עבור לתוכן

"יצירות אמנות בתחנה המרכזית"

Featured Replies

פורסם

לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב.

אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב.

בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות.

גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו".

לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים.

אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, והם עוד לא סיימו את כולם).

לא, זה לא וונדליזם- אלה פשוט יצירות אמנות.

אני מצרף פה כמה תמונות, אבל הם כלום לאומת לראות אותם בעיניים.

כמה שזה נשמע רע- אני לא מיצג אותם אבל אני עדיין יכול להמליץ מאנשים שיש להם זמן פשוט ליבור בקומה 7 בתחנה המרכזית בתל אביב ולהנות מאמנות קצת אחרת. u7y5e7yz.jpg

ema7ehur.jpg

rudena8y.jpg

פורסם

פששש... עושה לי חשק לנסוע לשם ברגעים אלו ממש.

פורסם
  • מחבר

מצטער, אבל בשעות האלה קצת קשה לי להבדיל בין סרקזם למילה טובה.

חייב רק להודות שנהנתי להיות שם יותר מכל מוזיאו אומנות שהייתי בו בשנים האחרונות.

פורסם

אני רציני לגמרי. זה אפילו גרם לי להזכר בהחלטה האומללה של רכבת ישראל לצבוע מחדש את קרונות הסימנס החדשים שקיבלה לאחר שזכו ליחס אומנותי דומה.

פורסם

סצנת הגרפיטי קיימת בת"א כבר לא מעט זמן, אני חושב אפילו שיש על זה איזה דוקומנטרי אבל אל תתפסו אותי במילה...

ונחמד לראות שהאמנים לקחו על עצמם לשדרג קצת את האזורים הדרעק האלו.

פורסם

כדאי שתבקר בברלין, אמני גרפיטי בעלי שם עולמי קישטו את העיר באלפי יצירות אומנות, חלקן בגודל בניין שלם.

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח לעשות זאת, אך התקציב האישי מאפשר לי בינתיים רק להנות מהגרפיטי שבתחנה המרכזית.

נ.ב. האמת שאני גם משחק ב Ingress (משחק וירטואלי של גוגל), ותמיד יוצא לי לפגוש פסלים ויצירות אומנות כגון אלה תוך כדי תנועה ובזמני החופשי. רק שהפעם זה היה ריכוז כל כך גדול שפשוט לאף אחד עדיין אין זמן לעדכן את כל הגרפיטי למפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים