עבור לתוכן

יום שני יום גדול MCX462-V עם TORNADO 92MM

Featured Replies

פורסם

כן אז הזמנתי את זה ועוד מלא דברים(אני הזמנתי מאוסטרליה) ועלה לי ה קירור איזה 256 שקל ועוד מאוורר טורנדו 92 MM. אז מחכה לי OC נחמד לי ולחבר שהזמנתי איתו(כל אחד הזמין HSF וTORNADO) לו יש 8rda3+ rev 2 ולי יש ASUS a7n8x e deluxe שגם יכול לעשות קצת OC אז נדבר

פורסם

תתחדש!! (וגם תתחרש!... :bash:)

פורסם

תתחדש!

ד"א אם כבר להשקיע כל כך הרבה בקירור אז היה עדיף שתזמין את הDP-102 למשל מxoxide שלפי ביקורות הוא הרבה יותר טוב מהMCX462-V

פורסם
  • מחבר

I would have ordered the DP-102 but i couldn't get it any where in australia so I decided to get the swftech cooling soloution.

:);) but it's ok if i will be able to get it anywhere in australia (the DP-102) i can sell it to someone trust me.

פורסם

תתחדש :D

האוברקלוק שלך יהיה מצויין ;)

בקשר לטורנדו שים אתמי אוזניים :wiggle2:

פורסם
  • מחבר

כן אני באמת אשים אטמי אוזניים..... חחח :cwm23: ניראה כמה זמן יקח לי עד שאני האבד את הסבלנות.

פורסם

לי יש משהו ממש מרעיש במחשב (7 מאווררים המארז של האנטק ) אבל זה דווקה נותן לי להיתרכז כי אני חייב רעש בסביבה לי ( לא מוזיקה )

פורסם

אצלי יש 4 מאוררי מארז חוזק בינוני כל אחד על 30DBA, ואני אוהב את הרעש.....אם הייתי יכול הייתי מחליף את כל ה4 לטורנדו, אבל הקטע זה היופי, ולא הביצועים.

פורסם

לי יש משהו ממש מרעיש במחשב (7 מאווררים המארז של האנטק ) אבל זה דווקה נותן לי להיתרכז כי אני חייב רעש בסביבה לי ( לא מוזיקה )

איך אתה יכול???? אני אם 3 מאווררים כאלה ואני מתחרפן :errrr:

פורסם

לא יודע איך אני יכול ???

פשוט שאין רעש ( שאינו מוזיקה ) אני מתחרפן ( משעמם לי בלי רעש :P )

אני חייב שיהיה איזה רעש לידי פשוט חייב :D

פורסם
  • מחבר

כן אני מקווה שביכלל אני יוכל להיתקדם עם הASUS A7N8X E DELUXE שלי.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים