עבור לתוכן

[התייעצות] בשביל קרחת, יש צורך להשקיע במכונת תספורת כ-500 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

[ATTACH]3138[/ATTACH][ATTACH]3139[/ATTACH][ATTACH]3140[/ATTACH]

הנה צילמתי לך, זה תמונה של המסרק ושקיבלתי 3 שנים אחריות.

• תגובות 69
  • צפיות 29.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה רבה!

נראה לי שאני אקנה את הדגם שמגיע עם כמה ראשים. אני חושש שהראש הזה יהיה לי קצר מדיי.

פורסם

טוב, רגע לפני שאני קונה יש לי בקשה אחרונה אליך.

יש מצב שאתה מצלם את הראש של המכונה מקרוב כאשר המסרק מולבש עליה והידית בדרגה הכי גבוהה?

פורסם
טוב, רגע לפני שאני קונה יש לי בקשה אחרונה אליך.

יש מצב שאתה מצלם את הראש של המכונה מקרוב כאשר המסרק מולבש עליה והידית בדרגה הכי גבוהה?

ניסיתי לעשות מה שביקשת אבל היה ממש קשה להלביש את הראש במצב הזה, המכונה אומנם הרגישה עמידה מספיק בשביל הלחץ שצריך להפעיל אבל פחדתי לשבור את הראש, כי אם אני אשבור אותו לך תשיג עכשיו אחד חדש חח.

אבל להכניס את הראש רגיל כשהמכונה על אורך ברירת מחדל אין בעיה.

אולי צריך לשמן את הראש או את המסילה, לא יודע אבל אני מפחד להרוס משהו.

תשאל את לאסט פרייס אם יש אפשרות להזמין את הערכה הבסיסית ואז בנפרד את הראשים האלו (במידה ותנסה את המכונה ותראה שצריך.) אם לא, וזה מאוד מאוד חשוב לך- תזמין עם הראשים וזהו (:

תהנה ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות

פורסם

מוזר.. לא הבנתי מה ההבדל אם הידית למעלה או למטה. אם אתה שם את הראש כשהידית בברירת מחדל, ורק אז מוריד אותה, זה אפשרי?

דבר שני, הבנתי שכנראה אני צריך ראש של 6 מ"מ, ובדגם שמגיע עם כמה ראשים יש רק 9 מ"מ ומעלה אז זה פחות רלוונטי. LAST PRICE לא מוכרים ראשים בנפרד =/

הפיתרון היחידי הוא לקנות את הדגם הבסיסי, ולרכוש ראש של 6 מ"מ או ראש מתכוונן של 4-18 מ"מ מהיבואן.

פורסם

לא הצלחתי להכניס את הראש ואז להוריד את הידית, הראש נכנס ממש צמוד למסילה וקשה להזיז אותו (דבר טוב כמובן).

ולדעתי ההבדל בין 4.5 ל-6 מ״מ הוא דיי קטן ולא מורגש, לדעתי זה עניין של הרגל אבל אתה יכול פשוט לנסות את הערכה הבסיסית (או המורחבת אם זה מתאים) ומקסימום לקנות דרך היבואן עוד כמה ראשים.

פורסם

אני גם הייתי חסיד של MOSER, היה לי 1591, אבל אחרי שנתיים התקלקל לי ולהחליף ראש עולה 200 שקל, העדפתי לקנות פנסוניק ER131 שעושה את העבודה בצורה מצויינת וגם זולה רצח.

פורסם

באופן כללי, 1591 מיועדת בעיקר לקיצוץ זקן ופינישים.

ובסוף הזמנתי את ה1400. מקווה שיהיה בסדר :)

פורסם

אני קניתי לפני כמה שנים Panasonic ER1511 בערך ב450 שקל.

אמ...נכון להיום היא קצת גוססת הסוללה כבר לא כמו פעם וגם המנוע קצת פחות עוצמתי.

סה"כ מומלץ מאד וחסך לי המון כסף.

פורסם

Abyss3, באיזה שעה הביאו לך את המכונה לבית?

פורסם

Abyss3, באיזה שעה הביאו לך את המכונה לבית?

באיזור ה-5 בצהריים

פורסם

טוב, קיבלתי את המכונה היום, ולעומתך, אני מעט מאוכזב מהשירות.

1. הזמנתי את המכונה ביום שישי. ביום שני היא כבר הגיעה לדואר בת"א, ובכל זאת ביום שלישי לא טרחו לשלוח אותה, אלא תיאמו איתי ליום רביעי (היום) מ-15:00-17:00.

כצפוי, המשלוח הגיע באיחור, ב-18:15 בערך.

2. מה שיותר מדאיג אותי הוא הדבר הבא: פתחתי את האריזה. הכל נראה חדש לכאורה, אבל שמתי לב שכשהסתכלתי מקרוב על הסכין של המכונה, היו מן זיפים לבנים כאלה ושאריות של שיערות קצוצות, כאילו כבר השתמשו בה. דבר שני שהחשיד אותי היה שהמתג מלכתחילה היה על מצב ON ולא OFF.

3. כשמרימים את הידית של המכונה, הלהב הקטן מעט עקום באלכסון.

ייתכן ש-LAST PRICE מוכרים מוצרים משומשים? (ולמרות שהם שמים על המוצר מדבקה המציינת שהמוצר היגייני ולא ניתן להחלפה לאחר פתיחתו)

יכול להיות שאני פרפקציוניסט, אבל זה די מקומם אותי. מה אתם הייתם עושים? שווה לפנות אליהם?

פורסם

זיפים על המכונה? בטח שתפנה אליהם!

פורסם

מחר אפנה אליהם, למרות שאני חושב שאני יודע כבר מה תהיה התשובה שלהם. הם יתחילו להתווכח שזה לא יכול להיות, זה מוצר היגייני, לא פותחים אותו, קיבלנו את זה ככה מהיבואן ובלה בלה בלה...

צילמתי כבר כמה תמונות של זה, אבל לא בטוח שזה יעזור חח..

פורסם

צור איתם קשר, אני לא יודע מה להגיד לך לגבי השערות שהיו שם.. אבל בקשר ללהב, אולי יחליפו לך את המוצר בגלל זה.

נסה, אין לך מה להפסיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים