עבור לתוכן

המחשב מלוכלך נורא מאבק

Featured Replies

פורסם

שלום לכם (:

קניתי מחשב לפני שנה וחצי (נובמבר 2011) ובזמן הזה אמא שלי חפרה לי לנקות אותו, ידעתי שהיא צודקת אבל לא עשיתי כלום, לא יודע למה.. עכשיו אני רואה שהוא פול אבק, בתוך הכרטיס מסך, מאחורי המאווררים, משהו מזוויע, כל מקום גושים של אבק, לא פלא ירדו הביצועים.

מה לעשות? בינתיים ניקיתי אותו ממש בכללי כזה עם מברשת רכה, במאווררים ובכרטיס. איך אני אמור לנקות? לשלוח לתיקון?

בבקשה עזרה מהירה (:

פורסם

פן / לחץ אויר כלשהו יהיו מספיקים לדעתי (למרות שה-מ-ו-ן אנשים יחלקו על דעתי )

יש שרשור ממש לידך שנקרא מחשב מלוכלך - תקרא אותו ..

יש גם פחית לחץ אויר שניתן לקנות בטמבור ודומיו ..

פורסם

מברשת + תעיף את האבק אם לחץ אוויר גבוה (פן - גבולי, עדיף משהוא כמו אוויר מקומפרסור במפעל או משאבה לניפוח מזרון מתנפח

פורסם

כן...

ראיתי שיש כמה שממש מעוניינים לשמור על המחשב נקי .

ואני מוכרח לשאול : האם לא הגזמתם ?

לנקות נייח עם מברשת ? (מהי המטרה ? , הרי כל עוד זה מחשב עם מערכת קירור נורמלית לא אמורה להיות בעיה עם קצת אבק ..)

פורסם

אבק נוטה להיצמד לדברים, לכן צריך קודם "להזיז" אותו אם המברשת ואז ניתן להעיף אותו משם בקלות (אחרת אתה עשה אוויר ועדיין יישאר אבק). אבק גם נוטה להיצמד טוב מאוד לעצמו, כלומר כשכבר יש קצת אבק היתר מצתבר יותר ויותר בקלות

פורסם
  • מחבר
מברשת + תעיף את האבק אם לחץ אוויר גבוה (פן - גבולי, עדיף משהוא כמו אוויר מקומפרסור במפעל או משאבה לניפוח מזרון מתנפח

איזה סוג של מברשת? יש לי אחת כזו כמו מטאטא רק כמובן קטנה יותר אבל אני מפחד לפגוע במחשב.

יש איזה משהו מיוחד שיעיף את האבק? משהו שהמציאו בשביל לנקות מחשבים, יש חנויות קרובות אליי שאני יכול לקנות. (:

משהו עד 50 שקל בערך :)

תודה רבה!

פורסם

יש פחיות מלאות בגז בלחץ גבוה שמשמשות להעפת האבק. עולה משהו כמו 25 שקלים, ועם מברשת יכול לעשות אחלה עבודה, למרות שבכללי לא מאוד התלהבתי.

פורסם

מברשת - דיי כל מברשת בתנאי שתעבוד איתה בזהירות. יצא לי לעבוד אם כל בר החל ממכחול ועד למטאטא כביש על מחשבים שונים והתוצאות היו בסדר...

הפחיות האלה לא נותנות הרבה לחץ - נראה לי חלש מידי ברמות

פורסם

דווקא הלחץ לא רע, מעט יותר מפחית סטנדרטית של גז מצתים... עם מברשת התוצאות בכלל לא רעות (הייתי מעדיף קומפרסור או מפוח עלים, אך מניין לי מפוח עלים?).

פורסם

משאבה של מזרון מתנפח

פורסם

גם אין לכל או אפילו לרוב בעלי המחשב... הפחית היא פתרון בינוני למצבים בינוניים, אבל זה מספיק למשתמש בינוני כמוני :) אולי גם למשתמשים יותר מתקדמים, כמו פותח הדיון דלהלן זה יספיק, והרי זה שווה ניסיון, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים