עבור לתוכן

החלפת לוח-אם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת :undecided:

פורסם

לא.

לכל היותר תצטרך לבצע תיקון (תעשה חיפוש, דובר על כך רבות)

פורסם
  • מחבר

חיפוש של מה כי כל מה שאני מחפש לא עונה לי על התשובה אתה יכול למקד אותי לקישור מסוים?

פורסם

תיקון מערכת, דבר המצוי בכל תקליטור התקנה של ווינדוס 7. התוכנה שבדיסק כבר תדע להתאים את המערכת ללוח החדש.

ואל תשכח להסיר היטב את הדרייברים הישנים ולהתקין את החדשים.

פורסם
  • מחבר

אתה תוכל לתאר לי את התהליך ולהגיד לי אם הבנתי

אני לוקח את הכונן הקשיח מחבר אותו ללוח אם וכאשר אני מפעיל אותו מה צריך לקרות תוכל להביא לי קישור עם מידה ?

וזה גרם לי לעוד שאלות והם:

1)איך אני מוחק את הדרייברים הישנים?

2)מה יקרה אם אני מכניס את הכונן למחשב החדש גם צריך לעשות את אותו תהליך או שלא

האם אתה בטוח שלא יפגעה המקוריות של הwindows?

פורסם
  • מחבר

עזרה

פורסם
  • מחבר

אני בעתיד רוצה לשדרג את המחשב שלי זה אומר להחליף לוח אם לאחד חדש ומשופר כי שלי מעפן ומכך גם לשדרג את המעבד ולהוסיף כונן ssd ולהתקין את הwindows בוא אז אחרי שאני יעשה תיקון לא יהיה בעיה אז אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את ה windows על ה ssd אז לא יהיה בעיה ?

נ.ב -העם אני יצתרך לעשות re-activate ל windows באיזשהוא שלב בתהליך הזה או שלא יהיה בעיה בכלל?

נערך על-ידי roy132

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה. אם אתה הולך להחליף את המחשב אז תתקין את ה-windows שוב.

פורסם
  • מחבר

אבל לא תיהיה בעיה של מקוריות כי הישתמשתי בcd key על המחשב הזה

יש לי windows 7 home premium retail

פורסם

אמורה להיות לך לפחות התקנה נוספת אחת, אלא אם כבר השתמשת באותו סיריאל יותר מפעם אחת.

פורסם
  • מחבר

לא זה windows חדש אבל אני לא רוצה "לבזבז" את התקנה השניה יש מה לעשות עם זה או שלא ?

פורסם

במידה ולא תצליח לעשות אקטיביזציה, תצטרך להתקשר למיקרוסופט ולהפעיל אותו טלפונית.

פורסם
  • מחבר

בסדר יש משהוא מיוחד שצריך להגיד להם או לא להגיד כדי לא להגיע למצב שהם לא יאשרו לי את זה ?

פורסם

למה אתה חושב שהם לא יאשרו? מה הפחד הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים