, במיוחד לשימושים שציינת.מחזק - המפרט הקיים על הנייר הוא מעל ומעבר למה שציינת (אני לשם דוגמא בגיימינג עם I5 והוא מספיק מעל הראש)מהי כמות הזכרון שיש לך (מציג רק 2)?
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר תודה חברים אך מה לגבי WINDOWS 8 אי אפשר להתקין אותו על לוח אם זה בגלל שאינו תומך יש לכם רעיון?
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר רוצה להתקין אך הוא לא נתמך- - - תגובה אוחדה: - - -שלום CHEVY דרייברים אלה נאמנים ? כי בתמיכה של ASUS לא מצאתיתודה
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מצאתי אותם בפורום אסוס בפולנית, אמור לעבוד. אם לא תנסה, לא תדע.אבל אני לא מבין מה הנהירה לשדרג ל-8? לדעתי משהו לא טוב אצלך במחשב אם אתה חש איטיות או אי יכולת לעשות את הפעולות שאתה רוצה. צריך לבדוק את הזכרונות, דיסק קשיח וגם לדעתי פירמוט והתקנה נקייה של מע' ההפעלה עם דרייברים עדכניים (לוינדוס7) יחולל פלאים בשבילך.אני עם מחשב הרבה הרבה הרבה יותר איטי וישן משלך והכל עובד לי כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.