עבור לתוכן

דואר ישראל נמאסתם!!

Featured Replies

פורסם

נא לא לצפות/להגיב בשבת

לא "כופה" על אפחד וגם לא יכול לכפות (נא = בבקשה) האל שם בחירה לאדם!

הקיץ הגיע ואיתו החופש ואיתו שירות מחפיר של דואר ישראל!!

מעסיקים קטינים שבקושי יודעים קרוא וכתוב, מזלזלים ומאבדים חבילות/מכתבים מבלבלים בין נמענים וכו'.

קרו לי לפחות 4 תקריות איתם, דואר שלא הגיע, או שבור, או הגיע לשכונה אחרת! למשל היום התקשר אלי בנאדם "הדואר שלך אצלי"...(טוב שיש אנשים טובים).

כל חופש זה אותו דבר, זה גלגל חוזר ואין למי לפנות! אלא רק להוציא תתסכול בפורום ולהזהיר אחרים.

ידוע שהשירות שלהם .... האינטרנט יעיד.

מי שלא רוצה להכנס איתם לבעיות וללמד אותם לקח!! פשוט לעצור הזמנות בתקופת החופש.

פורסם

גם לי היו הרבה בעיות איתם לא רק בתקופה הזאת באיזה סניף אתה?

פורסם
  • מחבר

דרום

פורסם

אני מחכה לשבת שאוכל להגיב פה.

בכל מקרה דואר ישראל ידוע כחתיכת זבל אמיתית. ולא צריך קטינים בשביל זה, אפילו לא עובדים חדשים:

https://www.youtube.com/watch?v=HqclrkNYukc

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אפשר לראות ממש הרגע איך דואר ישראל מתחמקת מאחריות: כל מי שינסה להריץ כרגע את הסירטון יגלה כי החשבון המשוייך לסרטון זה קיבל באן קבוע עקב התראות מרובות מגורמי צד שלישי על הפרות של זכויות יוצרים. אין ספק שדואר ישראל אשמים במחיקת החשבון.

פורסם

נכנסתי לקישור. המגיב היחיד לבינתיים בסרטון בפליקס, כתב תגובה דומה לזו לשלי במובן שהסרת הסרטון ביוטיוב (במקרה בפועל מדובר על באן קבוע לחשבון שהסרטון היה משוייך אליו לפי ההודעה המופיעה בסרטון המקורי), מראה את חוסר האחריות של דואר ישראל.

אני כבר מנחש שזוהי הסיבה מספר 1 למה כמעט בכל מקום ציבורי, המאבטחים/אנשי צוות, מסרבים מהאנשים לצלם, למרות שעל פי החוק מותר לצלם במקומות אלו.

פורסם

מאז המקרה שלי עם הלוח אם שהגיע פגוע באחת הפינות, אני הפסקתי להתעסק עם דואר ישראל. אני מעדיף להוסיף עוד 45 שקל ולהיות עם ראש שקט.

פורסם

ממש פסיכי. העצלנית הזאת לא מרוויחה מספיק כדי לקום מהכסא?

לשמחתי ולמזלי כל החבילות מגיעות במצב טוב.

לגבי כתובות שונות: שימו לב שהשתנתה שיטת המיקוד. יש עוד 2 ספרות חדשות.

אולי בגלל זה חבילות מגיעות למקום אחר.

הגעתי לזה במקרה, לא ראיתי שום פרסום. גם כן התנהלות קלוקלת. משנים נהלים בלי להודיע.

פורסם

אני אשמח אם תפרט לגבי השיטה החדשה מתי זה התחיל?

פורסם

השיטה החדשה של המיקוד התחילה כבר לפני שנה!!! ורק בחודשיים האחרונים בערך חייבים להשתמש בה , וזה שאתם לא יודעים עליה זאת הבעיה שלכם , כי דואר ישראל הודיע על זה.

"מיון הדואר על-פי המיקוד החדש יבוצע באופן ממוכן וממוחשב בלבד באמצעות מכונות המיון."

"בה בעת תיפסק לחלוטין הפעולה הידנית של מיון דברי דואר על פי המיקוד הקיים. באופן זה, יפחת גם שיעור דברי הדואר אשר אינם נמסרים לתעודתם ומוחזרים לשולח."

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/405?OpenDocument

דואר ישראל עושים טעויות כמו כל אחד , אבל הם מנסים להשתפר עם המיקוד החדש ולא להזיק.

דואר ישראל כמו רוב החברות הממשלתיות מעסיקים עובדים פחות מוצלחים ובלי הרבה שאיפות , מה שגורם לכך שלמנהלים של אותה אישה לא מעניין מאיך שהיא עושה את העבודה (ואני לא טוען שהיא לא עושה את העבודה כמו שצריך , כי כל אחד יודע שחבילות שעוברות מהקצה השני של העולם חייבות להיות מוגנות , מכיוון שהן נזרקו אצל עוד כמה ידיים לפני שהן הגיעו לישראל).

פורסם

לא יודע איפה הוא הודיע, אני גיליתי במקרה לפני כחודש חודשיים.

לפרסם איזו ידיעה באתר הדואר לא נקרא פרסום.

כשהם מפרסמים שירות זה בטלוויזיה וברדיו ובעיתונים.

אני מצפה לאותו פרסום כשמשתנה נוהל כלשהו

פורסם

נכון גם אני לא ידעתי בכל מקרה תודה!

פורסם
לא יודע איפה הוא הודיע, אני גיליתי במקרה לפני כחודש חודשיים.

לפרסם איזו ידיעה באתר הדואר לא נקרא פרסום.

כשהם מפרסמים שירות זה בטלוויזיה וברדיו ובעיתונים.

אני מצפה לאותו פרסום כשמשתנה נוהל כלשהו

זה שפיספסת את הפרסום לא אומר שהוא לא היה...

פורסם בעיתונות, באתרי החדשות וגם באתר של הדואר קרוב לשנה.

בסוף 2011 הודיעו על שינוי שיטת המיקוד (לא ממש שינוי אלא הוספה של שני מספרים נוספים) כשנתנו לאנשים עד דצמבר 2012 להתרגל לשינוי.

פורסם

אני מגדיר את עצמי כבנאדם די מעודכן, ועד עכשיו לא שמעתי על זה. טוב לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים