עבור לתוכן

[התייעצות] בשביל קרחת, יש צורך להשקיע במכונת תספורת כ-500 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

לא כ"כ עקבתי, אבל אם מדובר במכונה של מאוזר והשערות שפגשת בסכין לבנות ודקות, מדובר בבדיקת איכות שעושים לסכין.

קניתי לפני פחות משנה את הדגם החדש ביותר של מאוזר ה- 1884. ומניסיון רע שיש לי עם מכונות גילוח ידעתי שצריך לבדוק טוב טוב שהמכונה חדשה לגמרי. בדקתי ומצאתי שערות. התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את המכונה ואמרו שמדובר בבדיקת איכות, לא האמנתי והתקשרתי לעוד כמה ספקים ושאלתי אם הדבר נשמע תקין. חלק אמרו שכן וחלק אמרו שלא שמעו מעולם על כזאת בדיקה.

התעקשתי והלכת לחנות הוא פתח לי בשמחה כמה קופסאות נוספות ובשאר המכונות היו את אותן שערות לבנות....

אגב, שאלה בצד. המכונה שקניתי מרעישה בצורה בלתי נסבלת. בידוע שהרעש נגרם מהסכין. המכונה אמורה להיות הטובה ביותר של מאוזר ומתימרת להיות (לפחות לפי מה שמובטח על האריזה) שקטה ביותר.

ניסיתי להחליף במסגרת האחריות אך טענו שהרעש נובע משערות בסכין ואף הוציאו מכונה חדשה והראו שמרעישה כמעט כמו שלי.

אני לא בנאדם שרגיש לרעש אבל מדובר ברעש נוראי. מכונה זולה של בייביליס, שהייתה לי לפני, הייתה הרבה יותר שקטה כך שברור שהרעש חריג, ובמיוחד למכונה ברמה כזאת.

בחנות מתעקשים לא להחליף מה עושים???

• תגובות 69
  • צפיות 29.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת?! :shocked: נראה לך שאפשר לסמוך על זה? נשמע מוזר שהם עושים את זה. ואם הם כבר עושים את זה, למה לא לנקות אחרי חח..

בקשר למכונה שקנית, ניסית באמת להוציא את הראש ולנקות אותה משיערות? אולי זו באמת רמת הרעש שהיא עושה. היה הבדל גדול בין זו שהשמיעו לך בחנות לבין המכונה שלך? בכל אופן, אתה יכול אולי לפנות ליבואן של מוזר - E.U.M - ולשאול אותם. http://www.eum.co.il/contact.php

פורסם

הבטחתי ביקורת, יש ביקורת. מצטער שבאיחור אבל היה שבוע עמוס ומטורף ולא היה לי זמן לנסות את המכונה.

אז Moser 1400, מרגישים את הכובד ואת הכוח איך שמדליקים אותה, אני אישית אהבתי את זה כי מרגישים מכונה (תרתי משמע) וככה אני אוהב את זה.

מבחינת תספורת- באמת שהמכונה מספרת מצויין, חותכת טוב, לא מתעייפת, ניסיתי לספר כמעט על כל אורך אפשרי (הידית בכל מיני פוזיציות, 0.1 מ"מ [סטוק] + ראש של 4.5 מ"מ, ידית לחוצה עד הסוף [3 מ"מ] + ראש 4.5 מ"מ) ובכולם זה עובד מצויין, עובדת אחלה גם על זקן בשביל לקצץ.

בקיצור שווה כל שקל, אני חושב שבשביל 130 שקל אי אפשר לבקש יותר. לדעתי אם המטרה של המכונה זה לקצר שיער נטו (אורך אחיד ולא כל מיני תספורות מעוצבות)

זה עושה עבודה חבל על הזמן, אין צורך ביותר מזה לדעתי. כמובן שאתם לא מתפשרים כאן על כלום, מכונה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

תודה על הביקורת.

ובאותה הזדמנות, תודה לכל מי שהגיב בשרשור. אני שמח שלא עשיתי קנייה מהירה והמתנתי בסבלנות, יצא שחסכתי כמה מאות שקלים! אני כבר מבצע הזמנה למוזר 1400, ולפי התגובות כאן היא תעשה את העבודה מעל ומעבר בשביל תספורת פשוטה של גילוח.

:)

פורסם

בהחלט. שווה גם לקנות חדשה כל 3 שנים (כי סכין עולה כמו המכונה :P )

או שאתה מכירים דרך להשחיז את הסכין?

בכל מקרה אל תשכחו אחרי כל שימוש לנקות ולשים מעט שמן (בפינה ולהפעיל לכמה שניות)

פורסם

תודה על הביקורת, אני גם אסתפר איתה היום.

גיל, איפה באמת שמים את השמן, לא הבנתי בדיוק. מה זה בפינה?

ולא הבנתי את הקטע עם הידית. שלוחצים אותה אז המכונה תקצץ פחות לא? כי הסכינים מתרחקים.

פורסם
תודה על הביקורת, אני גם אסתפר איתה היום.

גיל, איפה באמת שמים את השמן, לא הבנתי בדיוק. מה זה בפינה?

ולא הבנתי את הקטע עם הידית. שלוחצים אותה אז המכונה תקצץ פחות לא? כי הסכינים מתרחקים.

את השמן לא חובה לשים בפינה, אני שם את זה ככה: יש את החתיכת ברזל הזו שזזה קדימה ואחורה בשביל להגדיל\להקטין אורך,

ויש את הלהב עצמו. בקיצור כשהצד עם המדבקה הכסופה פונה אליך תטפטף על החריצים שעל הלהב, כמה טיפות בין כמה חריצים

ואז תן הפעלה של המכונה לכמה שניות שכל זה יימרח טוב ואתה יכול להתחיל להסתפר.

פורסם

אני מדבר על הפינה בין הסכין לברזל (זה שעולה ויורד עם הידית). טיפה אחת בכל צד.

T8dKps7.png

פורסם

בקשר לזיפים הלבנים שהופיעו על המכונה, שלחתי מייל ליבואן הרשמי בארץ- E.U.M וכן לחברת MOSER העולמית.

התשובה של E.U.M:

יוני שלום

השערות הקטנות הלבנות הן ממשטח בדיקה של החברה בחו"ל. על מנת לבדוק כיוון וחדות של הסכין

עושים לו בדיקת איכות לפני האריזה על מנת לשלול תקלות.

המכונה בהחלט חדשה.

בברכה,

התשובה של Moser:

Hello,

thank you for your E-Mail.

We check all our machines before we send it all over the world.

We check if the blade set cut with a white coat. Maybe this can be the reason why it is white at your machine.

But it is not ok if there are “Stubbles”!!

If you think you have not an original machine or you have a machine which is used please go back to your dealer and they should chance the machine.

חח רשמתי להם STUBBLES בתור זיפים, אולי לא הבינו את הכוונה? או שאני לא הבנתי אותם? הם בודקים את הלהבים עם מעיל לבן? מה זה white coat? :smiley1:

פורסם

coat זה גם ציפוי.

כתבת להם זיפים אז הם חושבים שיש שם שיער אדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים