פורסם 2013 ביוני 2112 שנים *היי, אודה לעזרתכם. ברשותי מכשיר סמסונג s3 i9300 גרסה 4.1.2. היום המכשיר קצת השתגע והוריד לפתע את כל תיקיות התמונות הנמצאות בחשבון הפייסבוק שלי לתיקיות בגלריה של המכשיר. אני לא מוצאת דרך למחוק את התיקיות הללו מהגלרייה.*ברגע שאני מסמנת את התיקייה אותה אני רוצה למחוק יש אייקון של שיתוף ואין אייקון של פח. לעומת תיקיות אחרות שהיו מקודם בגלריה ולא עברו מהפייסבוק שאם מסמנים אותן יש אייקון של פח.. אנא עזרו לי למצוא את הדרך למחוק אותם מכיוון שמדובר במכשיר ששיייך לעבודה.. לא נעים.. המון תודה!
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים זאת תיקייה משותפת, היא לא יושבת על המכשיר, אלא עובדת בגישה ישירה לחשבון הפייסבוק שלך.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר תודה על תגובתך.אך עד אתמול לא הופיעו התיקיות הללו.אני מעדיפה גם שלא יופיעו.. אם למשל אני אצטרך להחזיר את המכשיר מחר או להעביר לעובד אחרלא הייתי רוצה שהמידע הזה (התמונות) יישארו על המכשיר?האם עליי להסיר את ההתקנה של הפייסבוק מהמכשיר כדי שהתמונות יעלמואו שזה משהו שקשור לסנכרון...?אנא עזרתכם הסילוק התמונות מהגלרייה..
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים אני לא יודע תמה זה קשור, יכול להעות לסיהכרון עם פייסבוק... תבדקי אם זה המצב גם בזמן שאת מנותקת מהפייסבוק.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר תודה. התנתקתי מהפייסבוק והתיקיות אכן נעלמו.כשהתחברתי מחדש בחרתי בפייסבוק באופצייה שלא לסנכרן מידע למכשירוהתמונות לא חזרו לגלרייה של המכשיר.המון המון תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.