עבור לתוכן

אם במסכים החדשים של ה 4K אין אפשרות לראות בעין אנושית יותר טוב מאשר HD אז למה לקנות?

Featured Replies

פורסם

אם במסכים החדשים של ה 4K אין אפשרות לראות בעין אנושית יותר טוב מאשר HD אז למה לקנות?

פורסם

זה תלוי מאיזה מרחק.

בנוסף, בשידורי 3D בהן המסך מתחלק לשניים, תקבל רזולוציה אפקטיבית של 1080P לכל עין.

פורסם
  • מחבר

למרחק קצר ייראו יותר טוב או לרחוק ?

פורסם

ככל שאתה קרוב יותר למסך, אתה זקוק לרזולוציה גבוהה יותר בשביל לראות חד. נסה להתקרב ממש למסך שלך.

פורסם

סביר מאוד להניח שאפשר להבחין בהבדל במצבים מסויימים.

הבעיה היא שאפילו תוכן 1080p הוא עדיין לא סטנדרט. כך שלקפוץ פתאום ל 4K, נראה לי מוגזם. אני אישית עדיין מדי פעם רואה סרטי "dvdrip" ונהנה בסה"כ. אני מניח שיש יתרונות בלהיות משקפופר. :biggrimjackbox:

פורסם

בארץ משדרים ב720p במקסימום, וגם זה 720p שעבר הורדת איכות כדי לכווץ את נפחו.

מה גם שבאינטרנט הרוב נמצא ב720p, אבל אני רואה שבזמן האחרון ה1080p נהיה נפוץ יותר.

השאלה היא מתי יתחילו לשדר ב4k, איפה, והכי חשוב - מה ישודר ב4k.

כמו שאמרו ההבדלים מורגשים בהתאם לגודל המסך ולמרחק ממנו.

יש גרף כלשהו שמראה את זה,

אבל הבנתי שהוא שנוי במחלוקת מעט (ואני כל פעם נתקע 20 דקות עליו עד שאני מבין איך לקרוא אותו..)

פורסם

היתרון של 4K יהיה מורגש בעיקר במסכי טלוויזיה הגדולים מ50 אינץ' וזאת גם המטרה העיקרית שאליה הטכנולוגיה הזאת מיודעת..

אל תצפה לראות את זה באייפון 7 או גלקסי S6...

פורסם

אני לא מצליח לראות את ההבדל בין 720 ל-1080

הגם שכשאני חושב על זה גם להעביר ולאפסן 1080 זה לא תענוג גדול (מבחינת נפח ותעבורה)

עדיין מוקדם מדי לדעתי

פורסם
בארץ משדרים ב720p במקסימום, וגם זה 720p שעבר הורדת איכות כדי לכווץ את נפחו.

זה לא רק בארץ. עדיין אין תקן לשידור טלוויזיה ב1080P. ה4K מיותר לחלוטין לדעתי. שישקיעו קודם במעבר ל60P שמורגשים הרבה יותר מאשר מרדף הפיקסלים הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים