פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אני תמיד חשבתי לעצמי שאוברקלוקינג לא ממש יעזור ברמה שתראה לעיין ועכשיו שאני בודק, יש הרבה מאוד הבדלים בין המהירות סטוק (400באס \ 2400מגהרץ) לבין האובר (500באס \ 3000מגהרץ) אפילו דברים קטנים כמו שעושים לכמה קישורים ביחד "פתח בחלון חדש" במהירות סטוק זה מתחיל להתקע ולהיות איטי ובאובר הרבה הרבה הרבה פחות שוב אני אומר בלי עין הרע אני ממש ממש שמח אין לי מושג למה פתחתי את התארד הזה פשוט הייתי חייב להגיד את זה חחח :]
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים כל הכבוד על הOC אחי..תגיד המחשב הרבה זמן בOC? עובד טוב? אין שום בעיות? ???
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים +3 בגלל שהשארתי במתח מקור חח אני אמור לזכור את הטמפ' שלך? כמה מעלות? ;D אבל זה די טוב שזה עלה רק ב3 מעלות...
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר אמרתי +3 מעלות בגלל שאין טמפרטורה קבועה שאני יכול לנקוב בהאני עם ספארק7+ ו3סמארט פאניםאני בורר את המהירות שלהם יחסית לעבודה..והאוברקלוקינג ל 2.88 בערך חודש נדמה לי.. אפילו חודשייםלפני שבוע\שבועיים העלתי ל3גיגהאין שום סיבה שהמעבד יוריד מהערך שלו עם הזמן כי אני לא נוגע במתח והוא יציב (נדבק 6 שעות בפריים95)
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים בגלל זה נותנים שתי מצבי טמפ':טמפ' במנוחה: כשאתה לא עושה כלום במחשב.טמפ' במאמץ: שהמעבד לפחות חצי שעה עובד על 100%.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר לא חוכמהצריך לתת גם אפשרויות של מאוררים, שהם על מהירות חלשה (שקט) שהם ביינוני (רעש אבל לא נורא) ושהם כמעט על מקסימום (מרעיש)כי זה לא חוכמה לתת טמפרטורה של מקסימום עבודה במקסימום של המאוררים, כי בתחלס ביום יום אני לא מפעיל אותם על מקסימום
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים אז תיתן כמה טמפרטורותבמצב מנוחה מאוורים על מהירו חלשהמצב מנוחה שהמאוורים על מהירות גבוהה......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.