עבור לתוכן

איך לאזן בין 2 כרטיסים

Featured Replies

פורסם

אז יש לי שני Sapphire HD6950 2GB ושמתי לב שכשאני משחק כרטיס אחד משתמש כמעט במאה אחוזים ממנו והשני בקושי עושה משהו כאילו הוא לא פעל, אז פעם זה לא היה קורה והייתי יכול להריץ הכול על הכי גבוהה ומה שקורה היום מגביל אותי משמעותית בהגדרות, ב-CCC הכל פועל כדי ששניהם יפעלו ביחד ועברתי שם על כל ההגדרות והכל כמו שצריך.

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן!

פורסם

זה קורה במשחק ספיציפי או בכל משחק?

פורסם
  • מחבר
זה קורה במשחק ספיציפי או בכל משחק?

בכל משחק, סתם לדוגמא BF3 אני עכשיו חייב להיות על (LOW (FHD כדי לקבל 60 יציב ופעם הייתי יכול לשחק על אולטרה בלי לפחד מדרופים או משהו שונה מ-60.

לפני כמה ימים פתאום זה התחיל לעבוד לי טוב (רק למשחק אחד, זה קורה פעם ב) ושמתי על אולטרה לבדוק כמה זה מריץ והייתי על 90+ אפילו הגעתי ל-110 ככה שאני יודע שהמחשב שלי יכול להריץ יותר טוב ממה שזה עכשיו.

פורסם

עקבת אחרי הטמפרטורות כדי לוודא שהן תקינות?

פורסם
  • מחבר
עקבת אחרי הטמפרטורות כדי לוודא שהן תקינות?

תקינות לגמרי, הכרטיס שעובד בערך 65-70 וזה שלא 40+.

פורסם

דרייברים מעודכנים, כולל פרופילים של משחקים?

פורסם
  • מחבר
דרייברים מעודכנים, כולל פרופילים של משחקים?

כן...

פורסם
  • מחבר
אם אתה מחליף ביניהם?

כאילו להחליף מי יהיה הראשי? צריך להעביר את המקום שלהם בתוך המחשב לא? אני היום אנסה לעשות את זה.

פורסם

תבדוק מי מהכרטיסים עכשיו "מזייף"

פורסם

נראה לי שאתה חולם בקשר לכך שעבדת עם שני כרטיסים וזה עבד כמו שצריך, ידוע ומניסיון שקרוספייר עדיין לא ממש עובד, למעשה אני מקבל יותר FPS עם כרטיס אחד מאשר עם שניים ב-BF3. יש רק משחק אחד או שניים שזה עבד בהם וגם היו מיקרוסטאטרינג.

אני חושב שהיית מוגדר על כרטיס יחיד ולא שמת לב..

עוד דבר שגיליתי הוא ברגע שאתה עושה ביטול לקרוספייר דרך הדרייבר, חייבים לאתחל את המחשב אחרת הוא עדיין מתנהג בדומה לתצורת מערך ולא נכנס לתוקף.

תפעיל באנצ׳ ותראה שגם הכרטיס השני יהיה בשימוש מלא, קרוספייר עובד בבאנצ׳ים וזהו..חח

פורסם

עידן זה נכון אבל לא מדויק .. יש משחקים בהם קרוספייר עושה את ההבדל ויש משחקים שלא..

פורסם

יש לך קרוספייר?

פורסם

אכן.. 6970 לא בדקתי את bf3 ספציפית אבל crysis 3 כן מראה תוספת כוח.. אני לא בבית כרגע אבל כשאהיה אבדוק את bf3.

פורסם

זה המשחק היחיד שאכן עובד בו קרוספייר כמו שצריך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים