פורסם 2013 ביוני 2112 שנים שלום. עניין הדרייברים תמיד מוזר לי. האם יש לתת לווינדוס להתקין את הדרייברים מ Windows Update, או שיש ללכת לאתר החברה ולהוריד משם את הדרייברים?בכלל, עניין הדרייברים קשה מאוד להבנה. תודה!!!
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מה בדיוק קשה להבין פה?מייקרוסופט מחזיקים software repository (מתחילים ללמוד משהו מלינוקס אך עדיין רחוקים שנות אור משם), אך זה רחוק מלהיות מקור אמין להתקנת device driver. כל זה הופך להיות עוד יותר רלוונטי כאשר מדבור על על סט הכלים שגם מגיע עם כל device driver. לרובי ייה מדובר גם על גרסא שמפגרת כמה צעדים מאחורי הייצרן.תתקין תמיד את מה שאתה מוצא אצל ייצרן החומרה.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר מה בדיוק קשה להבין פה?.מה שהסברת, זה מה שהיה לפני כן קשה להבין (:תודה על התשובה. אגב - אתה ממליץ לעבור ללינוקס? אם כן, לאיזה distro? נערך 2013 ביוני 2112 שנים על-ידי benyben
פורסם 2013 ביוני 2212 שנים עם שאלות כמו שאתה שואל בפורום, אני לא הייתי ממליץ לך לעבור ללינוקס. נערך 2013 ביוני 2212 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 ביוני 2212 שנים מה קשה להבין את מה שקשור למיקרוסופט מערכת הפעלה אופיס ו'כ תוכנה חומרה מתקנים מ Windows Update ומה שלא שייך למיקרוסופט מתקנים מאתר היצרן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.