עבור לתוכן

יש לי S3, חשבתי להרחיב זכרון ל 64/32 גיגה, זה משנה מאיזה CLASS?

Featured Replies

פורסם

1.אני רוצה הלקנות זכרון מיקרו יש את הזכרונות הרגילים אם לא טועה מ CLASS 4/5 ויש זכרונות ULTRA אם CLASS 10

חוץ ממהירות קצב העברת נתונים נגיד בין המחשב לזכרון ,יש הבדלים בביצועים למשל אם אני רוצה לנגן סרטי MKV FULLHD במכשיר שלי?

2.אני רוצה גם לנגן סרטי MKV מהטלפון ולשדר ישירות לטלוויזיות סמארט TV , ואני רוצה שמהירות הלעת הסרט מהטלפון ישירות לטלוויזיה תהיי כמה שיותר מהירה , אז במקרה כזה יהיה קשר לאיכות/מהירות הזכרונות ?

נערך על-ידי alexc32

פורסם

1. Class זה המהירות של הכרטיס.

בגדלים האלה כבר עדיף class10 כי אין הבדל גדול במחירים.

64GB יש רק Class 10.

2. נראה לי הגודל של הסרט הוא המשפיע העיקרי, אולי חוץ מזה נראה לי שגם אם הסרט בFHD, 30fps, ותמיכה באיכות קול גבוהה יותר כמו dts וכו' גם יקח יותר זמן בגלל שהסרט צריך יותר עיבוד.

בכל מקרה למה לא להשתמש ב WIFI ולהזרים את הסרט מהמחשב?

פורסם

חשוב להסתכל לא על הClass אלא על מהירות בפועל. Class 10 זה חסר משמעות - מדבר על מהירות של 10MB/s. יש כרטיסי Class 10 (ראיתי של סוני למשל), שבאמת נותנים 10MB/s, בעוד שיש כרטיסי Class 6 של סאנדיסק שנותנים מהירות גבוהה יותר (של כ20MB/s).

בכל מקרה הייתי מציע ללכת על SD של סאנדיסק. הם מפרסמים את המהירות האמיתית של הכרטיס (קריאה), והפרסומים שלהם מאוד קרובים למציאות, והם לרוב בין המהירים ביותר בשוק.

פורסם
חשוב להסתכל לא על הClass אלא על מהירות בפועל. Class 10 זה חסר משמעות - מדבר על מהירות של 10MB/s. יש כרטיסי Class 10 (ראיתי של סוני למשל), שבאמת נותנים 10MB/s, בעוד שיש כרטיסי Class 6 של סאנדיסק שנותנים מהירות גבוהה יותר (של כ20MB/s).

בכל מקרה הייתי מציע ללכת על SD של סאנדיסק. הם מפרסמים את המהירות האמיתית של הכרטיס (קריאה), והפרסומים שלהם מאוד קרובים למציאות, והם לרוב בין המהירים ביותר בשוק.

אבל אחת מהסדרות שלהם מלאה בתקלות (אפילו שלי נשרף)

פורסם

אז למה שלא תציין באיזו סדרה מדובר כדי שנוכל להיזהר? :)

פורסם
  • מחבר

תודה לכל .

אחליט כבר מאיפה להזמין.

בכל מקרה למה לא להשתמש ב WIFI ולהזרים את הסרט מהמחשב?

זה מה שאני גם עושה אבל לא ב WIFI אלה העדפתי לעשות את ההזרמה עם כבל רשת , הכי טוב.

למה נכנסתי בכלל לכל הקטע כי , בעדכון האחרון שהיה לי לטלפון קיבלתי אפליקציה מגניבה של סמסונג שנקראת SAMSUNG LINK

ודרכה כל תוכן המדיה שיש לי בטלפון הוא מרוכז ובלחיצה אחת על כל פריט שאני רוצה לנגן אני יכול להעביר אוטומטי לטלוויזיות סמארט וגם לשלוט על הווליום מאוד שימושי ומגניב גם בבית וגם מחוץ לבית.

חחח לדוגמא אם אני הולך לשירותים "בגדול" ובא לי ברקע להפעיל מוסיקה ולשלוט בסאונד(מערכת סאונד איכותית מחוברת לטלוייזיה) ,אני פשוט מפעיל שירים מהשירותים בלחיצת כפתור ונהנה.

או סתם אני זרוק על המיטה ולא בא לי לקום הכל מנגן מהטלפון ישירות לטלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים