פורסם 2013 ביולי 812 שנים כן, כי צריך להשקיע בפרסומת עלובה וסקסיסטית של אלי ומריאנו במקום בפרסום אינפורמטיבי ונורמלי על מה שבאמת חשוב... לא הגיוני?
פורסם 2013 ביולי 812 שנים אם מגן דוד אדום היה משנה את טלפון החירום שלו מ101 ל911, היית מוכן להסתפק בהודעה, בולטת וברורה ככל שתהיה, בעמוד הראשי באתר משרד הבריאות?אגב, בדואר ישראל אפילו את זה אין. ההודעה על השינוי, לפחות כרגע, מסתתרת לה בעמוד "איתור מיקוד". נערך 2013 ביולי 812 שנים על-ידי vic07
פורסם 2013 ביולי 812 שנים הם פירסמו המון כשזה היה בהרצה , והם לא צריכים להמשיך לפרסם לנצח. גם היום , אם תכתוב את המיקוד הישן זה יגיע ליעדו. בלי קשר , אני חושב שישראל צריכה לעשות מספר אחד שירכז את כל שירותי החירום.
פורסם 2013 ביולי 812 שנים הם לא פרסמו את זה, מי שחיפש מיקוד ראה את זה באתר שלהם. על שרות המרת כספים הם דפקו פרסומות מפגרות בכל הערוצים האפשריים כולל בעיתונות כתובה. על שרות שהם מחוייבים לספק הם לא השקיעו שקל בפרסום.
פורסם 2013 ביולי 812 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4276421,00.html- - - תגובה אוחדה: - - -http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4276421,00.html
פורסם 2013 ביולי 912 שנים פששש ידיעה בוויינט.רואה ערוץ 2 בערבים.וויינט לא בערב ולא בבוקר. אולי רגע לפני המוות.צא לרחוב ותעשה סקר כמה אנשים יודעים על המיקוד החדש.ותשאל גם כמה ראו את הפרסומת שמריאנו נהנה מתקיפה מינית באיטליה.תעשה השוואה ותכתוב מסקנות.
פורסם 2013 ביולי 912 שנים אני בעצמי כמעט שלא רואה טלוויזיה ישראלית , אז אני לא מכיר ולא רואה פרסומות...אני חושב שהטלוויזיה הישראלית היא תת רמה בדרך כלל , במיוחד בערוצים במסחריים (ערוצי כבלים זה שונה) , והדברים היחידים שני רואה זה תוכניות זרות אם משודרות או תוכניות ספורט ספציפיות כמו האולימפיאדה. אנשים היום משתמשים בדואר במיוחד בשביל לשלוח חבילות לעצמם , או דואר רשום כדי שיהיה רישום על קבלה של מכתב , אז שפשוט יבדקו את המיקוד באתר של הדואר כמו שתמיד עושים.
פורסם 2013 ביולי 912 שנים אנשים היום משתמשים בדואר במיוחד בשביל לשלוח חבילות לעצמםואתה חושב שאני בודק את המיקוד של עצמי באתר הדואר כל פעם שאני צריך לרשום אותו איפשהו?
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים הם לא פרסמו את זה, מי שחיפש מיקוד ראה את זה באתר שלהם. על שרות המרת כספים הם דפקו פרסומות מפגרות בכל הערוצים האפשריים כולל בעיתונות כתובה. על שרות שהם מחוייבים לספק הם לא השקיעו שקל בפרסום.למה זה לא מפתיע אותי? תמיד זה עניין של אינטרסים. אינטרס של גוף ממשלתי נגד אינטרס לקוחות.- - - תגובה אוחדה: - - -אני בעצמי כמעט שלא רואה טלוויזיה ישראלית , אז אני לא מכיר ולא רואה פרסומות...אני חושב שהטלוויזיה הישראלית היא תת רמה בדרך כלל , במיוחד בערוצים במסחריים (ערוצי כבלים זה שונה)תת רמה בהתחשב למה? לטלוויזיה בארה"ב? כי אני תמיד חשבתי שטלוויזיה ישראלית מחזיקה מארה"ב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.