עבור לתוכן

צריך חוות דעת על המפרט הבא.....

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים! שבוע הבא כנראה סוף סוף אני מתחדש במחשב חדש ורציתי שתתנו לי חוות דעת על המפרט הזה שתפרתי אותו באמת לפי הצרכים שלי והם:

בעיקר משחקים(Battlefield4/3 וכו') ברמה של 1080P , אוברקלוק של עד 4.3 ,ו Crossfire/SLI בעתיד.....המפרט:

חלקים שאני רוכש שבוע הבא:

מעבד: Intel Core i5-4670K Haswell Box מחיר: 1210 ש"ח

מאוורר למעבד: Noctua NH-U12P SE2 מחיר :235 ש"ח

לוח אם: Asus Z87 A מחיר: 785 ש"ח

זכרונות: Corsair 8GB DDR3 1600MHz Vengeance LP 2X4 מחיר: 375 ש"ח

מארז: corsair C70/zalman Z5 plus כרגע לא הוחלט או C70 יד שניה או זלמן חדש מחיר: 300 לזלמן חדש 400 למשומש

חלקים שברשותי כבר:

כרטיס מסך:Sapphire 7870XT with boost

ספק כוח: seasonic M12II 620W

כונן קשיח: WD Caviar blue 7200 rpm 500GB X2 -מספיק לשימושים שלי,יש לי עוד כוננים חיצוניים (ואני לא צריך SSD בשלב הזה)

אז מה אתם אומרים? יש דברים לשפר? להוריד? כל הצעה תתקבל בברכה...תודה רבה לעוזרים =]

נערך על-ידי oza87

פורסם

בגדול המפרט יעבוד, חשוב לציין את מחירי הרכיבים כי יתכן שישנן אלטרנטיבות זולות יותר שיעשו את אותה העבודה.

קח בחשבון שמעבדי מקסוואל מאכזבים למדי ב-OC, אם כי אני לא חושב שתיהיה בעיה מהותית להגיע לתדר שאתה

שואף לו פלוס מינוס, מצד שני תוכל להגיע רחוק יותר עם מעבד אייבי ולהצדיק יותר את תוספת המחיר הלא קטנה.

תעשה את החשבון שלך לגבי הוספת כרטיס שני בעתיד, קח בחשבון שסביר להניח שאם אתה מדבר על הוספת

כרטיס שני בעוד כשנה והלאה ואולי גם פחות מזה סביר להניח שזה לא יקרה ויהיה שווה כבר לשדרג. במקרה

כזה תוכל ללכת על לוח זול יותר ולרדת בספק גם כן.

אם אתה מחפש מהירות וביצועים ויש תקציב דווקא אולי שווה לשקול SSD ככונן מערכת ראשי שיהיה מהיר בהרבה מקשיח 500GB.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה על התגובה המהירה!:), דבר שני שקלתי לקנות אייבי אבל אם כבר לשדרג אני מעדיף חדש למרות שהאסוול לא כל כך טובים לאוברקלוק אבל כמו שראית אני לא אדרוש יותר מידי ממנו כי אוברקלוק מעבר לזה כבר מדבר על תוספת של אחוזים בודדים של ביצועים אם בכלל למשחקים,אז כבר עדיף דור רביעי,כרטיס מסך שני אני מעדיף שיהיה לי בגדר אופציה כרגע למרות שאני יודע שהאופציה הזאת מייקרת לי את הלוח אם ,אבל לקחתי את זה בחשבון,אני חסיד של כרטיס אחד אבל האופציה של שתיים חשובה שתהיה לי במידה ויום אחד אקבל איזה סיבוב. ובנוגע לSSD יקר לי מידי מדובר בעליית מדרגה של בין 400-500 שקל ואני לא מוכן להוסיף על חלק אחד (כרגע) למרות יתרונותיו הברורים סכום כזה ,אבל לקחתי לחיוב בעתיד להוסיף!...יש עוד חוות דעת? דברים לשפר להוריד?

פורסם

אם אתה רוצה להוזיל אתה יכול לקנות קירור זול יותר למעבד (arctic cooling למשל) לוח אם זול יותר כמו גיגבייט וזכרונות זולים יותר כמו crucial ככה אתה לא מאבד שום דבר וגם חוסך.

פורסם

רק אוסיף שיכול להיות שהספק שלך עלול להיות גבולי עם עוד כרטיס אחד כזה.

פורסם
  • מחבר

כן תיארתי לעצמי שאצטרך להחליף ספק :embarrassed:...הכל יכנס לשיקול העתידי עלות/תועלת, מקסימום אשאר עם כרטיס אחד ...abl יש לך קירור אחר של ארקטיק להמליץ לי עליו? אני רואה שיש לך את הקירור של נוקטואה וזיכרונות כמו שאני רוכש איך הם?

נערך על-ידי oza87

פורסם

SSD זה אחד הדברים הטובים שתוכל לעשות למחשב שלך, קנית מחשב חדש ללא SSD כאילו לא קנית חדש..

פורסם

יש את ה7PRO:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8918

אני קניתי את הנוקטוה כי חשוב לי השקט ואת הזכרונות הללו כדי שהנוקוטה לא יפריע להם. והם בס"הכ מצויינים אין תלונות. אבל אם אתה לא מחפש שקט אין לך סיבה לקנות אותם.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה לכולם הזמנתי! השארתי את המפרט ככה כי גם שקט חשוב לי....SSD יצטרף יותר מאוחר למערך כרגע כבדה עליי ההוצאה עליו....=]

פורסם

בבקשה בהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים