עבור לתוכן

איך דואר ישראל מתייחס לחבילות שלנו

Featured Replies

פורסם

סרטון שהגיע אליי...

גועל נפש, זבל של דואר, הפיצו הלאה, אולי זה יגיע לגורמים המתאימים.

http://www.youtube.com/watch?v=Ggeud51m2GE

• תגובות 35
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהנחה והסרטון אותנטי ונעזוב לרגע את הנזק שעשוי לקרות לחבילות - מה בדיוק הפואנטה בזה שהיא מתייגת את החבילות וזורקת אותן על הריצפה, אם לא בידיעה שמישו אחר יאסוף אותן וישים אותן במקום הנכון? למנקים/שומרים יש הכשרה של מיון חבילות?

בסניף הדואר שלי השומר עושה לא מעט מעבודות המיון, מסתובב בין הפקידות ומסייע להן בכל מיני מטלות (סאנג'ר, קיצר) ; כמעט אף פעם לא ראיתי אותו מבצע בידוק על מישו. 90% מהזמן הוא בתוך הסניף.

פורסם

שתזרוק, כל עוד זה לא שביר מה הבעיה? הזלזול הזה לא מפתיע אף אחד אתה לא חי באירופה כאן, חוץ מזה יש לך מושג בכלל איזה זבל אנשים שולחים? אני מניח שהיא מתייגת איןסוף חבילות כאלה וזה דופק תמוח בשלב מסויים

פורסם

עדיין, בהנחה והמוח שלה לא נדפק לחלוטין, היא אמורה להיות מודעת לכך שהיא זו שתצטרך להתכופף ולמיין אותן כמו שצריך בסופו של דבר, אלא אם כן מישו אחר/המנקה בסוף היום עושה זאת במקומה. קיימת עוד אפשרות - שזה פשוט נשאר ככה, אבל לא נראה לי שהיתה לה רצפה לדרוך עליה אם זה היה המצב.

נערך על-ידי ALÞHA

פורסם

זה מפתיע? יש לי חבר שהזמין משלוח של 25 חבילות סליבים לקלפים, השבוע הוא קיבל את המשלוח כשהוא מגלה קופסה קרועה ודפוקה שנמצאת בתוך שקית של דואר ישראל בצירוף הודעה ״חבילה זו ניזוקה אצלנו, אנו מתנצלים ועושים כל מאמץ לשפר את השירות״.

הבעיה היא שמתוך ה25 חבילות שהוא הזמין, הוא קיבל רק 7.

פורסם

בואנה היא זרקה לקראת הסוף קרטון של מקלדת חחח...

רק אתמול מחקתי סרטונים שצילמתי של מה שקורה בסניף הדואר ליד הבית שלי, כיוון שכבר לא נשאר לי מקום באייפון.

פורסם

זה למה רוב חנויות המחשבים לא שולחות דרך דואר ישראל.

פורסם

החבילה שלכם נזרקת על רצפה במחסן של המוכר, נזרקת על הרצפה בדואר בסין/ארה"ב/אירופה/וואטאבר, נזרקת על הרצפה בדואר בתחנות הביניים, נזרקת על רצפה במכס ובסוף נזרקת על הרצפה בסניף דואר הקרוב לביתכם. כאילו מה חשבתם? שמישהו מנייד כל חבילה וחבילה בכפפות משי?

פורסם

צריך לזרוק אותה כמו שהיא זורקת את החבילות.

בשביל מה היא שם? לעשות נזק לחבילות שעברו לפעמים את כל העולם במשך חודש כדי להגיע ליעדם?

ציבור שלם נפגע באופן שיטתי בגלל עובדים עם גישה גרועה שפיתחו שיטות עבודה הרסניות.

כמה זמן היא חוסכת ביום שהיא זורקת במקום להניח ללא חבטות על עגלה ליד? 5 דקות?

אם אני הייתי מנהל את דואר ישראל הייתי שולח חבילות דמה באופן קבוע עם חומרים רגישים לחבטות ומשקל, רק כדי לקבל פידבק על איכות הטיפול בחבילות בכל הרשת.

סליחה, בתור לקוח של דואר ישראל(ואפשר להניח בוודאות שאני מדבר בשם כולם), אני לא רוצה להעסיק עובדים מזיקים ולממן שיטות מזיקות.

עובדי חברה שמשרתת ציבור עצום במדינת ישראל פוגעים באותו ציבור שהם אמורים לשרת?

איך יתכן דבר כזה?

אני מבקש ממנהל בכיר בדואר ישראל להגיב בנושא.

פורסם

נראה לך שאיזשהו מנהל בדואל ישראל יגיב כאן?

שלחתי לצינור - ושלחתי גם לרשימת התפוצה שלי (קרוב ל-150 אנשים)

אגב אני ממש לא מופתע - הבעי היא לא העובדת הזאת או אחרת - אלא חוסר האכפתיות וחובר התרבות במדינתנו

פורסם
נראה לך שאיזשהו מנהל בדואל ישראל יגיב כאן?

יש סיכוי לא רע שמנהל או עובד בדואר ישראל(שאולי יעביר את זה הלאה) יתקל בדיון הזה בחיפוש בגוגל.

ואותו מנהל יכול לבחור להגיב או לא להגיב.

כל מה שאנשים רוצים לשמוע זה שגם מנהלים בדואר ישראל לא מרוצים מהתנהלות פוגענית בחבילות הדואר, ושבמסגרת תפקידם הם יעשו כל מה שאפשר כדי למנוע דברים מסוג זה.

אם הם לא יקחו את הדבר לתשומת ליבם, ואם הם יתעלמו מתחושות הציבור, הם בעצמם צריכים להיות מוחלפים.

שלחתי הודעה דרך האתר שלהם בה ביקשתי להעבירה למנהל בכיר שיכנס לדיון זה ויגיב.

יריה באפלה, לך תדע...

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

בא נקווה שאתה צודק ולא אני.

מטבעי אני ספקני - לא מאמין עד שהוכח אחרת.

פורסם

תשלחו לדואר האדום של YNET.

פורסם

איזה סרטון מצחיק ישבתי 3 דקות וכל פעם שהיא זורקת חבילה נשפכתי חח איזה זין היא שמה פשוט אנשים לא מקצועיים בארץ

לפחות הדור המבוגר יותר הקיים עכשיו בשוק העבודה אולי אנחנו הדור הבא נהיה יותר לעניין

מה זה בכלל.. מעניין איך זה עובד מה היא עושה שם בדיוק ולמה זה מתרחש בישיבה במשרד שלה...

אני מניח שמישהו הביא לה את השק המרכזי הגדול עם החבילות עד למשרד שלה בצורה שחורגת ממה שצריך רק בשביל שתוכל לדבר בטלפון ולמיין בו זמנית תוך כדי ישיבה

אני מניח שבעקרון עבודת המיון הזאת מתבצעת בחדר אחר ואולי בעמידה ומה שבטוח אין שם טלפון קווי עם שיחות על חשבון החברה

נערך על-ידי 3emi

פורסם
  • מחבר

אוקי אז עדכון קצר, יצר איתי קשר בחור שקוראים לו שי והוא מנקסטר (טור במאקו)

וביקש קצת פרטים כי הוא רוצה לעשות על זה כתבה.

נראה לאן זה יתפתח, אני לא הצלם המקורי, אבל היו לי כמה פרטים אודות הסרטון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים