עבור לתוכן

רוצה לשתף את הנסיון שלי עם ג'יגהבייט

Featured Replies

פורסם

לוח Z77-D3H

ביוס אחרון יציב הוא F18 . לא כולל תמיכה בפונקציות מתקדמות של ווינדוס 8 , FAST BOOT , וגרסאות FIRMWARE ישנות של האודיו והרשת (אני מניח עוד דברים כמו הmicrocode אבל עם האודיו ספציפית יש התקדמות בשדרוג).

כל הדרייברים באתר כמובן ישנים מאוד , לא טורחים לעדכן אותם.

ביוס בטא קיים F19g באתר , ולא ברור לי למה, אבל אם רוצים את הבטא האחרונה, צריך להוריד אותה מפורום tweakdown שיש שם עובד של ג'יגהבייט שמפרסם ביוסים בטא. לא משהו מודלף , וגם לא טרח לרשום אזהרה שאלו ביוסים לא גמורים או משהו , אז זה אכן המקור להוריד את הביוס בטא האחרון אני מניח .

הF19 למיניהם , לא שומרים חלק מההגדרות . אצלי כל הזמן הזכרון עובד על XMP, גם בלי שאפעיל אותו , אי אפשר להזיז שום הגדרה של הזכרונות (לא מתייחס אליה). אצל אחרים אי אפשר לעשות OC למעבד (תסתכלו בפורום שהזכרתי) .

בביוסים שלהם כבר תקופה קיימות אפשרויות שהם אף פעם לא טרחו להסביר - Enhance system performance למשל , חיפשתי המון וכל אחד המציא משהו אחר.

אישית אני עם WIN7 אז אני לא צריך את התמיכה ב8 , אבל הבעיה שלי עוד יותר גרועה מBOOT איטי ... היא בעצם BOOT עוד יותר מעצבן , כי עם הגה של לוג'יטק (G27) אני לא יכול לעשות בוט על F18 . על F19 אפשרי דווקא.

החלפתי את הלוח מREV1.1 לREV1.0 אצל אייבורי ובדיוק אותו דבר עם ההגה (הם ראו את הבעיה בעצמם).

וסתם משהו שנזכרתי ... אם משאירים מתח על AUTO , על 4.5GHZ הלוח נותן 1.4 וולט למעבד. :cwm3:

התמיכה שלהם עונה אחרי שבוע ונותנת תשובה סתמית (מפנה לFAQ או לחנות שקנית).

הכרטיס מסך שלי GTX660 WINDFORCE OC EDITION , גם שלהם . הקירור מגיע עם 2 מאווררים , המאוורר הפנימי יותר במארז היה אצלי מזמזם ורועש מדי פעם , למרות שהברגים מחוזקים והכל בסדר. מדי פעם צריך לפתוח ולגעת במשך כמה דקות שזה ירגע. החליפו לי גם אותו בגלל הרעש וארטיפקטים (היה בגלל הדרייבר כנראה), ואותו מאוורר מזמזם מדי פעם גם בחדש. MISHAX מהפורום אם אני לא טועה גם היה לו אותה בעיה בGTX660 שלו .

ולוח ישן שלי , P55M-UD2 . הפסיק לעבוד אחרי שנתיים בערך, פנדה פשטו רגל, ולמזלי TMS הסכימו לשלוח ליצרן . אחרי שהוא חזר אליי , הם רשמו USER DAMAGE, WARRANTY VOID או משהו כזה , עם חץ על כמה הלחמות שחורות בלוח מתחת לסלוטים של הRAM - שלא עבר אוברקלוק .

בכל אופן . הבעיה האמיתית בעיניי היא שעדיין לא שוחרר BIOS חדש יציב במשך המון זמן לWINDOWS 8 , אבל רציתי לשתף גם בשאר הבעיות למי שחושב שזו חברה איכותית במיוחד ...

פורסם

מוזר, כל לוחות האם שלי היו של ג'יגהבייט ולא נתקלתי אף פעם בבעיות.

אבל אל תחשוב שרק אצךהם זה קורה, ץמיד יש מישהו שלא מרוצה מהמוצר או מהשירות.

אין מה לעשות זה תמיד היה ככה ותמיד יהיה.

פורסם

מתח ראשי למעבד כל לוח מגזים אם שמים אותו על AUTO בOC.

מתחי לוח משניים דווקא יכולים ללכת טוב על AUTO אם עשו עבודה טובה בהערכה מבוססת על מתחים ראשיים.

הP55M הוא לוח LOW END.

גם לוחות ASUS LOW END הם יחסית זבל.

אין טעם לפתח ציפיות גבוהות מלוחות זולים במיוחד.

גם הZ77-D3H הוא סך הכל לוח בינוני.

המערכות החשמליות ובקרת איכות מטבע הדברים טובים יותר בלוחות הHIGH END.

לגבי התמיכה הטכנית של GIGABYTE מה כבר אפשר לצפות מתאגיד ענק עם עשרות מיליוני לקוחות ואלפי מוצרים שונים.

בערוצים הראשיים הגיוני שלא תמצא תקשורת דו כיוונית.

אאל"ט(יש לי זיכרון עמום שנירשמתי פעם) לקוחות פרמיום יכולים להירשם לתמיכה טובה יותר אצל ASUS למשל.

תכלס הם לא מעוניינים לקיים תקשורת עם הקהל הרחב.

יש להם את הקבוצות הקטנות הרלוונטיות לביקורת ותמיכה, ועליהם בעיקר הם מבססים את הפידבק.

בגלל שמטה(HQ) החברות נמצא בtaiwan או משהו, וכולם שם דוברים סינית, יכול מאוד להיות שהם מעדיפים להשקיע בדיאלוג עם השוק הסיני.

בקיצור אתה כמשוב ממש לא קרוב להיות במפת סדרי העדיפויות שלהם.

וגם המוצר שלך לא ממוקם למעלה בסדר העדיפויות שלהם.

גם כלקוח קצה הם לא רואים אותך.

אם הבעיה שלך תיצור מספיק פידבק מהשוק הם ישמעו עליה ויתקנו אותה במידה והדבר אפשרי.

אם היא בעיה קטנה ושולית שכמעט אף אחד לא נתקל בה, הם כנראה ייבשו אותך עד המילניום הבא.

והדבר נכון במידה כזאת או אחרת לכל התאגידים הגדולים.

לפעמים בעיה שנפתרת בגרסת ביוס לוקחת חודשים רבים עד שמגיעה הגרסה המיוחלת.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

שמע , עזוב את ההגה ואת שאר הבעיות . בתכלס לא יצא ביוס לווינדוס 8 וFAST BOOT עד היום לאף אחד מהלוחות Z77 שלהם , בלי קשר אם הלוח שלי בינוני או מיועד לOC עם חנקן ... עלוב ביותר .

פורסם

נשמע לי לא הגיוני העניין עם הוינדוס 8 FAST BOOT.

קשה לי להאמין.

פורסם
  • מחבר

מבין עד כמה זה עלוב אז אם אתה לא יכול להאמין אפילו ? :smiley7: ממש מזעזע החוסר השקעה

אגב יש עוד איזשהם פונקציות של ווינדוס 8 שצריך תמיכה בביוס בלי קשר לFAST BOOT ... לא יודע מה זה אבל בביוס בטא אתה יכול לבחור שיש לך ווינדוס 8 / ווינדוס 8 WHQL (לא יודע את ההבדל) או מערכת הפעלה אחרת , בנפרד לגמרי מהFAST BOOT ...

פורסם

עם ביוס UEFI הPOST אמור לעבור תוך שניה, והוינדוס FAST BOOT אמור גם כן לעלות תוך שניות ספורות לכל היותר, לעבוד בלי קשר לביוס ככל הידוע לי.

לא מבין על מה אתה מדבר בדיוק.

במקרה נתקלתי בדברים האלו:

This is the same speed as users with UEFI enabled (and Windows 8 installed CLEANED to enable UEFI utilization (a special partition needs to be made by the OS for this)), with Intel GPU, which is currently the only GPU using GOP.

אולי זה רלוונטי למקרה שלך.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

יש איזשהי אופציה בביוסים החדשים הבטא FAST BOOT שמאפשרות להתחיל בלי USB וכאלה וזה אמור ממש לשפר את הזמן העלאה ... לא יודע ממש כי אני לא משתמש בWIN8 , הבעיה אצלי היא עם ההגה

פורסם

מופעל לך Lagacy Usb support?

רוב לוחות H77/Z77 שלהם הביוס האחרון הוא בטא עם תוספת Secure boot לחלונות 8 בלבד

אם חלונות 8 מותקן כ UEFI אתה כבר מקבל את היתרונות של זה

הערתי להם על זה באימייל למרות זאת לא חושב שתבוא גירסה סופית לכלל הלוחות (חצי שנה עברה)

אבל אם זה מופיע באתר הרשמי אין סיבה שהבטא לא תהיה יציבה (19 מופיעה ומורדת מהאתר הרשמי)

נערך על-ידי moog

פורסם
  • מחבר

יש כל מיני בעיות שונות עם גרסאות שונות של הבטא , אצלי הוא לא מתייחס להגדרות של הזכרונות בביוס ופעם אחת שניסיתי f19g אפילו לא התייחס לתדר של המעבד שהגדרתי ...

אגב משהו ממש לא ברור , שמתי לב שכל השחקנים הטובים ביוטוב בBF3 שמנצחים תמיד בקרבות 1על1 (בטווחים ששני השחקנים רוב הסיכויים לא מחטיאים) יש להם אסוס. אצלי אני רק רואה את השחקן האחר ואני כבר מת . משהו מוזר מאוד .

פורסם

בחירה בgigabyte אינה מאהבת מרדכאי. מה החלופות? קניתי לפני שנה וחצי לוח וכרטיס מסך של אסוס- את שניהם החלפתי בגלל באגים כאלה ואחרים (תקיעות וקריסת דרייבר, ניתוק פתאומי של USB ואי חזרה לסירוגין ממצב sleep). אמנם gigabyte לא חזקים בעדכוני bios\drivers אבל זה לא שיש חלופה יותר אמינה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני עושה אבל אם תשים לב , באתר של ATHEROS (רשת) וVIA (קול) בלוח שלי כתוב להוריד מהאתר של היצרן כי הוא מתאים אישית את הדרייבר ללוח ...

פורסם

intel chipset inf לא פתר את הבעיות שהיו לי עם asus. בנוגע לAtheros, דווקא יש להם עדכונים ממש תכופים וטובים באתר drivers station. תעשה גוגל drivers station atheros, גירסה אחרונה 10.0.0.251. דווקא בכרטיסי רשת, הם בערך החברה היחידה שטורחת לעדכן בתדירות סבירה. לעין שיעור מralink או realtek.

פורסם
  • מחבר

הנה הלוח שלי מכה שנית .

עכשיו קלטתי שהבאס משחק בין 100 ל101.8 שזה קפיצה לא קטנה למהירות של המעבד במיוחד כשעובדים עם מתח גבולי לתדר שלו , ובתדר גבוה ששם כל שינוי קטן מצריך הרבה שינוי מתח (אם עושים OC) . אוקיי אז אני מאפס ביוס אפילו , נועל באס על 100 ... ופתאום התזמונים של הזכרונות הם 8-8-8-21 בדיפולט במקום 9-9-9-24 , ושאני מפעיל XMP זה 9-8-8-24 במקום 9-9-9-24 . WTF ????

החלפתי בין ביוס אחרון רשמי F18 לבטא אחרון מאתר TWEAKDOWN ואותו דבר.

סבבה תגידו לי תגדיר את זה ידני , אבל יש שם בערך 30 הגדרות נוספות של SUB TIMINGS שאני לא יודע מה הם אמורים להיות וCORSAIR בכלל לא מפרסמים מה זה אמור להיות .

ניסיתי 101MHZ , 99MHZ בבאס , אותו דבר.

אני מזכיר שאיפסתי ביוס וזה בלי אוברקלוק קורה!

הZ77-D3H עלה בערך 700 ש"ח ואולי יחסית מהZ77 הזולים אבל יקר מאוד ביחס לH77 למינהם שאני בטוח שלא עושים את זה, ממש לא לוח כזה תקציבי ברמה שהוא אמור לשנות באס כל כך הרבה ולחרבש תזמוני זכרונות לגמרי כשנוגעים בבאס ידנית . אז לא לתרץ שזה הלוח תקציבי ...

עלק GIGABYTE חברה איכותי ובוחנת כל לוח לפני שהוא יוצא מהמפעל MY ASS :mavet:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים