עבור לתוכן

[התייעצות] בשביל קרחת, יש צורך להשקיע במכונת תספורת כ-500 ש"ח?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה abyss, האמת שכבר ראיתי את הסרטון הזה ובגללו התחלתי להתעניין בדגם 1400 שלהם. למרות שהבחור משבח את המכונה, חבל שהוא לא עשה יותר תקריב על הראש שלו, לראות אם רמת הקיצוץ מספקת.

בכל אופן, הגעתי להחלטה. Moser 1400 עם משלוח מהיר לבית תעלה לי כ-150 ש"ח.

אני אשתמש בה חודש-חודשיים, ואני מקווה שאהיה מרוצה ואם כן אז חסכתי לא מעט כסף.

במידה ולא תתאים, אז לא נורא- הלכו להם 150 שקלים ואני אבין שבמכונות עדיף תקציב גבוה יותר ואז אזמין את ה-1871. נראה לי שזו הגישה הכי טובה.

אני מבטיח לחזור ולעדכן כאן אחרי קבלת המכונה ואחרי חודש של שימוש.

תודה על העזרה :)

• תגובות 69
  • צפיות 29.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
עידן, אני מאמין שהעניין של רמת הקיצוץ משתנה מדגמי מכונת תספורת אחת לאחרת. אתה יודע איזה דגם היא הייתה? דבר שני, צריך לדעת איך להחזיק את המכונה; השפיצים לא אמורים לבוא במגע ישיר עם העור. צריך להחזיק אותה בזווית נכונה.

חבר שלי(ספר במקצועו) הדגיש בפני שלפנסוניק יש רמת קיצוץ גבוהה יותר, אני מסכים איתך בקשר לזווית אבל כאשר השפיצים באים במגע עם העור

המכונה מקצצת אפילו יותר..

הנה דגם המכונה שלי:

http://www.shopping.com/Panasonic-ER-147/prices?sb=1

היא אצלי משנת 2003 ועבדה לפני זה אצל חבר שלי במספרה(קיבלתי אותה ממנו), הסוללה עדיין נשארת טעונה לאורך זמן והמכונה עובדת כמו גדולה.

פורסם
תודה abyss, האמת שכבר ראיתי את הסרטון הזה ובגללו התחלתי להתעניין בדגם 1400 שלהם. למרות שהבחור משבח את המכונה, חבל שהוא לא עשה יותר תקריב על הראש שלו, לראות אם רמת הקיצוץ מספקת.

בכל אופן, הגעתי להחלטה. Moser 1400 עם משלוח מהיר לבית תעלה לי כ-150 ש"ח.

אני אשתמש בה חודש-חודשיים, ואני מקווה שאהיה מרוצה ואם כן אז חסכתי לא מעט כסף.

במידה ולא תתאים, אז לא נורא- הלכו להם 150 שקלים ואני אבין שבמכונות עדיף תקציב גבוה יותר ואז אזמין את ה-1871. נראה לי שזו הגישה הכי טובה.

אני מבטיח לחזור ולעדכן כאן אחרי קבלת המכונה ואחרי חודש של שימוש.

תודה על העזרה :)

כדי שלא תרגיש לבד, הזמנתי אותה גם, דרך Lastprice ב-127 ש"ח כולל משלוח :)

עוד כמה ימים תגיע, נראה איך היא.

ובקשר לקטע של מה שאנשים כותבים, כל מוצר אתה תמצא לו דעות לשני הכיוונים.. אני סומך על מוזר

וסומך על המכונה הזאת, אני לא מתכוון לעשות איתה מוהיקן או תספורות מעצבים, נטו קרחת וקיצוץ זקן,

אני בטוח שהתמורה תהיה מצויינת.

פורסם

מחכה לביקורות שלכם בקוצר רוח :)

פורסם

תתחדשו חברים..

פורסם

אני אמנם לא עושה קרחת אלא קונה מכונת תספורת כדי להתגלח ולסדר את הזקן, אבל דבר אחד שאני כן יודע זה ששווה להשקיע במכונה טובה.

בהתחלה קניתי משהו שעלה באיזור 100 שח כי מה, אני צריך את זה רק בשביל הזקן, וזה היה מעפן ממש...

אחר כך קניתי משהו באיזור ה250 וזה היה סביר...

וכשקניתי אחת טובה באיזור ה500 שח כבר זה שיפור מטורף ואין לי יותר דרישות!

ההבדל הוא עצום... אני חושב ששווה להשקיע.

והמכונה האחרונה ששמת של מוסר (היקרה ביותר) היא מצויינת... בכלל המכונות של מוסר מצויינות...

פורסם

לזקן ה-1400 לא הכי מוצלחת.

בחירה נבונה לקנות את ה-1400 ולראות אם היא מתאימה. גם אם לא, במחיר כזה אפשר למכור אותה עם "הפסד" מינימלי.

פורסם
לזקן ה-1400 לא הכי מוצלחת.

בחירה נבונה לקנות את ה-1400 ולראות אם היא מתאימה. גם אם לא, במחיר כזה אפשר למכור אותה עם "הפסד" מינימלי.

כשאמרתי שאני הולך להשתמש בזה לזקן, אני לא מתכוון לגילוח של הזקן למצב של פנים חלקות, אלא נטו לקצר את הזקן למצב של זיפים

ומשם כבר לסדר עם סכין. אני שונא להיות חלק בפנים וכשאתה מסתפר פעם בחודש הזקן מספיק לגדול ונמאס להראות כמו

שדרן של אלג'זירה עד התספורת ;)

וכן, בהחלט בחירה נבונה.. אני אומר לך בשיא הרצינות, מכל הדגמים שראיתי, בכל המחירים, הכל נראה מצועצע

ושברירי לעומת ה-1400. עוד מבלי להחזיק או לנסות אתה רואה שמדובר בסוס עבודה.

פורסם

הוא כבד מאוד ומסיבי. ברגע שאתה מפעיל אותו אתה ישר מרגיש את הכוח שלו.

פורסם

יש לכם השערה מדוע ה-1854 עולה פחות מה-1871? נראה לכם שהביצועים שלהן שווים?

אני מתלבט אם לקנות את ה-1854, אבל לא הבנתי אם אפשר לעבוד איתה עם כבל מחובר לחשמל, או שהיא רק אלחוטית עם סוללות מתחלפות? וגם מוזר שלא מצאתי עליה הרבה ביקורות באינטרנט ולא סרטון וידאו אחד שלה. מה עדיף לדעתכם?

פורסם
  • מחבר

אין לי הסבר לגבי המחיר, כן מצאתי עליה ביקורת או שתיים באתרים ישראליים, הן היו חיוביות ועושה רושם שהביצועים טובים.

מה שכן, עדיף ללכת על בטוח, ולפי התגובות השונות באינטרנט ה-1871 היא הימור בטוח, אז עדיף ללכת עליה. כמובן שאם יש תקציב מתאים, או לפחות הצדקה להוציא סכום כזה על מכונת תספורת.

האמת, שאני מחכה לתגובה של abyss כשתגיע אליו ה-1400 של moser, למרות שגיל כבר הגיב שהיא עושה את העבודה ומעבר. אם גם הוא יתן תגובה חיובית, אז אני אחסוך את הכסף ואקנה אותה. אם יגיב אחרת, אני אקנה את ה-1871 ב-500 ש"ח כולל משלוח מהיר ואהיה בראש שקט.

פורסם

כן גם אני מחכה לביקורת שלהם. מה שקצת מבאס עם המכונה הזאת זה שהיא די כבדה ומרעישה מאד.

גיל, הידית כיוונון שלה עובדת טוב?

פורסם

עבדה טוב ב-3 השנים הראשונות. היום היא עלולה באמצע התספורת להשתחרר. אני גם ככה לא משתמש בה יותר.

פורסם

לילה טוב לכולם, אז המכונה הגיעה אליי היום, חייב להגיד שאני מרוצה מהשירות, הוזמן בשבת\שישי בערב,

נשלחה אתמול בצהריים והיום כבר הגיעה אליי, יחד עם שליח, ולא שילמתי אגורה על השירות הזה. אחריות 3 שנים, גם כן מבלי לשלם אגורה נוספת

כשהם רצו על זה באתר עוד 30 שקל בערך.

היא נראית באמת מצויין אבל ביקורת על המכונה עצמה אוכל לתת רק ביום חמישי, זו מתנה לאבא שלי ליום הולדת ולכן אני לא יכול להשתמש בה

לפניו :rolleyes:

מבטיח לתת ביקורת ביום חמישי, אמיתית וכנה.

דרך אגב- malcolmx9, אמרת שאתה מחכה לביקורת שלי- לא אמרת שהזמנת כבר ?

פורסם

מאיזה אתר קנית? כמה עלתה?

מחכה לביקורת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים