פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים בעקבות ( http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1076605289,93047, )לי יש 9600XT 128MB של ספיר שנקנה בKSP לפני חודשיים+/-רק רציתי לשאול את בעלי ה9600XTים, למי יש חיישני טמפ כאן על הליבה?של איזה חברה הכרטיס ומתי נקנה?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אותו כרטיס עם אותה כמות זיכרון נקנה באותו חנות.. חיפשנו עם כל תוכנות הניטור חומרה למינהם כל דבר אפשרי ואף אחד לא מזהה סנסור על הכרטיס... אם תמצא תודיע לי, תודה
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אין לי מושג מה זה OVERDRIVE כל מה שמעניין את בעל הכרטיס זה לראות את הטמפרטורותאם יש אפשרות אני אשמח לשמוע איך,תודה.
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מה זה ה OD הזה? למה הוא משמש?קניתי גם את שלי ב KSP לפני חודשיים ונראה לי שיש לנו. נראה לי שכי פשוט זה לשוח EMAIL ל סאפיר ולשאול אותם. האם יש בכלל כרטיסי מסך XT אם חיישן מתוצרת סאפיר?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים שמעו...לי יש גם את הכרטיס 9600xt של ספייר והוא נקנה לפני חודשיים ב pch .כשהתקנתי 3.10 היתה לי את האפשרות אוברדרייב (אבל לא ניסיתי לעשות) אך כשהתקנתי 4.1 לא מזמן אז אין לי את האפשרות אוברדרייבפשוט לא רואים אוברדרייב...משהו מוזר,יכול להיות אין לו חיישן כי כנראה 4.1 יותר מעודכן ויודע להבחין אם ל9600xt יש חיישן או לא..למישהו קרה משהו דומה?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים Overdrive זה feature של הכרטיס שלפי הטמפ' שנקראת מהחיישן עושה באופן אוטומטיOC לתדדר ה-core.עם הצ'יפ שמתואר לא נמצא בכרטיס מסך אז הפונקציה הזו לא פעילה. לא שהיא עוזרת הרבה אבל ברגע שהיא לא פעילה אז גם לא ניתן לראות את הטמפ' של ה-GPU. Which Sux!!! :cwm23: (מדהים מה יצרנים יעשו כדי לחסוך כמה גרושים)כן גם לי יש Shappire מאותה תקופה ללא חישן.קראתי איפהשהוא שבעצם כל היצרנים חוץ מ: Asus, GigaByte וכמובן ATI לא מכניסים את הצ'יפ הזה. ( אולי יש עוד ששכחתי)
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים אז איך זה שלי יש כרטיס תוצרת ספיר ויש בו חיישן טמפרטורה ו overdrive פעיל?
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר לפי מה שהבנתי, בכרטיסים היותר מאוחרים, ספיר שילבו בחזרה את הציפ הזהאצלי, יש מקום לציפ, אבל לא מולחם שם כלום. פשוט אזור ריק בכרטיס.מי שרוצה להיות בטוח אם יש לו או אין לו OD פשוט צריך להסתכל על הכרטיס במקום לפי הכתבה ולראות אם יש שם שבב
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים זאת אמנם רק דוגמה של יצרן אחד (ספיר), אבל אלו טבלאות של כל כרטיסי ה9600XT שהם מייצרים, בגרסאות Lite-retail ו- Full-retail:http://www.sapphiretech.com/product-matrix/bulk-lite-retail.xlshttp://www.sapphiretech.com/product-matrix/full_retail.xlsואני לא רואה שום חוקיות בנושא של הOD בכרטיסים האלה...ד"א- מי שקנה בזמן האחרון את ה9600XT של ספיר ב990 ש"ח בKSP - האם זאת הייתה גרסת Retail? קיבלתם את הקופון לHL2? כי אני קניתי את הכרטיס הזה לא מזמן, ראיתי שלא בא איתו שום דבר חוץ מאשר הPowerDVD... האמת ממש לא אכפת לי מכבלים ותוכנות וכאלה - הדבר היחיד שהיה אכפת לי זה הHL2. כשדיברתי איתם אמרו לי שזאת בכלל גרסת OEM (למרות שהם אמרו לי בקנייה שזה יהיה עם הקופון) ועכשיו הנושא "בבדיקה עם הספק", כמו שהם אומרים. (עוד סיבה לא לקנות בKSP למרות המחירים המפתים...)
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים מחבר אני קניתי מKSPשאלתי מה אני מקבל יחד עם הכרטיסאמרו לי שזאת גרסת OEM, אין קופסא,קיבלתידיסק דרייוריםדיסק של PDVDכבל SVHSואת הקופון של HL2....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.