עבור לתוכן

עצות למפרט גיימינג, כולל מסך עד 5K.

Featured Replies

פורסם

חחחחח אז אני כבר כשנתיים מנותק מהאינטרנט ועולם החומרה, לא מעודכן לגביי מה שקורה וצריך את עזרתכם.

חח יש לי דוד שתמיד רצה מחשב גיימינג ואישתו החליטה להפתיע אותו במחשב כזה (לכבוד יום הולדתו) וביקשה ממני עזרה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח פחות או יותר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו ושאמורים לצאת.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשוב שיהיה איכותי. אני לא סגור על גודל מסך, אבל בין 22 ל-24, אם יש מסך בגודל 22 שהוא איכותי יותר אז כמובן שהבחירה היא איכות.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד מאוד.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מקלדת ועכבר רגילים ונוחים. אני חושב שאוזניות אפשר לקנות בשלב מאוחר יותר...

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא יודע...

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כך חשוב, רק שלא יהיה כל כך מרעיש.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן בכלל מכיוון שהמחשב מיועד לאדם שאיננו מבין במחשבים כלל.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבת המחשב בחנות, לגביי מערכת הפעלה, לפי מה שזכור לי מערכת אולטימייט עולה מאוד יקר ואני לא חושב שאפשרי לקנות את המערכת מבלי לדפוק את כל המחשב מבחינת החומרה. אני לא יודע אם יש מבצעים או משהו, אם יש אז אשמח להתעדכן אבל כנראה שלא יהיה צורך לכלול מערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני בעברי קניתי מ-TMS כשהיה להם סניף בצפון, אני לא יודע מה קורה איתם עכשיו ואם אפשר לסמוך עליהם כשם שסמכתי עליהם בעבר כי עד לפניי כמה שנים הם היו מאוד אמינים לא יודע מה הולך איתם עכשיו. גרים בצפון וזאת החנות בינתיים שאנחנו מכוונים עליה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין בקשות מיוחדות חוץ מדיסק קשיח לפחות 640GB, אם אפשרי יותר אז כמובן שמצוין וכרטיס מסך שיריץ את כל הבלאגן הדרוש.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג מאסיבי.

אם אפשרי להביא איזה מארז טוב "וצבעוני" אם אתם מבינים על מה אני מדבר, עם קצת אור כחול או סתם משהו בשביל שהוא והילדים יתלהבו אז מעולה חחחח.

אני יודע שהתקציב מאוד קטן יחסית לבקשות, אבל אני מאמין שאפשר להוריד קצת פה וקצת שם ולקבל בסך הכל מחשב לא רע.

אשמח לעצות ובכל מקרה תודה רבה רבותיי!

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪898

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪353

מארז:

באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪675

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כולל חבילת משחקים

כמות: 1 - מחיר: ₪1099

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

מקלדת:

Comfort Curve Keyboard 3000 Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪73

עכבר פרו-גיימינג:

Logitech Gaming G300

כמות: 1 - מחיר: ₪147

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪879

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5026

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4926 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/k2x4hunl

מערכת גיימינג חזקה ומשתלמת, כולל מארז מעוצב ויפה לטעמי שכולל חלון.

מסך איכותי ביותר, קשיח משתלם ומהיר בנפח גדול, כרטיס גיימינג חזק שהאמת שלא הייתי משקיע במעבר למישהו שרק עכשיו נכנס

לעניינים, בכל מקרה הפשרות יהיו די מעטות ובנוסף הכרטיס הנ"ל מגיע עם שלושה משחקים נהדרים.

שווה אולי לשקול בחריגה מערכת הפעלה על מנת להימנע מבעיות מסיבות ברורות.

אין צורך בגרסת האולטימייט היקרה להחריד, גרסת הפרימיום תספיק:

http://www.tms.co.il/product/12023

פורסם
  • מחבר

וואו, שיחקת אותה.

תודה רבה אחי!

דרך אגב, לא עדיף Windows 7? לא הייתה לי הזדמנות לנסות את 8 ככה שאין לי דעה יציבה לגביי המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים