פורסם 2013 ביוני 2012 שנים שלום, מזה זמן רב המחשב כבר לא משהו.. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט וכשלתי. ניקיתי מאבק ובדקתי אם הכל מחובר טוב. טמפ' בIDLE המפרט: intel i7 920 gygabyte EX58 DS4 RADEON HD4870 G.SKILL 2*2GB crucial m4 SSD 64GB הבעיה: בהתחלה, הייתה תקופה די ארוכה שכשהייתי מפעיל סרטים בWPC או סרטונים באינטרנט, אז המחשב היה נתקע, בדר"כ עם צליל תקוע מעצבן, והייתי צריך לעשות ריסטרט בשביל להמשיך לעבוד איתו. הסקתי שאולי יש בעיה בכרטיס מסך, וגם אחרי כמה חפירות באינטרנט ואחרי כמה מסכים כחולים שכתוב עליהם " error video_tdr_failure" לא מצאתי תשובה חד משמעית מה הבעיה. לתקופה מסוימת הריסטרטים וההתקעויות הפסיקו ולפני כמה ימים התחילה בעיה חדשה- מסך תקוע אבל עכבר זז, ואחרי ריסטרט, הBIOS אומר שצריך לשים SYSTEM DISK ואז ללחוץ ENTER. אם אני לא עושה ריסטרט אלא לוחץ לחיצה ארוכה על הכיבוי אז ההודעה הזאת לא מופיעה.. תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.. אני די אובד עצות נערך 2013 ביוני 2012 שנים על-ידי peripushkin
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים איזה ספק יש לך?הדרייברים שלך מעודכנים?עם טמפרטורות כאלה הייתי מנסה להחליף משחה טרמית במעבד/כרטיס מסך נערך 2013 ביוני 2012 שנים על-ידי spider272
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים מחבר האמת שהרבה זמן לא החלפתי משחה תרמית.. דרייברים מעודכנים, כן.. בדקתי עם איזשהי תוכנה ספק- corsair vx550W המחשב נקנה בסביבות 2008~ יש דרך יעילה לבדוק אם הדרייברים מעודכנים? אני לא בטוח אם הכל מעודכן טוב
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים 1.יש לך עדיין תבעיה error video_tdr_failure?2.בתוכנת DRIVER SWEEPER תסמן ב-V את הראשון AMD-Display ולחץ על clean,בצע ריסטרט,התקן את זה: http://www2.ati.com/drivers/legacy/13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc.exeעדכון* נערך 2013 ביוני 2012 שנים על-ידי spider272
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים מחבר זה לא הראה לי את הERROR הזה כבר שבוע.. בימים האחרונים המחשב בעיקר נתקע כשהעכבר יכול לזוז עדיין.WIN 8 64BIT- - - תגובה אוחדה: - - -חזרתי עכשיו מעוד 'מחשב נתקע' -> עשיתי ריסטרט
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים תעשה מה שאמרתי לך.אם לא עוזר בתור התחלה תחליף משחה טרמית..איזה קירור יש לך למעבד?האם אתה באוברקלוק או עשית?
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים מחבר יש לי cooler master V8.. אני על OC מ2.6 ל 3*3.15 נערך 2013 ביוני 2012 שנים על-ידי peripushkin
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים 1. Uninstall CCC.2. Restart PC and boot into safe mode.3. Clean all ATI related with Driver Sweeper. Download LINK.4. Restart PC then install CCC.- - - תגובה אוחדה: - - -אם קורה אותו שגיאה לא משנה...אם עדיין יש לך תקפיאה והכל הסימנים מראים שזה הכרטיס מסך..או תנסה כרטיס אחר
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים מחבר ניסיתי למחוק עם הSWEEPER בSAFE MODE ועדיין אותה שגיאה בהתקנה של הדרייבר- Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.