עבור לתוכן

10$ מתנה לתוספי תזונה - +15% נוספים עכשיו!

Featured Replies

פורסם

רישום דרך הלינק (אתם מקבלים 10$ ואני מקבל 10$ בתור ה-Referrer, אם תירשמו לא דרך הלינק בכל מקרה תקבלו 10$ אבל אשמח אם תירשמו דרכי :))

https://www.vitacostrewards.com/URHPw0d

חנות ממש מצוינת, הזמנתי משם כבר 6-7 פעמים, תמיד מגיע בזמן ואם יש בעיות יש עם מי לדבר(פעם אחת קרה לי שקיבלתי ויטמינים שמגיעים בצנצנת זכוכית והיא הייתה שבורה-צילמתי ושלחתי להם וקיבלתי זיכוי מלא)

אבקת חלבון 2.3 ק"ג של החברות הגדולות(Optimum/Dymatize/Matrix וכו') יוצא 280 שקלים כולל משלוח עם הקופון של ה-10$ שאתם מקבלים ברישום

תהנו

נערך על-ידי OutRaGe

פורסם

לכל הפחות תן גילוי נאות על כך שרישום דרך הקישור נותן גם לך קופון של 10 דולר הנחה.

פורסם
  • מחבר
לכל הפחות תן גילוי נאות על כך שרישום דרך הקישור נותן גם לך קופון של 10 דולר הנחה.

קיבלתי את ההערה, נערך.

אגב שימו לב גם שלפעמים יש דילים נוספים- דיל שהיה לאחרונה זה 15% נוספים על Optimum nutrition ללא קופון(זה אומר שיכולתם לנצל גם את ה-15% וגם את הקופונים שיש לכם)

ודילים על ויטמינים ותוספים תוצרת vitacost תמיד יש

פורסם

מה מחיר המשלוח?

פורסם
  • מחבר
מה מחיר המשלוח?

עבור אבקה של 2.3 ק"ג כ-30 דולר(DHL ומגיע עם דואר ישראל בסוף) - כמו שאמרתי יוצא סה"כ כולל משלוח 300-310 לא כולל קופון של 10$

כשבארץ עולה בערך 360-380

זה מאוד תלוי במשקל ובגודל של החבילה

יצא לי להזמין מולטי-ויטמין בנוסף לעוד כמה תוספים קטנים ומשלוח עלה משהו כמו 10-12 דולר

מה שכן - יש קונפליקט שמשתלם מבחינת משלוח להזמין 2 אבקות של 2.3 ק"ג ביחד כי המשלוח יוצא פי 1.5 בערך(45~ דולר) מצד שני אבל אז החבילה עוברת את ה-75$(מניסיון של כמה הזמנות הם לא רושמים את המחיר של המשלוח בחשבונית ואז רשות המיסים מעבירה את זה נגיד אם יצא 80$ כולל משלוח אבל המוצרים עלו 50-60) ומשלמים מע"מ..בגלל זה אני מנסה להשיג עוד קופונים ועם קופון של 20/30$ להזמין 2 ולהתחמק מהמיסים

פורסם

קיבלת 10 דולר ממני :)

פורסם

מה שכן - יש קונפליקט שמשתלם מבחינת משלוח להזמין 2 אבקות של 2.3 ק"ג ביחד כי המשלוח יוצא פי 1.5 בערך(45~ דולר) מצד שני אבל אז החבילה עוברת את ה-75$(מניסיון של כמה הזמנות הם לא רושמים את המחיר של המשלוח בחשבונית ואז רשות המיסים מעבירה את זה נגיד אם יצא 80$ כולל משלוח אבל המוצרים עלו 50-60) ומשלמים מע"מ..בגלל זה אני מנסה להשיג עוד קופונים ועם קופון של 20/30$ להזמין 2 ולהתחמק מהמיסים

זה לא יילך, גם אם הזמנת מוצרים בשווי של 100$, והשתמשת בקופונים ויצא ששילמת נגיד 30$ סופי (כולל משלוח.)

הם רושמים את השווי של המוצרים, לא כמה שילמת.

מניסיון גם כן של כמה הזמנות.

פורסם
  • מחבר

עדכון- ממש עכשיו 15% נוספים ללא קופון

תקף על הרבה מוצרים ביניהם אבקות חלבון של Dymatize ו-ON

הזמנתי אבקה של ON של 2.3 ק"ג ועוד אחת של Dymatize של 1 ק"ג(בשביל לנצל את המבצע ולטעום טעמים חדשים :)) יצא הכל כולל משלוח וקופון של 10$ - 338

בארץ היה יוצא לא פחות מ-500 אפילו 550

תודה לנרשמים ולמזמינים - תהנו

נערך על-ידי OutRaGe

פורסם

תודה רבה על היידוע - ה-2.3 ק"ג של ON יצאה לי בזיל הזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים