עבור לתוכן

בקשת המלצה על סמרטפון (~ 1500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לאחר תקופה ארוכה עם נוקיה 1280 החלטתי שהגיע הזמן להתחדש:

בבקשה המליצו לי על סמרטפון שעונה על הקריטריונים הבאים:

1) ניתן לרכוש אותו בארץ בצורה חוקית

2) תומך בסלקום כמפעילה

3) ניתן להעביר אליו מידע, תמונות, שירים וכד' באמצעים חוטיים ואלחוטיים

4) זמן צילום מהיר זאת אומרת קליק=תמונה כמעט ללא שהות

5) מסך מגע איכותי (וצבעוני) ולא פצפון

6) אפשרות לרשום ולקרוא טקסט בעברית

7) זיכרון להרבה אנשי קשר

8) ניתן להתקין עליו ווטס אפפ

9) זמן עבודה של כ~ 8 שעות לכל הפחות

10) שלא יתחיל להיתקע ו"לחשוב" מכל דבר פשוט

*אני לא מתעקש על חברות מסויימות

** אם יש מכשיר עם אחריות מה טוב

*** אם יש מכשיר עדיף מבחינה משמעותית בהפרש מחירים קטן אני מוכן להשקיע בזה

• תגובות 34
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב הדרישות שלך הן דברים שקיימים בכל סמארטפון מודרני.

הדרישות היחידות שיכולות להיות בעיתיות הן 4, 9 ו-10, והתקציב שלך קצת גבולי בשביל זה.

לכל מכשיר שנקנה בארץ תהיה לך אחריות של שנה לפחות, זה החוק.

פורסם
  • מחבר

על קטגוריה 9 אני מוכן להתפשר שש שעות זה גם סבבה... (אני לא מתכוון לטחינה של 3 שעות שיחה ברצף ומיליון הודעות ואינטרנט ללא הפסקה, אני מתכוון לכמה שיחות בשעה, כל אחת כמה דקות בודדות, בערך 40 מסרונים ביום (24 שעות) ואינטרנט לכמה דקות רק כדי לבדוק זמני אוטובוסים ורכבות. הטמבלפון הנוכחי שלי מחזיק שבוע בין טעינות)

לגבי 10 - אני מתכוון לדברים פשוטים באמת זאת אומרת שלא יתחיל להיתקע לי אם אני שולח מסרון או לוחץ כדי להיכנס לאינטרנט

לפי מה שיצא לי לראות אצל חברים שיש להם סמרטפון (נראה לי שזה היה אייפון וזה היה לפני שנה) קטגוריה מספר 4 היא אפשרית

ואם זה לא ישים בתקרת המחיר שהבאתי, תוכלו בבקשה להמליץ לי על הסמרטפון הכי זול שכן יכול לעשות את מה שאני רוצה (שתהיה לי אינדיקציה)

פורסם

galaxy s2 יענה לך על כל הצרכים. טלפון טוב בתקציב שלך.

מה גם שאם לא תהיה מרוצה מהסוללה (למרות שהיא תחזיק לך בכיף אפילו יותר מיום שלם) תוכל לשדרג אותה. פריבילגיה שברוב הסמארטפונים של ימינו לא אפשרית.

פורסם

לדעתי שווה למתוח את התקציב בשביל מכשיר כמו נקסוס 4 שישאר רלוונטי לתקופה ארוכה יותר.

יותר ליבות, יותר RAM ועדכונים כיד המלך.

פורסם

או להביא אותו מחו"ל במידת האפשר, ואז אתה אשכרה נשאר בתקציב.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על ההמלצות,

יצא לי לאחרונה ממש לראות נקסוס 4 והדבר הראשון שבדקתי זו המצלמה- יש דיליי מאד משמעותי בין הקליק לתמונה, נניח אם אני רוצה לצלם מישהו קופץ אני צריך ללחוץ ושרק אז הוא יקפוץ- האם ניתן לתקן את זה בהגדרות?

לפי זאפ, הכי זול שניתן למצוא אחד עם מצלמה איכותית זה 1880 ש"ח ( http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837010 ), האם באמת אין מכשיר זול ב 300 שקל שעונה על הדרישות שלי?

כמו כן אם יש סמרטפונים נוספים שעונים על הדרישות שלי וקרובים למחיר אודה לכם אם תוכלו לתת לי דגמים ושמות של חנויות שמוכרות אותם

פורסם

יש לך את הגלקסי S2 או ה S2 plus. הם מכשירים זריזים למדי.

חסרונות:

-רזולוצית מסך נמוכה

-חומרה יחסית ישנה (אך סבירה למדי)

-אין עדכוני תוכנה יותר.

החלטה שלך אם כדאי או לא לשים עוד 450 שקל למכשיר חדיש יותר.

לדעתי אתה קצת מגזים עם הקטע של מהירות הצילום. כמה זה כבר משנה? באיזה תרחיש מיקרו שניה של השהיה תשנה לך?

הנקסוס 4 הוא מכשיר עם חומרה מאוד חזקה. אתה מצפה ליותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצפה ליותר מידי, אני פשוט לא יודע למה לצפות...

קראתי ביקורת על הנקסוס 4 ודי התרשמתי אבל עדיין נותרה השאלה:

האם זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821267 חלש בצורה משמעותית מהנקסוס?

ויש לי שאלה נוספת-

בזאפ בפרטים נוספים רשום שיש כ 15 שעות דיבור בסך הכל בקטגוריה "סוללה" האם אחרי רק 15 שעות יש צורך להחליף סוללה???

פורסם
ראשית תודה על ההמלצות,

יצא לי לאחרונה ממש לראות נקסוס 4 והדבר הראשון שבדקתי זו המצלמה- יש דיליי מאד משמעותי בין הקליק לתמונה, נניח אם אני רוצה לצלם מישהו קופץ אני צריך ללחוץ ושרק אז הוא יקפוץ- האם ניתן לתקן את זה בהגדרות?

לפי זאפ, הכי זול שניתן למצוא אחד עם מצלמה איכותית זה 1880 ש"ח ( http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837010 ), האם באמת אין מכשיר זול ב 300 שקל שעונה על הדרישות שלי?

כמו כן אם יש סמרטפונים נוספים שעונים על הדרישות שלי וקרובים למחיר אודה לכם אם תוכלו לתת לי דגמים ושמות של חנויות שמוכרות אותם

אם אתה יכול להסתדר עם נפח קטן יש לך גם את דגם ה8GB ב1674ש"ח ומעלה תלוי בחנות.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839030

יש גם את Sony Xperia S שמגיע עם 32GB והוא חזק יותר מS2 אבל חלש מNexus 4 משמעותית והוא עולה 1624ש"ח ומעלה תלוי בחנות.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834346

פורסם
  • מחבר

עכשיו הסוני בלבל אותי לחלוטין.

אמור לי- אם נפח הזיכרון לא משנה לי איזה מביניהם עדיף?

פורסם

בזאפ בפרטים נוספים רשום שיש כ 15 שעות דיבור בסך הכל בקטגוריה "סוללה" האם אחרי רק 15 שעות יש צורך להחליף סוללה???

שים לב: 15 שעות דיבור, לא המתנה. יענו, תיאורטית, תוכל לדבר במכשיר 15 שעות רצוף.

פורסם

אני חייב להגיד שבהשוואה של המהירות צילום של הגלקסי s2 לעומת הs3 במצבים "אמיתיים" , המהירות צילום של הs3 בהחלט משנה , ועם הs2 לפעמים קורה שאתה "מפסיד את הרגע" , וזה בהחלט לא צילום ללא השהייה , בטח בהשוואה ל s3 ועוד עם האפשרות של צילום 20 תמונות בשנייה.

פורסם
  • מחבר

לסיכום המכשירים שעומדים לדיון הם:

גלקסי 3 הבנתי שהבטריה שלו הכי טובה

נקסוס 4 הבנתי שהמעבד וה RAM שלו הכי טובים

אקספריה אס (שמעתי שהוא חסין מים והמצלמה שלו מטורפת)

מה אתם אומרים? לקחת אקספריה או נקסוס? (הגלקסי יקר מידי)

פורסם

אתה מתבלבל בין 2 מכשירים.

Xperia S - הטלפון שהוצע לך כאן קודם, בערך ברמה של ה-S2. 1600 ש"ח.

Xperia Z - מצלמה מטורפת, חסין מים וכו'. הכי זול בזאפ: 2500 ש"ח :(.

בקיצור, קח את הנקסוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים