עבור לתוכן

רישום במחשב

Featured Replies

פורסם

יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה.

המחשב הוא נייד

המחשב הוא וינדוס 7

פורסם
  • מחבר

רישומים מתאספים ברמת סיכון גבוהה אולי יש איזו תוכנה שאוספת אותם

פורסם

מה אתה מתכוון "רישומים"?

פורסם
  • מחבר

כל פריט ברישום (ברג'יסטרי) נקרא מפתח (key). הרישום מסדר את כל המפתחות הללו בצורה היררכית כאשר ברמה העליונה של ההיררכיה נמצא המחשב, מתחתיו שני מפתחות ראשיים ומתחתם מפתחות משנה. לכל אחד מהמפתחות יש ערך אחד או יותר.

• Hkey_Local_Machine הוא המפתח הראשי לנושאי תצורת המחשב. כולל הגדרות החומרה וההתקנים שבמחשב, תוכניות מותקנות, שומר גם הגדרות של רכיבים שהותקנו בעבר במחשב והוסרו ממנו. הנתונים במפתח זה משותפים לכל המשתמשים במחשב.
    • Hkey_Classes_Root - מפתח משני המכיל את קיצורי הדרך, שיוכי הקבצים, הפריטים המופיעים בלחיצה על מקש ימין של העכבר וההגדרות המאפשרות פעולות גרירה, הטבעה והעתקה.
    • Hkey_Current_config - מפתח משני הכולל את נתוני התצורה הנוכחית של חומרת המחשב.
    • Hkey_Dyn_Data - מפתח משני הכולל את הנתונים המשתנים בכל הפעלה של המחשב כמו מצבם של התקני Plug & Play ונתונים על ביצועים.
    • Hkey_users הוא המפתח המכיל נתונים על כל המשתמשים במחשב, הן הרשאות התקפות לכולם והן הרשאות התקפות רק למשתמש מסוים.
    • Hkey_current_user - מפתח משני הכולל את הרשאות המשתמש הפעיל.

פורסם

טוב אז ככה

ראשית תערוך את הכותרת ע"מ שתהיה יותר אינפורטיבית

שנית - כמנו ששמת לב - אף אחד לא לא משתמש במינוח רישום (אני זוכר את איפושהו אבל כולם כמעט אומרים רג'יסטרי)

שלישית - אני לא מצאתי אף פעם שום יתרון בלנקות הרגיסטרי ומנסיונם של אחרים הדבר עושה יותר נזק מאשר תועלת

כל טוב,

גבריאל

פורסם

^ עושה הבדל גדול במחשבים ישנים שלא עברו את זה מעולם.

פורסם

אני מבקש כי תמסמך את זה (יש לך איזה מאמר על הנושא?)

אני בכל מקרה אוחז בדעה שלא ראיתי שום דבר טוב יוצא מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים