פורסם 2013 ביוני 2112 שנים שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר חיפוש של מה כי כל מה שאני מחפש לא עונה לי על התשובה אתה יכול למקד אותי לקישור מסוים?
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים תיקון מערכת, דבר המצוי בכל תקליטור התקנה של ווינדוס 7. התוכנה שבדיסק כבר תדע להתאים את המערכת ללוח החדש.ואל תשכח להסיר היטב את הדרייברים הישנים ולהתקין את החדשים.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר אתה תוכל לתאר לי את התהליך ולהגיד לי אם הבנתיאני לוקח את הכונן הקשיח מחבר אותו ללוח אם וכאשר אני מפעיל אותו מה צריך לקרות תוכל להביא לי קישור עם מידה ?וזה גרם לי לעוד שאלות והם: 1)איך אני מוחק את הדרייברים הישנים?2)מה יקרה אם אני מכניס את הכונן למחשב החדש גם צריך לעשות את אותו תהליך או שלאהאם אתה בטוח שלא יפגעה המקוריות של הwindows?
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים המקוריות לא תיפגע.ישנו סיכוי סביר שפשוט תחליף את הלוח והכל יהיה בסדר (במיוחד אם מדובר בדגם דומה).אחרת, תצטרך רק לעשות תיקון להתקנה הנוכחית. http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/products/features/startup-repair
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר אני בעתיד רוצה לשדרג את המחשב שלי זה אומר להחליף לוח אם לאחד חדש ומשופר כי שלי מעפן ומכך גם לשדרג את המעבד ולהוסיף כונן ssd ולהתקין את הwindows בוא אז אחרי שאני יעשה תיקון לא יהיה בעיה אז אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את ה windows על ה ssd אז לא יהיה בעיה ?נ.ב -העם אני יצתרך לעשות re-activate ל windows באיזשהוא שלב בתהליך הזה או שלא יהיה בעיה בכלל? נערך 2013 ביוני 2112 שנים על-ידי roy132
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים אני לא מבין מה אתה רוצה. אם אתה הולך להחליף את המחשב אז תתקין את ה-windows שוב.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר אבל לא תיהיה בעיה של מקוריות כי הישתמשתי בcd key על המחשב הזה יש לי windows 7 home premium retail
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים אמורה להיות לך לפחות התקנה נוספת אחת, אלא אם כבר השתמשת באותו סיריאל יותר מפעם אחת.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר לא זה windows חדש אבל אני לא רוצה "לבזבז" את התקנה השניה יש מה לעשות עם זה או שלא ?
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים במידה ולא תצליח לעשות אקטיביזציה, תצטרך להתקשר למיקרוסופט ולהפעיל אותו טלפונית.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר בסדר יש משהוא מיוחד שצריך להגיד להם או לא להגיד כדי לא להגיע למצב שהם לא יאשרו לי את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.